Delilah cream lipstick Floozy

2 Comments
delilah

Een mooie kleur lipstick kan zoveel doen voor je huid. Het kan ervoor zorgen dat je huid gaat stralen. Je ziet er frisser uit, meer uitgeslapen terwijl dat soms helemaal niet zo is. Ik ben dol op lipsticks en ik draag bijna elke dag wel een andere kleur. Zeker in de winter kies ik vaak voor een lekkere knalkleur. Ik oog dan een beetje dof (vind ik echt!) en naast highlighter gebruik ik dan vaak een lipstick voor iets meer glow!

delilah

Ik mocht een lipstick proberen van het Britse beautyhuis Delilah. Nog even over Delilah:

Delilah is een Hebreeuwse naam en staat voor amoureus en delicaat. Het Britste beautymerk wil met haar producten de vrouw bereiken die van zichzelf en de wereld om zich heen houdt, beide nog mooier wil maken en niet bang is haar kwetsbare kant te laten zien. Delilah is ook een goede bekende in de Engelse siertuinen waar het een zachtroze roos is die staat voor het Britse schoonheidsicoon. Het beautyhuis mag al vele vrouwen tot haar vaste klantenkring rekenen en ook celebs weten Delilah te vinden en met verve te dragen, van actrice Sylvia Hoeks tot zangeres Emili Sandé en actrice Ophelia Lovibond. De producten zijn dermatologisch getest, dierproefvrij, milieubewust geproduceerd en vrij van parabenen. 

delilah

delilah

delilah

Floozy is de kleur die ik op mijn lippen draag. Een knalrode lipstick! LOVE it!

Wat mij trouwens opvalt aan deze lipstick is hoe lang hij blijft zitten. Ook na een maaltijd of een drankje. Natuurlijk vervaagt hij iets maar die rode kleur blijft langer zitten dan normaal. Ook vervaagt hij netjes in zijn geheel. Je hebt soms lipsticks die vervagen in het midden maar de randen niet. Dan blijf je aan het einde van de dag zitten met zo’n lelijke rand om je lippen.

delilah

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben van deze lipstick! Ik kan niet wachten om meer te ontdekken van dit geweldige merk. De lipstick kost €30,- en is verkrijgbaar bij House of Delilah flagshipstore aan de Leliegracht 50D in Amsterdam. Babassu verkoopt dit merk ook.

 

Ken jij Delilah al? En gebruik jij vaak een lipstick?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

Het product is dit artikel is door Delilah ter beschikking gesteld.

2 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Wat een prachtige kleur, fijn ook dat de houdbaarheid goed is. Zeker bij een rode lipstick is dat natuurlijk wel belangrijk. En ja, ik draag ook heel graag lipstick, het maakt je make-up gewoon helemaal ‘af’.

  • Liset - Beautydagboek

    Beantwoorden

    Ik ken dit merk helemaal niet, maar wat een plaatje! De kleur staat jou ook heel goed. Ik zou wel meer van dit merk willen ontdekken.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.