HAPPY things #90 | bijkomen en een fijn begin…

2 Comments

Hi Loves!

Hoe is het met jou? Heb je lekkere dagen achter de rug?
Afgelopen twee weken heb ik het wat rustiger aan gedaan. Het is een heerlijk idee dat ik nu niet om de week op zondag naar Rotterdam moet voor de opleiding. Veel dingen bleven toch wel liggen. Vanaf nu kan ik weer volledig de focus leggen op mijn blog en dat is ook wel fijn! Heb je mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar al gelezen? Ik ben volop bezig met recepten uitdenken. Ik hoop in de laatste weken van januari nog wat recepten online te plaatsen. Verder heb ik natuurlijk genoten van de feestdagen. Heerlijk om veel thuis te zijn in deze periode.

Ergens ook wel een gek idee dat het voorlopig nog even duurt voordat het voorjaar begint. Heb jij dat ook?

Natuurlijk begin ik het jaar met gezonder eten. Zoals iedereen toch ;-). Tijdens de feestdagen heb ik mij een beetje laten gaan. Wat op zich prima is. Het hoort er een beetje bij. Maar vanaf nu wil ik weer gezonder eten en vooral mijn normale ritme weer aanhouden.

HAPPY things #90

Vullen of Voeden?

Kennen jullie het boek Vullen of Voeden van Wilfred en Lili Genee al? Begin december is er een nieuwe versie van dit boek uitgekomen. Het betreft een samenwerking met A. Vogel. Samen hebben zij als doel om Nederland wat bewuster te maken op het gebied van voeding en beweging. Vanuit de gezamenlijke wens om zoveel mogelijk mensen te inspireren om gezonde (voedings)keuzes te maken. Dit boek was tijdens een speciale promotie van Kruidvat gratis verkrijgbaar bij twee producten van A. Vogel. Maar inmiddels is het boek ook gewoon los te koop.

Het boek bevat lekkere recepten en informatie over voeding en levensstijl en wat deze voor je gezondheid kunnen betekenen. In de eerste plaats geschreven om ouders te helpen bewuste keuzes te maken voor hun kinderen, maar de informatie is voor volwassenen minstens net zo bruikbaar. In het boek zijn ook interviews te vinden met bekende Nederlanders die open en eerlijk vertellen over de voedingskeuzes in hun gezin.

Nieuw merk Indeedlabs!

Stiekem word ik altijd erg blij als ik weer een nieuw huidverzorgingsmerk ontdek. Ik word dan altijd vreselijk nieuwsgierig! Zou het werken?
Indeedlabs komt uit Canada en is nog niet zo heel lang verkrijgbaar in Nederland. Indeed laboratories maakt doelgerichte, krachtige formules die specifieke problemen aanspreken met maximaal resultaat. Ik kreeg twee kleine tubes om uit te proberen. Een product met vitamine C en een serum met hyaluronzuur. Ik ga ze deze week testen. Ik houd je op de hoogte via Instagram (Instastories) dus wellicht vind je het leuk om mij daar te volgen?

Korting op een Yogaweekend! 

Annette van Meer dan Yoga benaderde mij laatst met iets heel leuks! Dit komt nog voort uit het Yogaweekend waaraan ik deel mocht nemen in november. Oh wat heb ik het toen heerlijk gehad. Ik mocht ook iemand blij maken met zo’n arrangement. Ik kreeg van Chantal te horen dat zij erg heeft genoten. Van Annette mag ik nu 15% korting aanbieden voor de arrangementen in 2018!

Data weekenden: 12-14 januari, 13-15 april, 7-9 september, 9-11 november.

Mocht jij nou ook zin hebben in een ontspannen weekend in Soesterduinen. Kijk dan even op de site van Meer dan Yoga. Vermeld even mijn blog bij de boeking. Dan wordt de korting natuurlijk verrekend.

Oliveda

WINACTIES

Om het jaar goed en fris te beginnen, organiseer ik de komende weken weer een aantal winacties! Ik heb nog een aantal samenwerkingen lopen dus die komen binnenkort online! Ik krijg natuurlijk behoorlijk veel spulletjes binnen voor mijn blog. Natuurlijk vind ik het leuk om dat allemaal zelf te proberen maar ik denk dat jij er ook blij van gaat worden. Dus, houd mijn site in de gaten! Leuk als je meedoet ;-).

Oh ja voordat ik het vergeet. Er staat inmiddels al een winactie online. Je kunt twee producten van het natuurlijke merk Oliveda winnen. Klik even hier voor meer informatie.

 

Zo, mijn allereerste HAPPY things #90 zit er alweer op! Aankomende week begint ook het gewone leven weer. De meiden gaan naar school en het wordt ook gewoon een normale werkweek. Ook heb ik het sporten inmiddels weer opgepakt. Komende week wil ik een les Bodypump en Crossworx volgen. Ik wil voordat de zomer begint al in shape zijn, haha!

Tot volgende week!

 

Wat zijn jouw HAPPY things van de afgelopen week? 

Be happy, be healthy,
Eva

 

2 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Oh ik ben heel benieuwd wat jij van dit hyaluronserum gaat vinden. Ik ben er zelf super enthousiast over, mijn huid knapte er enorm van op.

  • Lesley

    Beantwoorden

    Wat fijn dat je opleiding is afgerond en er nu meer tijd is voor andere dingen. Volgende week is mijn laatste week vrij, dan begin ik weer met werken, en dat zal zeker even wennen zijn! Fijne week!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.