A/N/G Cosmetics

0 Comment
ang cosmetics

Voor degenen die mij al een tijdje volgen weten hoe enthousiast ik kan worden van een nieuw merk! Ik ontdekte A/N/G Cosmetics volgens mij via Instagram. Of had ik dit merk gezien in een blad? Geen idee. Het maakt verder ook niet uit. Wel ga ik jullie meer vertellen over dit merk en over de twee producten die ik mocht uitproberen.

ang cosmetics

Attention

A/N/G Cosmetics werkt alleen met zeer innovatieve, geconcentreerde en wetenschappelijk bewezen formules die voor serieuze huidverbetering zorgen. De producten zijn easy in gebruik, multifunctioneel en bieden direct zichtbaar resultaat, ongeacht leeftijd, huidtype of levensstijl.

Volgens mij zijn de producten ideaal voor vrouwen die altijd onderweg zijn maar hun huid nog steeds goed willen verzorgen.

Nurture

Omdat we puurheid hoog in het vaandel hebben, zijn onze producten ook nog eens hoog geconcentreerd, parfumvrij, zonder overbodige vulmiddelen en zo veel mogelijk op basis van natuurlijke ingrediënten.

Grace

We streven naar een transparante en eerlijke communicatie en voelen ons sterk verantwoordelijk voor het waar maken van onze beloftes. Effectieve, down to earth huidverzorging; dat is onze passie. Onze producten doen wat ze beloven, zonder schreeuwerige claims of over-the-top verpakkingen. A/N/G Cosmetics staat voor beauty, in de breedste zin van het woord.

A/N/G Cosmetics is in 2016 opgericht door Anouk Geurts. Zij wilde heel graag een huidverzorgingslijn ontwikkelen die zowel effectief, innovatief als ongecompliceerd is. Nou dat is haar gelukt! Kom, laten we de producten bekijken.

Lift Up Serum-Spray 

Dit is absoluut iets nieuws in beautyland. Dit is namelijk een soort dagcrème in sprayvorm. De Lift Up Serum-Spray verzorgt de huid met oplosbaar collageen. De spray kun je ‘s ochtends, ‘s avonds en tussendoor gebruiken. Na vier weken gebruik belooft het zelf lijntjes en rimpeltjes zichtbaar te verminderen. Nu weet ik niet of dat laatste echt waar is. Zo lang gebruik ik het nog niet en ik ben ook niet heel consistent ermee.

Ik gebruik het vooral wanneer mijn huid een extraatje nodig heeft. Wanneer mijn crème bijvoorbeeld niet voedend genoeg aanvoelt. Soms kun je dat weleens hebben. Dan gebruik ik de spray eroverheen. Ook vind ik de spray erg handig na mijn foundation en poeder. Hij geeft een prachtige glow aan mijn huid!

Deze Lift Up Serum Spray blijft voorlopig lekker op mijn beautytafel staan….

Lift Up Eye Treatment 

De laatste paar weken gebruik ik ontzettend vaak een oogmasker. Ik vind het een heerlijk moment voor mezelf en het geeft vaak meteen resultaat. Ik was dan ook heel benieuwd naar de Lift Up Eye Treatment. De verpakking bestaat uit een paar eyesheets en doorzichtig vloeistof. De eyesheets bevatten drievoudige collageen werking van huideigen collageenvezels, oplosbare collageen moleculen en collageen peptiden. De doorzichtige vloeistof bevat onder andere hyaluronzuur.

De verpakking moet je indrukken totdat de doorzichtige vloeistof de eyesheets doordrenkt. Pas dan maak je de gehele verpakking open. Ik vind deze eyesheets heerlijk om te gebruiken. Ze geven echt een boost aan de huid onder en naast mijn ogen. Ik ben echt dol op oogmaskers en deze staan zeker in mijn top 3 qua werking en gevoel.

Niet lachen :-). Deze foto heb ik genomen tijdens mijn vakantie. Ik testte ook nog een nekmasker. Daarover later meer…

Als ik het goed heb begrepen van A/N/G Cosmetics komen er nog meer bijzondere producten aan. Ik kan niet wachten om meer te testen van dit merk. Nog even over de verpakking. Ziet het er niet geweldig uit? Bijna on-Nederlands als je begrijpt wat ik bedoel.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van A/N/G Cosmetics? Neem dan eens een kijkje op de website angcosmetics.com. Lift Up Serum-Spray kost €75,- (50ml) en Lift Up Eye Treatment kost €14,95 per paar. Je kunt de twee producten ook als set aanschaffen en dan krijg je er het roze tasje bij.

 

Ken jij A/N/G/ Cosmetics al? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld. 

 

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.