BDK parfums | Pas Ce Soir

2 Comments
BDK parfum pas ce coir

Luxe parfums, ik ben er dol op! BDK Parfums ontdekte ik in het voorjaar. Ik ontmoette toen de maker David Benedek tijdens het Face Forward event in Amsterdam. Hij vertelde vol passie over zijn collectie. Hij groeide op in een wereld van parfum en het is dan ook niet vreemd dat hij een eigen collectie opzette. Hij creëerde zes verschillende parfums waarvan Pas Ce Soir er een van is.

bdk parfum pas ce soir

Onderstaand verhaal vertelt ons waar Pas Ce Soir over gaat:

Just like every night, Madam is getting ready in her office. She won’t have time to go back home. She freshens up, touches her make-up: red velour lipstick sometimes Bordeaux depending on her mood. She brushes her hair and takes out her necklace from her purse. Her white shirt slightly open highlights her inviting curves. She adds a bit more black to her eyes. She slams the front door as her heels strides on the sidewalk. Just like every Thursdays, she’s going to the cabaret Place de la Concorde. Madam has high hopes like every night. She likes people; she loves life. She finds a stool at the bar and orders a whiskey with ice before lighting her cigarette. In the darkness, she makes out a silhouette in front of her. She turns to the side. It’s him. It’s always him. Their path often cross but they never speak. She smiles, gets up and goes dancing. Alone. Men line up for her attention, she politely replies. Madam is chic, she responds. Close to 2am while a dandy looking men catches her eyes and invites her to dance. She abides but only for a short period, she leans in says she has to go home. She likes him but the morning is soon approaching. She leaves after whispering these words in his ears… « Not tonight ».

pas ce soir bdk parfum

Klinkt gek om te zeggen maar zo ruikt Pas Ce Soir ook. Het is een sterke geur die je moet durven dragen. Prachtige en goed ontwikkelde parfums passen zich aan en ontwikkelen zich ook de hele dag. Som ruik ik een vleugje peper en dan weer een vleugje patchouli. Het verveelt nooit!

Top notes
Black pepper
Ginger
Mandarin

Heart notes
Moroccan jasmine
Quince chutney
Orange blossom

Base notes
Cashmeran
Patchouli of Singapour
Amber wood

bdk parfum pas ce soir

BDK parfums wordt in Frankrijk gemaakt. De dop is van een zware kwaliteit en ontwikkeld door een goudsmit. De vorm is geïnspireerd op de toren van Grand Palais. De glazen fles is gemaakt door een glasblazer in Normandië. Het label is gemaakt door een drukker uit Le Marais en wordt met de hand erop geplakt.

De doos is gemaakt door een familiebedrijf uit Le Mans en de inkt is natuurlijk en het papier is gerecycled. Zoals je ziet, is er zoveel aandacht besteed aan het geheel. Ik ben echt onder de indruk!

Pas Ce Soir is op dit moment mijn favoriete geur! Aan de ene kant wil ik zuinig doen met de fles en aan de andere kant is de geur verslavend. Het liefst spray ik hem ’s avonds nog een keer op vlak voor het slapen gaan.

Parfums zijn zo persoonlijk dat ik je aanraad deze te gaan proberen bij Retreat in Rotterdam. Vraag om een sample en draag hem eens een dag. Dan pas weet je pas of een parfum daadwerkelijk bij je past.

Ik kreeg tijdens het event zes testbuisjes mee. Wood Jasmine is ook heerlijk en is meer een spannende, oriëntaalse geur. Ik heb een collega die Wood Jasmine elke keer gewoon ruikt als ik hem op heb. Hij is zo bijzonder en niet te vergelijken met iets anders. Wood Jasmine staat zeker nog op mijn verlanglijst!

BDK parfums is verkrijgbaar bij Retreat in Rotterdam. Een prachtige winkel waar je high-end niche beautymerken kunt vinden maar waar je ook heerlijke behandelingen voor het gezicht en lichaam kunt ondergaan. Op dit moment is de webshop nog niet open. BDK Parfums Pas ce Soir kost €150,- (100ml).

 

Ken jij BDK parfums al? En heb jij een favoriete parfum?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Het product in dit artikel is door een bedrijf ter beschikking gesteld.

2 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Oh wauw, wat een beauty zeg! Echt een bééldje. Ik ben super benieuwd naar de geur. Maar oef, de prijs, dat is even slikken. Niet vanavond dus, misschien morgen;-)

  • Tamara

    Beantwoorden

    Hij ruikt echt zoooo lekker!?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.