7 producten in één met het Starskin Morning Mask?

5 Comments
starskin morning mask

Ben jij ook zo dol op sheet masks? De verschillende soorten sheet masks schieten als paddestoelen uit de grond en verschillende merken hebben wel een sheet mask in hun assortiment. Ik merk aan mijn eigen routine dat ik ook steeds meer maskertjes gebruik. Ik schreef er laatst nog een artikel over!

Ik geloof dat Starskin een van de eersten in de Nederland was die de sheet masks op de markt bracht. Dat merk is altijd een beetje blijven hangen bij mij. Ik kwam de producten weleens tegen bij de Douglas maar ik vond ze stiekem ook een beetje prijzig. Een sheet mask kost namelijk zo’n 10 euro per stuk. En dat voor eenmalig gebruik…

starskin morning mask

Maar ik kwam laatst dit tegen. Een masker met maar liefst 7 producten in één. Officieel heet het masker: 7-second Morning Mask. Het is echt een nieuw en innovatief product wat ik nog niet eerder heb gezien. Ik was super nieuwsgierig dus dit ging meteen mijn mandje in!

Het zijn dus eigenlijk 7 (!) producten in een:

Massage: Het schijfje bevat kleine nopjes om je huid zachtjes te masseren.

Exfoliate: Het serum en het schijfje zorgen voor een zachte exfoliatie van de huid.

Tone: Het serum is tegelijkerheid een toner.

Serum: Het bevat gefermenteerde ingrediënten om de huid te verzorgen en te beschermen.

Moisturize: Het bevat voldoende verzorgende ingrediënten zodat het ook een dagcrème is.

Leave-in Mask: Het serum werkt de hele dag door.

Make-up Primer: Na gebruik is je huid perfect verzorgd en heeft je huid een goede basis gekregen voor de make-up die je gaat aanbrengen.

starskin morning mask

Ingrediënten:

Water (Aqua), Glycerin, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Betaine, Niacinamide, Hydroxy Ethylacrylate/ Sodium Acryloyldimeth+H27:N27yl Taurate Copolymer, Aureobasidium Pullulans Ferment, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Angelica Gigas Root Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Stem Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Houttuynia Cordata Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Lactobacillus/Milk Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Fragrance (Parfum), Achillea Millefolium Extract, Arnica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Beta-Glucan.

Niacinamide staat hoog op de lijst en wordt ook door Jetske Ultee aangeraden. Jetske Ultee is echt een goeroe op huidgebied. Niacinamide is vitamine B3 en is heel verzorgend voor je huid. Door regelmatig gebruik wordt de huid zachter en stralender. Ook zullen droogtelijntjes minder opvallen. Yes! Dit willen we natuurlijk!

Starskin Morning Mask

Wat is er nou zo bijzonder aan dit masker? Op zich ziet het er uit als een wattenschijfje. Met aan een kant nopjes. Maar dit schijfje is doordrenkt met een serum. Het bevat o.a. gefermenteerde ingrediënten die je huid verhelderen en een glow geven!

Dit masker is zo makkelijk. Iedereen heeft hier tijd voor. Je gebruikt eerst de kant met de nopjes. Deze kant wrijf je 7 seconden over je gezicht. Daarna gebruik je de andere zijde. Je klopt het serum daarna nog 7 seconden in je huid. Klaar!

Ik vind een masker op zijn tijd echt heerlijk! Meestal ga ik in bad met een masker op. Maar daar heb ik niet altijd de tijd voor en daarom is dit Starskin Morning Mask ideaal voor mij.

Na gebruik merkte ik meteen dat mijn huid er goed op reageerde. Mijn huid was super zacht en ook leken mijn poriën meer verfijnd. Ik heb natuurlijk geen crème meer gebruikt om het hydraterend effect te testen. Ik moet eerlijk bekennen. Mijn foundation zat zo mooi! Ik zag duidelijk dat mijn huid een boost had gekregen.

Ik vind het grappig dat er een klein pincetje bij zit om een schijfje uit de pot te halen. Zo blijft het allemaal hygiënisch. Fijn.

Je kan het denk ik al raden…Ik vind dit masker echt een aanrader en zeker waar voor je geld. Ik betaalde €29,95 voor een pot met 20 schijfjes. Dat is echt een stuk voordeliger dan zo’n sheet mask. Het is niet de bedoeling om dit product dagelijks te gebruiken. Maar bijvoorbeeld voor een feestje, een leuke date of als je huid iets extra’s kan gebruiken. Ik vind het daarom een prima prijs voor zo’n fijn product!

Nog een tip. Nadat je het schijfje hebt gebruikt, is het de bedoeling dat je het serum nog even goed in de huid klopt. Zo zuinig als ik ben, heb ik het schijfje niet meteen weggegooid maar mijn hals en decolleté ook een mini-massage gegeven. Er zat namelijk nog zoveel serum op het schijfje. Zonde om weg te gooien!

Ik ben oprecht fan van het Starskin Morning Mask en ik ben heel benieuwd naar de andere maskers van Starskin. Dit merk is crueltyfree en wordt niet in China verkocht. Goed om te weten!

Starskin Morning Mask is te koop bij parfumerie Douglas, zowel online als in de fysieke winkels.

 

Houden jullie van maskertjes? Wat vind je van Starskin Morning Mask?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

5 Comments
 • bychristiana

  Beantwoorden

  Haha, hier ben ik nu wel heel benieuwd naar geworden. Ik ken het merk wel maar heb er dus nog nooit iets van uitgeprobeerd. Ik ben niet zo’n fan van sheetmasks, ze zijn vaak te groot voor mij en gaan dan over mijn mond heen zitten wat ik totaal niet ontspannend vind, want ik irriteer me daar mateloos aan, maar dit klinkt als een goed alternatief.

 • Manon

  Beantwoorden

  Als het product zoveel goeds doet vind ik de prijs totaal niet duur

 • Monica

  Beantwoorden

  Wauw ik ben hier echt heel benieuwd naar. De prijs valt voor deze ook best mee want normaal vind ik Starskin best prijzig. Fijn review! X

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  7 producten in één, wat klinkt dat als een ideaal product. Niet meteen weggegooien, maar mijn hals en decolleté ook een mini-massage gegeven vind ik een hele slim set van je. ;-)

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat een grappig product. Dit klinkt wel goed vind ik. In korte tijd een fijn effect. En de prijs per keer is dan helemaal prima.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.