Delilah, een prachtig make-upmerk

1 Comment
delilah

Een paar weken geleden bracht ik een bezoek aan Delilah flagship store in Amsterdam voor een uitgebreide make-over. Delilah is ontstaan uit een passie voor cosmetica en de wens en ambitie om vrouwen van alle leeftijden er moeiteloos mooi uit te laten zien en zich vooral ook zo te laten voelen. De make-up staat voor kwaliteit maar eenvoudig in gebruik. Goed om te weten, het merk is 100% dierproefvrij!

delilah

Ik werd door Rosita Dameri hartelijk ontvangen en ze begon meteen haar spulletjes klaar te leggen. Het viel mij op dat de collectie vrij compact is. Dat is ook de bedoeling geweest van oprichters Rupert Kingston, Hannah Nicholson en Juliet White. Het is een capsule collectie die ervoor moet zorgen dat iedere vrouw zich verzorgd voelt door enkele producten. Geen paletten met twaalf of vijftien kleuren. En daar hou ik van. Ik vind paletten prachtig om te zien maar hoeveel van die kleuren gebruik ik nou echt?

De basis is een mooie huid en Rosita bracht de foundation dan ook spaarzaam aan. Het gaat om een natuurlijke look. Zij nam echt de tijd om te kijken wat goed bij mijn huid en ogen paste. Ik ging de deur uit met deze frisse en natuurlijke look. Alleen mijn lippen knalde meer en dat vond ik stiekem ook erg leuk!

Om de producten thuis verder te ontdekken kreeg ik een volle tas met producten mee. Je merkt dat over het ontwerp van de doosjes is nagedacht, die voelen namelijk wat zwaarder aan en vallen daardoor minder snel uit je handen.

De kwasten voelen zo zacht aan op de huid.

Ik maakte natuurlijk de look thuis nog even na. Grappig om te zien dat ik het toch net anders doe terwijl ik toch echt goed heb opgelet ;-).

Ga je binnenkort naar Amsterdam? Breng dan zeker een bezoek aan de flagship store van Delilah in Amsterdam (Leliegracht 50d). De medewerkers geven jouw graag een persoonlijk make-advies zodat je zeker weet dat je mooier wordt van make-up! Ook zijn de producten van Delilah online verkrijgbaar bij Babassu en Cosmania.

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

De producten in dit artikel zijn door Delilah ter beschikking gesteld.

 

 

1 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Ik vind dat ook wel een mooie filosofie; een capsule collectie die ervoor moet zorgen dat iedere vrouw zich verzorgd voelt door enkele producten. Ik ben dus ook niet iemand die massa’s make-up heeft liggen. Als producten eenmaal goed voor mij werken, gebruik ik die dagelijks. Zo heb ik bijvoorbeeld gewoon 1 foundation en 1 concealer. Als het goed is, is het goed, toch?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.