Charlotte Tilbury matte revolution lipstick (Tell Laura)

16 Comments

Charlotte Tilbury! Dit is zo’n merk waar ik nog niet over heb geschreven. En dat is wel vreemd eigenlijk. Inmiddels heb ik namelijk al een aantal producten van haar in mijn bezit. En tot nu toe ben ik niet teleurgesteld! Understatement eigenlijk. Ik ben namelijk razend enthousiast! Charlotte Tilbury is zo’n merk waarvan ik denk, huh waarom was dit er niet eerder?

Charlotte Tilbury Tell Laura en Kiss 'n Tell

Ik ben stiekem dol op high end, super de luxe producten. Mijn lades zaten vroeger vol met Chanel en Dior. Maar ja, toen ik eenmaal door had dat die merken nog steeds hun producten op dieren laten testen (in China) werd de liefde toch minder. Alhoewel ik nog steeds kan genieten van die verpakkingen, koop ik deze merken niet meer.

Maar niet getreurd als jij ook van high end producten houdt. Het goede nieuws is namelijk dat de producten van Charlotte Tilbury ook echt dierproefvrij zijn. De producten worden namelijk niet in China verkocht en dus daar ook niet op dieren getest!

Charlotte Tilbury

De producten zien er super luxe uit. Hebben jullie de producten al gezien bij de Bijenkorf? Echt eens doen hoor. Alleen de counter op zich is al een plaatje.

Vandaag laat ik een lipstick en het bijbehorende lippotlood aan jullie zien. Het is de Matte Revolution Luminous Modern Matte lipstick (wat een naam :-)) in de kleur Tell Laura en het lippotlood in de kleur Kiss ‘n Tell. Mooie luxe verpakking. Ik houd ervan!

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury matte revolution

En zo zien de lipstick en het lippotlood eruit. Vooral de rosé gouden huls van de lipstick doet heel vintage aan. Mooi! De huls voelt ook best zwaar aan. Niet gewoon een plastic dingetje.

Charlotte Tilbury Kiss 'n Tell

Lippotlood Kiss ‘n Tell. De make-upartist bij de counter vertelde dat er een aantal basiskleuren zijn opgenomen. Zo heb je voor meerdere lipsticks maar een kleur lippotlood nodig. Goed over nagedacht, Charlotte.

Dit lippotlood belooft zes uur lang te blijven zitten. Het trekt niet in de lijntjes en is zijdezacht om aan te brengen.

Charlotte Tilbury Tell Laura

En ik koos dit kleurtje Tell Laura. Ik heb verschillende kleuren bij de counter geprobeerd en ik vond deze op dat moment het mooist. Alhoewel ik mij in moest houden om niet meerdere kleuren te kopen.

Charlotte Tilbury Tell Laura

Tell Laura is echt een felle rode kleur met een vleugje oranje. Het heeft een matte finish maar het belooft de lippen niet uit te drogen. Daar was ik heel benieuwd naar. Matte lipsticks staan er vaak om bekend om de lippen zo’n droog gevoel te geven. Zeker nu de winter eraan komt, is dat geen fijn gevoel.

Charlotte Tilbury heeft de lipstick deze vorm gegeven zodat het aanbrengen nog makkelijker gaat.

Charlotte Tilbury Tell Laura

De kleur in het zonlicht. Het lippotlood is iets donkerder van kleur. Je zal zien dat je daar niks van ziet op mijn lippen.

Charlotte Tilbury Tell Laura

 

De kleur zoals hij eruit ziet uit het directe zonlicht. De kleur is nog steeds lekker fel.

Charlotte Tilbury Tell Laura

Charlotte Tilbury Tell Laura

Hihi, mijn lippen knallen van het scherm af toch? Ik ben echt verliefd geworden op deze kleur!

Naast de kleur is de lipstick zelf echt heel fijn. Hij brengt inderdaad heel makkelijk aan door de vierkante vorm. Ik heb eerst mijn lippen omlijnd en daarna de lipstick zo uit de hand aangebracht. Zonder een kwastje en dat ging heel makkelijk.

Er zitten speciale pigmenten in de lipstick waardoor je lippen breder en voller lijken. En voor mijn gevoel is dat ook echt zo. Mijn lippen zijn helemaal niet heel vol maar door de lipstick lijkt dat optisch wel zo!

De lipstick geeft een matte kleur en is heel gepigmenteerd. Verder blijft de lipstick ook lang zitten. Ook niet onbelangrijk want ik heb niet altijd zin en tijd om mijn lippen na een uur al bij te werken. Bij het drinken en eten zie je dat het wat slijt bij de randen. Maar dat is dan wel makkelijk bij te werken.

Eindconclusie? Deze lipsticks wil je hebben! Mits je houdt van dat matte natuurlijk. Ik ben in ieder geval fan en ik ga zeker nog eens naar andere kleuren kijken!

De lipstick kost 30,- en het lippotlood kost €22,-. Beiden zijn zowel online als bij de Bijenkorf verkrijgbaar.

 

En wat vind jij van de lipstick van Charlote Tilbury? Is het iets voor jou?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

16 Comments
 • Kim

  Beantwoorden

  Wauw, wat een prachtige, intense kleur. Dit staat jou zo onwijs goed! Ik snap overigens dat je die high end merken zo mooi vond. Ik ben zelf echt zo’n sucker voor mooie verpakkingen…

 • Beauty blog

  Beantwoorden

  Mooie fotos en een geweldige resultaat !

 • Marle

  Beantwoorden

  Echt een prachtige kleur! Staat je ontzettend mooi!

  http://www.girlalmighty.nl

  • Eva

   Dank je wel Marle :-)!

 • Forever38.com (Vera)

  Beantwoorden

  Prachtige kleur, super merk, en het staat je heel erg goed !

  • Eva

   Dank je wel!

 • foryourstyle

  Beantwoorden

  Die combinatie staat je heel erg mooi, die kleur kan je goed hebben!

  • Eva

   Dank je wel :-)

 • Galina

  Beantwoorden

  Die kleur staat je echt heel mooi! Hier in Maastricht heeft de Bijenkorf geen Charlotte Tilburry helaas, heb er specifiek naar gezocht :(

  • Eva

   Thanks :-)! Jammer zeg! Anders had je inderdaad even naar de kleuren kunnen kijken….

 • Hilde

  Beantwoorden

  Ik ken het merk van naam, maar heb er nog niks van eigenlijk. Toch eens neuzen bij de Bijenkorf :-)

  • Eva

   Doen hoor! Weet zeker dat je het mooi vindt :-)

 • Astrid

  Beantwoorden

  Deze kleur staat je heel mooi! Echt een verwen jezelf moment lijkt me als je zo’n mooie dure lipstick aanschaft!

  • Eva

   Hihi een cadeautje inderdaad!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat leuk dat je zo enthousiaster bent hier over. De kleur staat je heel mooi!

  • Eva

   Dank je wel Lesley!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.