Chocolade van Godiva

4 Comments
godiva

Zo nu en dan komen er heerlijke foodpakketjes bij mij binnen. Sinds kort is Godiva, een luxe Belgisch chocolademerk in Nederland verkrijgbaar. Gewoon bij de Albert Heijn! Godiva staat bekend om kwaliteit en uniek vakmanschap. Godiva is trouwens al een heel oud merk. Het bestaat al sinds 1926.

godiva

Er is een luxe collectie Masterpieces uitgebracht met heerlijke smaken zoals Ganache Heart with Belgian Dark Chocolate, Caramel Lion of Belgium with Belgian Milk Chocolate. En wat dacht je van de Hazelnut Oyster with Belgian Milk Chocolate? YUM!

godiva

Ik kreeg een grote doos met chocolade thuisgestuurd. Blijer kun je mij niet maken, haha!  We hebben alle smaken uitgebreid getest en ik vond de Ganache Heart en de Caramel Lion het lekkerst. De masterpieces zijn in een luxe verpakking (los per stuk verpakt) of als reep verkrijgbaar.

godiva

Ook zijn er luxe giftboxes te koop met selectie van Godiva bonbons. Ook een leuk cadeau voor de feestdagen lijkt mij!

Godiva is nu verkrijgbaar bij Albert Heijn.

 

Houd jij van chocolade? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld.

4 Comments
 • Janna

  Beantwoorden

  Hmm dat klinkt heerlijk! Goed idee als cadeautje ook inderdaad :D

 • Lesley

  Beantwoorden

  Oooh die bonbons ook!! Ziet er heerlijk uit zeg, om te watertanden

 • bychristiana

  Beantwoorden

  Nee, ik vind er niets aan;-) #justmessingwithyou. Ik ben er dol op natuurlijk, als ik moet kiezen tussen nooit meer zoet of nooit meer hartig, is de keus voor mij al gauw gemaakt!

 • Sarah

  Beantwoorden

  Super lekker! Met chocolade als die van Godiva kan je nooit fout gaan. Je foto’s alleen al doen mij watertanden. Hmm. En die luxe giftboxes zijn inderdaad wel ideaal om cadeau te doen tijdens de feestdagen!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.