De eerste linnen collectie van Yumeko!

2 Comments
yumeko

Slapen, een van mijn favoriete dingen om te doen! En inmiddels weet ik hoe belangrijk het is om een lekker bed te hebben. Afgelopen maanden sliep ik namelijk op een stretcher. Dat had even met mijn persoonlijke situatie te maken maar die tijd is gelukkig voorbij. 

Een bed waarin je helemaal tot rust komt met luxe beddengoed. Ja, daar verlangde ik erg naar. En als het er dan ook nog eens mooi uitziet. Eerlijk is eerlijk, het slaapt gewoon veel fijner. 

yumeko

Je kent dat gevoel vast wel als je bijvoorbeeld in een hotelbed stapt. Datzelfde gevoel kun je nu creëren met het luxe Amsterdamse eco beddengoed van Yumeko. Ik heb er al eens eerder over geschreven en ik was toen al fan! 

Inmiddels heeft Yumeko haar eerste linnen collectie gelanceerd, in vier prachtige kleuren (natural, pure white, dusk blue en misty green). Alle kleuren zijn geïnspireerd op de natuur. 

yumeko

Linnen vind ik persoonlijk echt een prachtige stof. Het is duurzaam want het gaat veel langer mee dan katoen. Het heeft echt een natuurlijke uitstraling waar ik zo van hou.

Wat ik verder niet wist maar wel zo is, is dat linnen koel is in de zomer en juist warm in de winter. De stof absorbeert ook goed waardoor je je niet klam voelt in bed.

yumeko

Wat deze washed linnen collectie zo speciaal maakt, is dat het is gemaakt van Frans vlas. De plant wordt in zijn geheel geoogst en het productieproces is zelfs duurzamer dan dat van biologisch katoen omdat het vier keer minder water verbruikt. De vlasplant is sterk, maar verdraagt geen kunstmest, vandaar dat chemische insecten- verdelgers en onkruidbestrijdingsmiddelen niet zijn toegestaan bij het telen ervan. Echt veilig slapen dus!

Inmiddels heb ik mijn set al even in gebruik en ik kan niet anders zeggen dan dat het fantastisch slaapt. Ik koos voor de kleur wit omdat het zoveel rust geeft in mijn slaapkamer en het past perfect bij mijn bed. 

yumeko

Wil jij ook lekker slapen en een steentje bijdragen aan een mooiere wereld, kijk dan zeker even op de site van Yumeko! Naast deze washed linnen collectie zijn er ook andere prachtige sets te vinden.

Be happy, be healthy,
Eva

2 Comments
  • Sabine

    Beantwoorden

    Ziet er super mooi en sereen uit! Ik ga zeker even gluren op de site van Yumeko! Bedankt! 💕

  • Rachel

    Beantwoorden

    Wat mooi zeg, ik wil ook zo graag linnen!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.