December cadeaus #1

1 Comment
december cadeaus

Lieverds! December is aangebroken, de maand waarin lekker eten, feestjes en cadeaus centraal staan. Kun je je voortellen dat 2019 alweer bijna voorbij is? 2020 staat al in de startblokken. Heb jij al goede voornemens?

Voor mij wordt het een spannend jaar. Het jaar waarin ik eindelijk ga starten met een yoga-opleiding. Ik roep eigenlijk al jaren dat ik les wil geven. Nu heb ik de knoop doorgehakt en gaat het eindelijk gebeuren. Eind september volgend jaar ben ik officieel yogadocent en zal ik naast mijn huidige baan ook les gaan geven. Het idee dat ik anderen kan inspireren om je lichaam aan te kunnen voelen waarbij je je grenzen verkent, daar word ik ontzettend blij van. Uiteindelijk draait het om verbinding kunnen creëren, zowel met je zelf als met anderen en ik denk dat dat met yoga heel goed kan! Ik ga de opleiding trouwens volgen bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam.

Voordat het allemaal zover is, heb ik een aantal leuke ideeën voor je. Een beetje cadeau-inspiratie opdoen voor de feestdagen kan geen kwaad toch?

En het zijn ook allemaal dingetjes die ik momenteel zelf graag gebruik dus hierbij een lijstje!

december cadeaus

Molton Brown Bizarre Brandy

Molton Brown komt elk jaar rond de kerst met een geweldige collectie. Deze bath&shower gel ruikt fantastisch en heeft ook nog eens glitters. I love glitter! De meisjes gebruiken hem inmiddels ook al regelmatig, ook al ruikt hij vrij rijk en vol. Een heerlijke warme geur voor de wintermaanden. Aanrader!

december cadeaus

Rouge Bunny Rouge Blush Wand

Ook al is december een maand waarin je kan uitpakken met make-up, soms wil je gewoon ook een pyjamadag houden. Een beetje wenkbrauwgel, een likje mascara en deze blush wand voor wat kleur op je wangen. En als je besluit om de deur uit te gaan, kun je deze blush wand ook gebruiken op je lippen en ogen. Ook al is het er niet voor bedoeld, gewoon lekker doen! Het is echt zo’n multistick die je makkelijk kunt gebruiken met je vingers of een kleine stippling brush als je wat netter wilt werken. Verkrijgbaar bij Retreat in Rotterdam.

december cadeaus

Maison Rebatchi Bois d’enfants

Oh wat hou ik van parfum. Vooral de nichemerken die je niet standaard in een parfumerie kunt kopen, vind ik heerlijk om te ontdekken. De fles ziet er geweldig uit en voelt mooi zwaar aan. De print vind ik ook bijzonder. Ik weet niet of het zo is maar het lijkt geïnspireerd op Japans origamipapier. Verkrijgbaar bij Retreat in Rotterdam.

december cadeaus

BDK Parfums

BDK Parfums ken ik inmiddels al een tijdje en elke geur is zo bijzonder. Dat valt niet zo uit te leggen en zul je echt eens zelf moeten ruiken. Deze flacon kreeg ik tijdens een event. Het is niet de nieuwste geur maar zeker een aanrader voor de wintermaanden. Een warme geur die onder andere ruikt naar hout, leer en vanille. Echt heerlijk. De twee nieuwste geuren heten Gris Charnel en Nuit de Sable. Vooral Gris Charnel staat echt nog op mijn wensenlijstje. Ik had daar een sample van gekregen en die ruikt echt fantastisch! Ik denk door de vijgen in de topnoot. Verkrijgbaar bij Retreat in Rotterdam.

Lola’s apothecary

Ben je op zoek naar een prachtig handgemaakt cadeau? Dan is dit merk wellicht iets voor jou. Alle producten van Lola’s Apothecary worden handgemaakt in Devon. Deze massage olie bevat zelfs rozenblaadjes. Een plaatje om te zien en te geven. Verkrijgbaar bij Retreat in Rotterdam.

Western Boots

Ok, ik ben ook gezwicht voor deze trend. Normaal gesproken is het niet helemaal mijn stijl maar ik dacht, ik doe eens gek. En heel eerlijk, zo’n lage hak loopt ook nog eens heel erg fijn. De laarsjes zijn van het merk Sacha en passen bijvoorbeeld perfect bij een lichte jeans maar ook in combinatie met een kort rokje staat het heel leuk! In de webshop vind je nog veel meer leuke trends :-).

Zo, voldoende ideeen opgedaan toch? Ik was van plan om er een kort artikel van te maken maar zoals altijd stromen de woorden als vanzelf…

Be happy, be healthy,
Eva

1 Comments
  • Rachel

    Beantwoorden

    wauw het ziet er super uit! trouwens die boots zijn echt heel tof…

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.