CATRICE LALA Berlin limited edition

1 Comment

De HOLOGLOW is absoluut nog aanwezig in make-upland. CATRICE, een van mijn favoriete budgetmerken bracht een geweldige collectie uit met holografische effecten. CATRICE lala Berlin limited edition is een samenwerking met het bekende gelijknamige Duitse modemerk van de Berlijnse designer Leyla Piedayesh. Ik heb nog nooit van lala Berlin gehoord maar toch zijn mijn verwachtingen hoog. CACTRICE staat erom bekend de trends snel op te volgen en dit te vertalen naar make-up.

actrice lala berlin

Ik ontving drie producten die ik hieronder even beschrijf. Past deze collectie ook bij mij? Ik vertel je hieronder wat ik van de collectie vind.

catrice lala berlin

Prismatic Paint

De prismatic paint is een highlighterstick met een romige structuur. Zo’n stick heb ik nog niet in mijn collectie. Met een stick heb je helemaal geen kwast nodig dus dit is zeker een handig product voor tijdens een vakantie!

Met deze stick breng je gemakkelijk een holo-shimmer op je lippen, ogen en wangen aan. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren. Ik kreeg de kleur C02 Prismatic Pink, een pinky holografische highlighter. Wow, ik had het niet verwacht maar wat goede highlighter is dit. Ik was even bang dat dit iets teveel van het goede zou zijn. Leuk voor een meisje van 16 maar niet voor mij. Ik ben blij verrast! De highlighterstick is inderdaad heel romig van structuur en glijdt over mijn huid. Voor een leuk accent op het hoogste punt van mijn wangen, binnenkant van mijn ogen en boven mijn lippen. Zo doe ik toch stiekem mee met de HOLO-trend ;-)!

Als je je trouwens afvraagt wat die rode vlek is op mijn hand. Dat is nog van de vorige limited edition van CATRICE. Ik maakte destijds tegelijkertijd alle foto’s en besefte mij niet helemaal dat de lip stain zo goed bleef zitten, haha!

Adviesprijs € 3,99

catrice lala berlin

STROBING LUMINIZER

What? Een zwarte gelprimer? Ja, hij is echt zwart met kleine glittertjes. Je gebruikt hem onder je make-up of als highlighter voor een glanzende finish. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit product pas één keer heb getest als primer onder mijn foundation. Hmmm, nu heb ik een beetje een haat-liefdeverhouding met primers. Ik vind een extra laagje bovenop mijn crème niet zo fijn en gebruik het liefst meteen foundation. Ik kan daarom nog niet zo goed mijn mening hierover geven. Ik ga hem de komende tijd nog eens wat vaker uitproberen en zal hier een korte update geven.

Adviesprijs € 4,99

PRISMATIC PALETTE

Dit palette bevat drie tinten poederoogschaduw met een intense holografische finish. Oeh, hier ging mijn hart even sneller van kloppen. Zo op het eerste gezicht oogt het wat poederig in het palet maar zodra ik een swatch maakte, voelden de oogschaduws gewoon romig aan. Het is lastig te zien op de foto’s maar de oogschaduws hebben een roze, paarse en blauwe ondertoon. Op mijn ooglid geven ze een geweldig effect. Je kunt één kleur aanbrengen voor een subtiel effect of de drie kleuren met elkaar combineren voor een super holografisch effect. Voor dagelijks gebruik houd ik het bij een kleur maar voor een feestje (of festival!) is het leuk om de drie kleuren te combineren!

adviesprijs € 4,99

Dit is de look die ik maakte. Ik plaatste hem ook via Instastories en kreeg super leuke reacties! Ik had niet verwacht dat het toch een vrij rustige look bleef waar ik zo van houd. Wil je ook lekker meedoen met de HOLO-trend dan zou ik zeker even bij Kruidat of Etos gaan kijken. Naast deze drie producten is er bijvoorbeeld ook een topcoat voor de lippen met holografisch effect. Of wat dacht je van holografische stickertjes voor je ogen? De collectie (limited edition in mei tot half juni 2018) is nu verkrijgbaar!

 

Doe jij met met de HOLO-trend? En wat vind jij van de CATRICE lala Berlin collectie?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld.

1 Comments
  • Loveat1st_bite

    Beantwoorden

    Ben nu heel nieuwsgierig geworden naar de producten die jijzelf hebt getest. Daar we beiden een getinte Aziatische huid hebben.

    Ben vooral benieuwd hoe het testen van de primer verloopt en of je hem toch meer onder of ook boven je foundation aan hebt gebracht.? ?☺️ Dus op die review wacht ik nog even.

    Hopelijk hebben ze de pallette nog hier hier bij de Kruidvat! ?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.