BECCA shimmering skin perfector (opal) | Review

20 Comments

De beautylovers onder jullie hebben vast al wel gehoord van de BECCA Shimmering Skin Perfector! Vandaag review ik uitgebreid (met heel veel foto’s) twee producten van BECCA. Ik gebruik ze inmiddels al een tijdje en ik vertel je graag wat ik ervan vind!

Toen ik eind 2015 in New York was, zag ik bij Sephora een travelset met daarin de BECCA Shimmering Skin Perfector highlighters in een poedervorm (pressed) en in een vloeibare vorm (liquid). Ik had al veel goede verhalen over de highlighters van BECCA gehoord. Vooral Nikkie (van You Tube) was er echt lyrisch over. Toen ik dit setje zag, moest ik het natuurlijk meenemen!

Becca shimmering skin perfector opal

Van de highlighters van BECCA zijn zes kleuren beschikbaar, Rose Gold, Pearl, Moonstone, Opal, Topaz en Champagne Gold (alleen in een pressed versie). Er is ook nog een limited edition verkrijgbaar (een samenwerking met Jaclyn Hill), Champagne Pop in een pressed versie. Ik weet overigens niet of Champagne Pop en Champagne Gold eigenlijk hetzelfde zijn.

Becca shimmering skin perfector Opal

Ik kocht deze travelset met daarin de highlighters in de kleur Opal. Het zijn miniversies van de normale producten. De pressed versie bevat 2,4 gram (normaal 8 gram) en de liquid bevat 5 gram (normaal 20 ml of 50 ml). Ik vond het zelf prima om op deze manier twee kleinere versies van de normale producten te testen.

Becca shimmering skin perfector pressed opal

BECCA Shimmering Skin Perfector (pressed)

Opal is een licht rosé/gouden highlighter. De limited edition Champagne Pop die nu ontzettend populair is, is meer koper, een warmere highlighter. Ten minste als ik de swatches op internet vergelijk. Ik heb zelf de Champagne Pop niet in huis maar hij is ook erg mooi!

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Opal

Je ziet, echt een miniverpakking maar juist wel heel handig voor in mijn make-uptasje voor onderweg!

Becca Shimmering Skin Perfector Opal

Becca Shimmering Skin Perfector Opal pressed

De poeder is echt ontzettend gepigmenteerd. Hier heb ik met één veeg deze hoeveelheid poeder op mijn vinger. Dat wordt dus voorzichtig aanbrengen :-).

Becca Shimmering Skin Perfector pressed Opal

En zo ziet het eruit op mijn huid. Sorry, ik had de swatch iets hoger kunnen plaatsen. Nu zie je mijn enge blauwe aders ;-).

Becca Shimmering Skin Perfector liquid

BECCA Shimmering Skin Perfector (liquid)

De liquid versie, ook in de kleur Opal. Je kunt hem als highlighter gebruiken maar je kunt hem ook mengen met een foundation of crème waardoor je meer een “glow” krijgt in zijn geheel.

Becca shimmering skin perfector Opal liquid

Becca Shimmering Skin perfector liquid

Dit is een reisverpakking met sponsapplicator. De normale verpakking heeft een pompje. Dat is natuurlijk net wat hygiënischer.

Becca Shimmering Skin Perfector Liquid

Oeh best heftig hè!

Becca shimmering skin perfector liquid

Maar uitgesmeerd valt het hartstikke mee! Het geeft inderdaad meer een glow en is veel subtieler dan de poeder.

Becca shimmering skin perfector

En dan nu natuurlijk mijn mening erover en de test! Ok, dus dit is een soort van voor het eerst dat ik zulke close-ups maak van mijn gezicht met make-up. Ik zal maar eerlijk bekennen. Ik vond foto’s maken van mezelf best wel lastig! Ik lees heel regelmatig andere beautyblogs. En dan lijkt het zo makkelijk. Nou dat valt vies tegen. RESPECT voor de echte beautybloggers! Want hoe krijg je het product mooi op de foto’s zonder de gekste bekken te trekken?

Dus alvast een disclaimer: ik heb mijn best gedaan en het wordt de volgende keer vast beter ;-)

Becca shimmering skin perfector liquid

Ik breng de liquid versie aan op het hoogste punt van mijn jukbeen.

Becca Shimmering Skin Perfector Liquid

Zie je die glow op mijn jukbeen? Dit vind ik zo mooi!

Becca shimmering skin perfector

Ja, ik ben fan hoor. Precies wat mijn winterhuidje nodig heeft om een beetje te shinen tijdens de donkere dagen :-).

Becca Shimmering skin perfector pressed

Dit was een andere dag en hier droeg ik de pressed versie. Zoals je ziet, lijkt het niet veel verschil op de foto’s. Maar in daglicht is de pressed versie wel heftiger. Die ligt meer op de huid ook al kun je hem prima blenden in de huid. De liquid versie geeft meer een glow en ligt niet “op de huid”.

Conclusie:
Ik draag de highlighters inmiddels dagelijks. Het lijkt wel alsof het verslavend is! Als ik het een dag vergeet dan mis ik iets in mijn gezicht. Vooral nu in de winter kan ik wel iets extra’s gebruiken in mijn gezicht. Ik ben sowieso een paar tinten lichter en dan wordt mijn gezicht wat “plat” in de winter. Door een highlighter te gebruiken, breng ik wat meer licht in mijn gezicht.

De pressed versie pak ik net wat vaker. Ik houd meestal niet van heel veel laagjes product in vloeibare vorm op mijn gezicht. Daarom geef ik eerder de voorkeur aan de pressed versie. Overigens kun je de liquid versie heel goed gebruiken om te “stroben”. Het oogt dan natuurlijker.

De producten van BECCA worden niet op dieren getest dus dat is fijn! Ik kocht deze set voor 20,- dollar bij Sephora in New York. Inmiddels kun je de producten van BECCA ook in Nederland kopen bij BabassuEr zijn winkels in Leiden, Wassenaar en Amsterdam. Ook hebben zij een webshop. De pressed powder kost € 43,- en de liquid kost €20,50 (20 ml).

**UPDATE** 
De producten van BECCA zijn inmiddels te koop via Douglas! Meer reviews van BECCA zijn hier te vinden!

 

Ken jij de highlighters van BECCA en zou je ze willen aanschaffen?

Be happy, be healthy,
Eva

20 Comments
 • LA DOLCE EVITA

  Beantwoorden

  De BECCA Shimmering Skin Perfector (liquid) geeft echt een heel mooi effect :D

  • Eva

   Ja he! Ben blij met beide producten!

 • Susanne

  Beantwoorden

  oeeeh die wil ik ook! Ben altijd bang dat ik een enorme glans krijg.. maar deze lijkt wel subtiel te zijn. Mooie foto’s hoor ;)

  • Eva

   Vooral de liquid is wat subtieler. De poeder is “in het echt” best wel glanzend. Daar moet je van houden :-) Dank je wel Susanne!

 • Dhini

  Beantwoorden

  mooi setje

  • Eva

   :-)

 • Mariska

  Beantwoorden

  Wooow, echt een prachtig setje! Wou dat ik daar m’n handen op kon krijgen. Zo pretty!

  • Eva

   Inderdaad echt pretty, Mariska! :-)

 • Ysanne

  Beantwoorden

  Wauw, heel mooi! Leuk ingepakt is het ook! Dat soort foto’s zijn inderdaad lastig, maar je hebt het goed gedaan :)

  • Eva

   Haha, dank je wel Ysanne!

 • Saskia

  Beantwoorden

  Oh zo’n setje zou ik ook wel willen aanschaffen ze zijn allebei echt heel erg mooi.

  • Eva

   :-)

 • Galina

  Beantwoorden

  Noouuuu, volgens mij is het heel goed gelukt om mooie foto’s te schieten van je look! Ik overweeg deze highlighter ook te kopen (poedervorm), maar ik zou dan ook voor een mini gaan. Zelfs zo een mini gaat echt ontzettend lang mee en ik vind het leuk om eens in de zoveel tijd af te wisselen en tegelijkertijd wil ik niet zo een grote stash opbouwen van producten die ik nog maar amper gebruik. Fijne review!

  • Eva

   Ja dat vond ik nou ook! Zo’n mini gaat echt lang mee. Zelfs nu lijkt het alsof er bijna niets uit is…terwijl ik het dagelijks gebruik!

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Wat heb je een mooi lakje op je nagels. Fijne review dat de highlighters verslavend zijn zegt genoeg ;-)

  • Eva

   Dat is de nagellak van Boho Nesrin! Een hele fijne nagellak.

 • Sabine Boelee

  Beantwoorden

  Weer een mooi stuk met mooie foto’s. Je hebt mij enthousiast gemaakt!

  • Eva

   Ah thanks Sabine! Leuk dat je er enthousiast over bent :-)

 • Marieke

  Beantwoorden

  Leuk, ik ben inmiddels ook ontzettend benieuwd naar de highlighters van Becca! En lastig hè, zulke foto’s maken? Ik heb dat ook :-) Maar prima gedaan hoor :-)

  • Eva

   Dank je wel Marieke, lief! Laat je het weten als jij ook de highlighters gaat proberen?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.