28 doosjes vol schoonheid

2 Comments
28 doosjes vol schoonheid

December was een drama qua gezond eten! Dat is op zich niet erg want…de feestdagen enzo. Maar ik merkte duidelijk dat mijn huid dat niet zo leuk vond. In het begin merkte ik het nog niet heel erg maar naarmate de maand vorderde kreeg ik steeds meer last van onderhuidse pukkeltjes. En de glans was trouwens ook ver te zoeken.

28 doosjes vol schoonheid

Daarom slik ik tijdelijk wat extra supplementen om mijn lichaam te ondersteunen. Altijd in combinatie met gezond eten. Wat soms ook niet lukt. De chips en wijn riepen mij afgelopen weekend. Maar goed, deze week ben ik er weer voor gegaan! Ik probeer veel heet water te drinken. Koud water vind ik in de winter niet zo fijn. En verder probeer ik heel veel groente te eten. En natuurlijk niet teveel te snoepen.

28 doosjes vol schoonheid

Overigens ben ik geen voorstander van het continu slikken van supplementen. Ik gebruik het puur als ondersteuning voor een paar weken. Daarna vind ik dat mijn lichaam het weer zelf moet oppakken.

Deze box bevat een bevat een krachtige combinatie voedingssupplementen specifiek voor huid, haar en nagels.

28 doosjes schoonheid

Wat zit er allemaal in zo’n klein doosje?

Het is een combinatie van 5 supplementen. De pillen bevatten plantaardige voedingsstoffen zoals bosbessen en geelwortel, omega 3- en 6-vetzuren, astaxanthine, vitamine A en D, CoQ10 en dennenschorsextract. Allemaal ter ondersteuning van de huid, haar en nagels.

28 doosjes vol schoonheid

28 doosjes vol schoonheid

Het is de bedoeling dat je 28 dagen lang 5 pillen per dag inneemt. Altijd bij een maaltijd. Nu ben ik een beetje vergeetachtig dus ik doe er veel langer mee. Soms sla ik een dag over maar dat is volgens mij ook niet heel erg. Nu ben ik al zo’n drie weken bezig. Ik vind het lastig om te zeggen of mijn huid is opgeknapt door de supplementen of dat het ook komt doordat ik nu beter op mijn voeding let. Mijn huid ziet er wel heel egaal en gevoed uit. Volgens mij is het een combinatie van beiden! Je kunt pillen slikken wat je wilt maar als jij je voedingspatroon niet aanpast zul je niets hebben aan de voedingsstoffen in de pillen. Dat is in ieder geval mijn bescheiden mening ;-).

Prijs en verkrijgbaarheid volgt nog…

 

Doe jij op dit moment iets extra’s voor jouw huid?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Het product in dit artikel is door een bedrijf ter beschikking gesteld.

2 Comments
 • Kelly en Nanet

  Beantwoorden

  Hoi Eva,

  Bedankt voor het omschrijven het heeft mij zeker wel nieuwsgierig gemaakt!

  • Eva

   Leuk! Dank je wel voor jouw reactie!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.