Berlijn Vlog dag 2!

12 Comments

Hoi allemaal,

Ik heb op de dag van de marathon ook nog een gevlogd. Weliswaar niet zo lang als dag 1 maar ik vond het wel leuk om hier ook nog een tweede deel van te maken!


En natuurlijk ook nog wat foto’s voor degene die nu geen tijd hebben om de vlog te bekijken :-)!

Berlijn dag 2

Kijk ze eens gaan!

Berlijn dag 2

En terwijl Dennis aan het zwoegen is, lees ik dit inspirerende boek van Anna Nooshin. Haar tweede boek overigens. Leuk! Ben fan van haar! En oh ja, dat lekkere drankje is matcha met amandelmelk. Dol op matcha!!!

Berlijn dag 2

Een welverdiend biertje in Mauerpark na de marathon.

sushi omoni

Ik was bij mijn artikel over lekker eten in Berlijn┬ánog vergeten om dit restaurant erbij te vermelden. We aten ‘s avonds bij Omoni. We waren lekker op zijn Hollands voor zessen al binnen en dat was ons geluk want we zagen dat na ons veel mensen werden geweigerd omdat het vol zat. Ik had dit Japanse restaurant op internet gevonden en de recensies waren lovend. En terecht! Dit is echt een van de betere sushi restaurants die ik in mijn leven heb geprobeerd. En dat zijn er nogal wat! Omoni zit aan de Kopenhagenerstrasse 14, vlakbij Mauerpark. Echt een aanrader!

Er komt trouwens ook nog een zogenaamde “shoplog” aan van allemaal natuurlijke cosmetica uit de DM drogist en Rossmann. Ik heb alleen iets teveel filmmateriaal door mijn geklets, haha! Het wordt dus een “leer Eva beter kennen en shoplog” ineen ;-). Ik moet hem alleen nog bewerken. Dus die komt er binnenkort (als het bewerken snel gaat) ook aan.

Ik wens je een hele fijne dag!

 

Ik hoop dat jullie de vlog leuk vonden. Laat het zeker even weten in de comments hieronder of bij de vlog zelf. Ik vind jullie reacties altijd heel leuk om te lezen!

Be happy, be healthy,
Eva

12 Comments
 • Lique van SestraNova

  Beantwoorden

  Super leuk! De sushi ziet er trouwens wel heel lekker uit, gelijk honger haha!

  • Eva

   Thanks :-)!

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Leuke vlog weer Eva! Ik ben heel benieuwd naar matcha.
  Gaaf dat jouw man de marathon heeft gelopen. Wat was zijn tijd??

  • Eva

   Ah lief, Nesrin. Dank je! Hij heeft er 4,5 uur over gedaan. Zelf natuurlijk niet tevreden omdat hij NY sneller was maar hij heeft nu bijna niet getraind. Dus sowieso petje af ;-)

 • Lisa

  Beantwoorden

  Hele leuke vlog!

  • Eva

   Thanks, Lisa!

 • Tamara

  Beantwoorden

  Leuk Eva!

  • Eva

   Lief, dank je wel!

 • Claudia

  Beantwoorden

  Wat is die man van jou toch een bikkel! Lijkt me zo gaaf om dat een keer zelf te doen……. Ben ook echt dol op sushi, krijg er trek van terwijl ik dit schrijf hihi. Ik ben ook dol op matcha

  • Eva

   Ah nog een matchalover :-)!!

 • Babs

  Beantwoorden

  Stoer dat je vriend zo een marathon loopt, lijkt mij behoorlijk pittig!
  Ik ben dol op Japans eten en dat ziet er zeker smakelijk uit!
  Als ik dat lekkere weer zie…ik verlang nu al weer naar de zomer :)

  • Eva

   Ik kan ook niet wachten op het lekkere weer. Doe mij maar gewoon het hele jaar lente/zomer!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.