Acorelle sun spray | Review + WINACTIE!

19 Comments

Genieten jullie ook zo van de zon? Heerlijk hè deze temperaturen! En natuurlijk smeer ik mij goed in met een zonbescherming. Ik leer steeds meer natuurlijke merken kennen en tot voor kort kende ik dit Franse merk Acorelle nog niet.

Van de webshop Heavenly Pure mocht ik een zonnebrandproduct van dit merk testen en ik koos voor een sun spray met factor 50. Lees snel verder want aan het einde heb ik ook heel leuk nieuws voor jullie!!

Acorelle sun spray spf 50
Ik koos voor dit merk omdat ik het handig vind om één soort zonnebrand te hebben voor ons en de kinderen. Anders loop ik alsnog met allerlei producten voor de kinderen en mezelf in mijn tas. Deze sun spray is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Handig, want Olivia mag deze dus ook al gebruiken!

Acorelle sun spray spf50

Dit is de Acorelle sun spray factor 50. Het is dus geschikt voor kinderen en de gevoelige huid. Het is een natuurlijke zonbescherming voor het gezicht en lichaam. De sun spray beschermt tegen zowel UVA als UVB stralen en het bevat een minerale filter.

Dit zijn de ingrediënten:

Acorelle sun spray spf 50

De eerste drie ingredienten licht ik even toe:

 • Dicaprylyl Carbonate:
  Dit is een verzachtend bestanddeel. Vaak afgeleid van planten.
 • Caprylic/Capric Triglyceride:
  Dit is ook een verzachtend ingrediënt. Afgeleid van kokosolie en glycerine.
 • Titanium Dioxide:
  Dit is een minerale zonnefilter. Het is heel belangrijk dat dit ingrediënt niet is opgeknipt in nanodeeltjes. Normaal gesproken zorgt titanium dioxide voor een witte waas. Door dit te knippen (nanotechnologie) krijg je geen witte waas meer. Maar daardoor kan het heel makkelijk de huid in dringen waardoor er celbeschadiging kan optreden. Jetske Ultee heeft dit goed uitgelegd in haar artikel en ik verwijs je hier dan ook graag naar!

Verder zie ik mooie verzorgende oliën en geen parfum en uitdrogende alcohol in deze sun spray. De sun spray bevat ook het ECOCERT keurmerk. Een tijdje geleden heb ik een artikel over ECOCERT geschreven. Klik hier als je dit nog eens wilt nalezen.

Acorelle sun spray

Acorelle sun spray spf 50

Wat vind ik ervan?
Ten eerste vind ik de verpakking echt ideaal. Het zit in een tube met spraydop. Zo’n spraydop vind ik persoonlijk heel fijn. Daardoor gaan er geen zandkorrels en dergelijke in de opening zitten en raakt deze niet verstopt.
De geur van de Acorelle sun spray is fijn! Een hele zachte geur die je bijna niet ruikt. Ik vind het belangrijk dat in zonbeschermingsproducten geen parfum zit omdat dit echt één van de grootste irritatiefactoren in cosmetica is.

Acorelle sun spray Acorelle sun spray

De crème smeert goed uit en is luchtig. Hij geeft een lichte waas maar als je hem goed uitsmeert, verdwijnt dat wel. Ik vind zo’n witte waas niet eens zo heel erg. Ik vind het veel belangrijker dat wij (ons gezin) allemaal goed beschermd zijn tegen de zon.
Verder hebben wij er geen irritaties van gekregen.

Acorelle sun spray

Conclusie:
Ben je op zoek naar een natuurlijke zonbescherming dan kan ik je absoluut deze sun spray van Acorelle aanraden. De sunspray bevat 100 ml en is verkrijgbaar bij de webshop Heavenly Pure. De sunspray kost normaal gesproken €24,- maar op dit moment is hij in de sale en kost hij €19,20.

Acorelle sun spray

WINACTIE!

Ik mag in samenwerking met Heavenly Pure een sun spray van Acorelle aan mijn lezers weggeven!

Wat moet je daar voor doen?
Ik houd het heel simpel! Laat hieronder een reactie (met een geldig e-mailadres) achter en “like” mijn facebookpagina via onderstaande link:

Facebook de appel van eva
De actie loopt tot en met volgende week zaterdag 11 juni. Op zondag 12 juni krijgt de winnaar een berichtje van mij. Ik wens iedereen heel veel succes! Winactie is inmiddels gesloten

 

Wat vind jij van de sun spray van Acorelle en doe jij mee met de WINACTIE?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf ter beschikking is gesteld.

19 Comments
 • Martine

  Beantwoorden

  Wat een leuke actie!
  Ik gebruik alleen maar natuurlijke skincare dus deze sun spray zou daar heel goed bij passen.
  Ik heb al een fijne SPF creme van Mad Hippie voor mijn gezicht maar voor de rest van mijn lichaam moet ik nog iets kopen voordat ik naar Barcelona ga over 2 en halve week.
  Nu hopen dat ik win ;-)

 • Rachel Kromdijk

  Beantwoorden

  Het lijkt mij een hele fijne spray, fijne review ook liefs

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Fijne review Eva. Het lijkt mij een goede en fijne zonnebrandcreme. Ik ben voorzien en denk dat je iemand anders er heel blij mee kunt maken.

 • Maud

  Beantwoorden

  Ik voer al jaren discussies met vriendjelief (rood-harig + sproeten = altijd verbrand).. Hij haat zonnebrand, want ‘het stinkt en het plakt’. Ik ben dus benieuwd of dit iets voor hem is ;-)

 • Galina

  Beantwoorden

  Oeh hier ben ik wel benieuwd naar, dus ik doe mee! Vind zo een witte waas ook niet zo erg, als we maar goed beschermd zijn (ben afgelopen maand al twee keer verbrand ?)

  • Eva

   Leuk dat je meedoet Galina!

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Dat klinkt goed en dan ook nog met zonbescherming. Ik heb op dit moment flink voorraad. Succes iedereen die mee doet.

 • Lieke blondeel

  Beantwoorden

  Hele fijne actie doe graag mee ! Lijkt me een hele fijne zonnebrand als ik het zo lees

  • Eva

   Leuk!

 • Nètâl

  Beantwoorden

  Ben heel erg benieuwd naar dit product. Het is moeilijk om tegenwoordig de juiste keuzes te maken en zo fijn dat jij dit allemaal uitprobeerd en met ons deelt. Je noemde Jetske Ultee al in je verhaal. Haar merk gebruik ik al, maar vind het ook prettig om meer keuzes te hebben. Bovendien scheelt deze ook in kosten. Ook niet verkeerd natuurlijk. Dus toegankelijk voor meer mensen. Ik zou het graag willen proberen.

  • Eva

   Leuk dat je meedoet!

 • Kim

  Beantwoorden

  Wat super lief dat je een product weg mag geven! Ik ben zelf helemaal voorzien met zonneproducten dus sla deze winactie even over. Fijne zondag!

  • Eva

   Ja, zo fijn van Heavenly Pure! XX

 • Dalindcy

  Beantwoorden

  Oh deze lijkt me echt heel fijn! Ik draag zelf het hele jaar door zonnebrand omdat ik soms zelfs in het winterzonnetje nog verbrand.. Fijn ook dat je de ingrediënten toegelicht hebt!

  • Eva

   :-)

 • Lesley

  Beantwoorden

  Dat klinkt als een fijn product. De witte waas vind ik ook onbelangrijk, de bescherming des te meer. Wij gebruiken ook allemaal dezelfde fles kids spray, wel zo handig. Nu nog beter smeren als ik ook even kort buiten zit, ik zou toch beter moeten weten…

  • Eva

   Ja dat is fijn he. Gewoon een fles voor iedereen! Liefs!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Dat klinkt als een fijn product. De witte waas maakt mij ook niks uit, liever een goede bescherming. Wij gebruiken ook allemaal de kids zonnespray, wel zo handig :)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.