Biologische espresso van Pellini

4 Comments
biologische espresso van pellini café

Espresso drink ik elke dag. Zó lekker! Het is een verslaving. Ik mis het ook echt als ik een dag oversla (wat dus bijna nooit voorkomt). We hebben sinds kort een nieuwe Nespresso machine en alhoewel ik de capsules van Nespresso prima vind, was ik toch op zoek naar een biologische variant ervan.

Maar wat blijkt? Biologische capsules van Pellini zijn gewoon bij de Albert Heijn verkrijgbaar. Pellini is een Italiaanse koffiebranderij die al meer dan 90 jaar bestaat. Ik ga ervan uit dat die Italianen wel verstand hebben van koffie;-).

pellini cafè

Ik kreeg een doosje met tien capsules om uit te proberen. De cupjes bevatten 100% Arabica koffie.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo heel veel verstand heb van koffie. Ik ga altijd op mijn eigen gevoel af. Mijn espresso mag niet te bitter zijn maar ik wil ook geen slappe waterige bak.

pellini cafè

Ik kan je vertellen dat de capsules absoluut een aanrader zijn. Zowel qua smaak als gebruik. De espresso is zacht van smaak. Het smaakt niet bitter maar naar een echte, lekkere Italiaanse espresso!

De capsules passen ook goed in mijn Nespresso machine. De koffie loopt goed door en er komt weinig water in het lekbakje. Soms heb je dat namelijk bij de capsules van een ander merk.

Ben je op zoek naar lekkere en biologische koffie in een handige capsule? Dan kan ik je deze capsules van Pellini echt aanraden. Ik maak er ook weleens cappuccino mee en dat smaakt ook prima!

Capsules van Pellini zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en kosten €3,49 (doosje van 10 stuks).

 

Drink jij weleens koffie?

 

Be happy, be healthy,
Eva

4 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Ik drink bijna geen koffie, maar als ik het dan eens drink, dan alleen een espresso :)
  Alleen al die cafeïne….

 • Sonja

  Beantwoorden

  Bedankt voor de tip! Die wil ik ook eens uitproberen.

 • Manon

  Beantwoorden

  Ik hou totaal niet van Espresso, maar klinkt wel goed!

 • Marle

  Beantwoorden

  Ohh klinkt goed! Het is dat ik een espressomachine heb die ander soort cups gebruikt, anders zou ik ze zeker eens proberen!

  http://www.girlalmighty.nl

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.