Blogupdate!

1 Comment

Hi Loves!

Sorry, sorry, sorry! Ik weet het. Vorige week woensdag verscheen mijn laatste artikel en daarna bleef het stil op mijn blog. De afgelopen twee weken was ik in Italië aan het genieten samen met Dennis en de twee meisjes! Wifi werkte af en toe niet mee dus ik loop ook een beetje achter qua planning. Het is daarom even wat stiller op mijn blog.

Ik hoop jullie snel een update van Italië te kunnen geven. Mocht je niet kunnen wachten, neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Daar plaats ik via Instastories mijn foto’s van de afgelopen tijd.

Verder heb ik momenteel een blaasontsteking. Nog nooit gehad in mijn leven maar ja voor alles moet (helaas) een eerste keer zijn. Ik kijk het nog even aan of het vanzelf over gaat de komende dagen. Echt heel fit voel ik mij dus niet.

Ook een kleine mededeling qua blogschema de komende tijd. De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) komt eraan. Dit betekent voor mij dat ik het een en ander moet uitzoeken voor mijn website en de nodige aanpassingen moet verrichten. Het kan dus zijn dat ik de komende weken een beetje rommelig zal zijn qua blogschema. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor!

Op de achtergrond ben ik bezig met leuke samenwerkingen die ook voor jullie leuk zijn (winacties!!) dus ik denk echt aan jullie ;-). Tot snel!

 

Be happy, be healthy,
Eva

1 Comments
  • Rachel

    Beantwoorden

    oh goed oppassen met een blaasontsteking! zegt degene die het al heeft vanaf haar 12e en al meerdere keren flink flink ziek is geweest. zorg dat je heel veel water drinkt en dat je bruistabletten haalt bij de supermarkt c1000 met citroen smaak! dit werkt bij mij echt super

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.