Catrice Active Warrior

2 Comments
catrice active warrior

CATRICE blijft mij altijd verbazen en ik ben altijd zó benieuwd als er nieuwe producten uitkomen. Nu heb ik het geluk dat ik een aantal maanden eerder de persberichten al ontvang. CATRICE speelt altijd moeiteloos in op de nieuwste trends. Dit keer heet de nieuwe lijn CATRICE Active Warrior!

catrice active warrior

De sporttrend zie je nu terug in kleding (denk aan de ‘dad sneakers’ of zo’n broek met van die strepen aan de zijkant). CATRICE Active Warrior speelt ook op die sporttrend in. De focus van deze collectie ligt op kwaliteitsmake-up met extra langhoudende texturen die bovendien transpiratie-proof zijn. Zo zie je er tijdens het sporten ook nog leuk uit ;-).

Ik kreeg drie producten om te proberen. Kom, laten we ze eens bekijken!

catrice active warrior

Epic Sex-Proof Lip Ink

Dit is een intensieve lip tint met ‘staining’ effect. Het bevat een lichte textuur die je makkelijk op je lippen aanbrengt. Ik kreeg de kleur 010 (AdREDnaline), een rood-oranje kleur. Ik dacht dat hij iets feller zou zijn maar zo eenmaal op de lippen valt het echt mee. Een prima kleurtje voor overdag. Ook blijft hij inderdaad behoorlijk lang zitten en geeft het zo’n ‘stain effect’. Je kunt de lip ink ook op je wangen gebruiken als blush. Handig!

catrice active warrior

catrice active warrior

Instant Blurring Stick

De Instant Blurring Stick is zo’n handig product! Het maakt namelijk glimmende plekjes op je gezicht meteen mooi mat! Het is een klein formaat dus prima om mee te nemen in je handtas. Nu heb ik in de zomer altijd een glimmende t-zone dus deze ga ik heel veel gebruiken. Het zorgt ook voor een soft focus effect waardoor poriën er ook kleiner uitzien. Love it!

catrice active warrior

Make Up Freezing Spray

Ik geef eerlijk toe. Ik was een beetje huiverig voor dit product. Ik had namelijk verwacht dat er gedenatureerde alcohol in zou zitten maar dat is helemaal niet het geval (lijst met ingrediënten is te vinden op actrice.eu)!

De spray is bedoeld als primer, fixing spray of als verfrissing voor onderweg. Ik heb hem tot nu toe gebruikt als fixing spray. Ik ben tegenwoordig helemaal van de ‘glow look’. Maar doordat ik mijn foundation wel afpoeder, blijft mijn huid vrij mat. Daarom gebruik ik vaak zo’n spray om mijn huid weer die glow terug te geven.

catrice active warrior

De producten van CATRICE Active Warrior zien er geweldig uit én doen wat ze beloven! Absoluut een leuke aanvulling op jouw make-up stash. De blurring stick ga ik het vaakst gebruiken deze zomer!

 

Wat vind jij van Catrice Active Warrior. Zit er een product bij die jou aanspreekt? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld.

2 Comments
  • Eva

    Beantwoorden

    Foundation blijft inderdaad mooier en langer zitten!

  • Elise

    Beantwoorden

    Zorgt de spray er ook voor dat je make up beter blijft zitten?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.