Berlijn vlog op YouTube!

21 Comments

Ja hoor, mensen! Het is eindelijk zo ver. Deze digibeet weet eindelijk hoe ze een filmpje op YouTube kan uploaden. Eerst verdiepen in dat bewerken en toen kwam ik erachter dat ik dat makkelijk met IMovie kan doen. Ik zeg makkelijk maar het kostte wat tijd om erachter te komen hoe het nou werkt.

Verwacht geen hoogstaande bewerkingsdingen maar ik heb mijn best gedaan! Whaaah wat was het in het begin ongemakkelijk. Ik besloot namelijk spontaan in Berlijn om een vlog te maken.
Ik voelde mij in het begin “a bit akward” en dat zie je ook wel een beetje terug de eerste twee minuten. Maar voor mijn gevoel verdwijnt dat naarmate het filmpje vordert. En oh ja kijken in de camera en niet in het schermpje erboven is ook nog een kunst op zich ;-).

Nou mensen als je mij “live” wilt zien en wat we samen in Berlijn hebben gedaan  (zoals Hallesches Haus, Checkpoint Charlie, DM Drogist). Komt’ie:

Tips, trucs, ideeën voor filmpjes of andere dingen die je mij van wilt weten. Ik hoor het wel…

 

Fijne avond!

Be happy, be healthy,
Eva

21 Comments
 • Claudia

  Beantwoorden

  Lekker stoer Eva en met ouderwetse kaart! Ik houd ervan!

 • Claudia

  Beantwoorden

  Lieve Eva, je doet het echt super leuk!!! Wat leuk zo’n uitgebreide vlog!

  • Eva

   Haha dank je wel! Super leuk je reactie :-)!! XX

 • Sophie

  Beantwoorden

  Leuk Eva! Ik verwacht vanaf nu vaker filmpjes van je! :)

  • Eva

   Ah zo lief! Hihi ik heb de smaak te pakken hoor ;-)

 • Kim

  Beantwoorden

  Je doet het echt super leuk!!

  • Eva

   Dank je wel! Doet mij goed om dat te horen! X

 • Babs

  Beantwoorden

  Leuk gedaan! Het komt lekker relaxt over. Ik moest lachen om de lange Dennis, hahaha.
  Ik heb foto’s van Berlijn gezien maar volgens mij nog niet op bewegend beeld, leuk!
  Ik zou niet in winkels durven te filmen, deed je het stiekem of vonden ze het goed?

  • Eva

   Hihi ik deed dat gewoon eigenlijk. Niet gevraagd, oeps… Dank je wel voor jouw compliment :-)

 • Dennis

  Beantwoorden

  Hardstikke leuke vlog, ik zou het zeker nog een keer doen. Wel grappig, ik was op dat moment ook in Berlijn en heb bijna dezelfde dingen gedaan als jij!

  • Eva

   Haha grapjas, jij :-). Dank je schat….

 • Manja

  Beantwoorden

  Wat super leuk!! Je went heel snel aan het vloggen en je leert terwijl je het doet. Ik weet nu al dat je al hebt bedacht wat je de volgende keer anders zou willen doen (jou kennende ?) maar ik vond het echt leuk om te zien! Al doende leer je en kwestie van andere vlogs bekijken en daarvan weer leren.

  • Eva

   Ah wat lief Manja :-). Haha ja er zijn nog wat leerpuntjes. Maar ach… ;-)

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Ik vind het heel knap gedaan hoor. Wat ziet Berlijn er gaaf uit zeg, hier zou ik mij denk ik heel goed kunnen vermaken. Je bent heel fijn om naar te kijken, dit klinkt raar maar je snapt vast wel wat ik bedoel.

  • Eva

   Het is echt een gave stad! Mocht je de kans hebben, zeker doen! Ah super lief dat je dit zegt Nesrin! X!

 • hilde

  Beantwoorden

  Wat super goed is ie geworden zeg! Natuurtalent! Hihi. Heel duidelijk allemaal en veel aan ons laten zien. Vooral het stukje aan het begin vond ik grappig, dat Dennis zijn hoofd er amper op stond. hihi. En de DM, heerlijk dat je daar even rustig hebt kunnen shoppen. Top gedaan Eva!

  • Eva

   Haha!! ja Dennis is nogal lang :-). Thanks!!

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Het is erg leuk om je eerste vlog te zien. Het is toch anders hoe je iemand ziet in de vlog of in de blog. Ik hoor wel over I movie en ik ben er altijd benieuwd naar, omdat ik zelf ook nog nooit een vlog heb gedaan. Je ziet er erg leuk en schattig uit in je vlog….en om Berlijn te kunnen zien met wat ze daar verkopen natuurlijk. ;-)

  • Eva

   Haha lief van jou Jeapiebel! X

 • Galina

  Beantwoorden

  Ah wat leuk dat je een vlog hebt gemaakt! Je merkt inderdaad dat je gedurende dag wat comfortabeler wordt met de camera, echt leuk om te zien!

  Hier ook een fan van de DM. Gelukkig heb ik altijd dichtbij de grens gewoond, dus ik haal er eigenlijk alles, van wasmiddel tot douchegel. Niet alleen natuurlijk, maar het scheelt ook echt veel geld als je alles bij elkaar optelt.

  Wij hadden ook gewoon ouderwets een kaart bij ons in Berlijn, beetje retro doen in de retro stad :P Wel verkeken we ons steeds op de afstanden. Op de kaart leek een straat heel kort, maar doordat het centrum zo is uitgerekt was het vaak toch nog een flinke wandeling. Gelukkig valt er veel te zien ;)

  • Eva

   Ah lief dat je dat zegt Galina!
   Wat een geluk heb jij dat je dichtbij de grens woont. Ik had nog wel wat meer tijd in DM willen doorbrengen :-).
   Ja klopt, mijn voetjes deden ook best zeer aan het einde van de dag. Wel leuk om niet de metro te pakken maar gewoon door de stad te lopen! X!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.