Dé perfecte werktas!

2 Comments

Kun je het geloven? De zomer is gewoon officieel voorbij. Mijn dochters gaan weer naar school. Mijn werkagenda is alweer ingepland tot en met de kerst. De afgelopen maanden zijn in een roes voorbij gegaan. Ik heb heel veel nagedacht over de toekomst maar daarover in een ander artikel meer ;-).

Ik wilde namelijk mijn perfecte werktas met jullie delen die ik sinds een paar weken met plezier draag! Het is de MY CARRY BAG (Go bizz) van het merk MYOMY do goods. Ik heb al eens vaker over dit merk geschreven en het is een van mijn favoriete merken qua tassen. Mocht je nog op zoek zijn naar een merk dat zich bezig houdt met duurzaamheidsaspecten dan is MYOMY do goods echt wat voor jou.

werktas

AW18-19 collectie

In de wintermaanden mocht ik al de AW 18-19 collectie bewonderen. Er zijn drie nieuwe luxueuze leersoorten in de collectie (bubble blue, hunter waxy cognac en rambler bordeaux) bijgekomen. Ik koos zelf voor de Hunter waxy black, een bestseller uit het vorig seizoen. Zwart draag ik ontzettend vaak en past ook overal goed bij. De tas is gemaakt van buffelleer. Het leer is duurzaam gelooid door een Gold rated LWG looierij. De strengste en duurzaamste certificering voor leerlooien. De tas heeft een waxy finish waardoor de kleur dieper oogt en het leer is daardoor ook minder kwetsbaar.

myomy werktas

MY CARRY BAG Go bizz

De MY CARRY BAG is een ode aan de plastic tas en is ontworpen door designer Ramón Middelkoop. Ik ben er ontzettend blij mee. Hij ziet er luxe uit en het leer is ontzettend stevig. Door het gebruik wordt het leer wat zachter en dat maakt hem ook minder stijf. Toen ik hem net binnenkreeg, dacht ik dat er niet zoveel in kon maar een laptop, portemonnee en make-uptasje past er perfect in zonder dat hij uit zijn voegen barst, haha! Ik neem standaard teveel mee dus het is een wonder ;-). Er zit een riem bij die je er ook makkelijk af kunt halen. Maar ik vind de riem juist ontzettend handig dus ik laat hem lekker zitten. Ik sla de tas zo om mijn schouders heen als ik weer eens moet haasten naar de trein.

MYOMY do goods

Alle tassen van dit merk worden in India en Bangladesh met de hand gemaakt door lokale ambachtslieden. MYOMY do goods werkt al jaren met een aantal productiepartners waardoor een hoge kwaliteit kan worden geleverd. Het leer is duurzaam gelooid en uiteraard worden de tassen fairtrade geproduceerd. Goede gezondheidszorg en educatie zijn bijvoorbeeld twee speerpunten waaraan MYOMY do goods aan meewerkt.

Wil je meer weten over de collectie? Kijk dan zeker even op de site van MYOMY do goods.

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

 

 

De tas in de afbeelding is door MYOMY do goods ter beschikking gesteld.

 

2 Comments
  • Patricia

    Beantwoorden

    Zo goed om te lezen dat ze zo duurzaam worden geproduceerd en er geen mensen door worden uitgebuit. Ik heb wel altijd een tas bij me, maar ik mis het stiekem wel dat ik mijn laptop er niet in kan doen – Ik ga deze tas dan ook zeker overwegen :)

  • Sharon - Choose to Shine

    Beantwoorden

    Wat een mooie tas! Geweldig formaat ook.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.