DIY kit van Beauty Kitchen!

1 Comment
DIY kit van beauty kitchen

Hi Loves!

Vanuit het zonnige Hong Kong wat later een artikel online. Zoals ik al een beetje aankondigde afgelopen zondag moest ik de wifi even uitvogelen en van mijn jetlag bijkomen. De meiden hebben het super gedaan hoor in het vliegtuig. Maar een reis van meer dan 13 uur is toch vrij pittig. De meiden liggen net te slapen dus ik heb nu pas dit artikel online kunnen zetten. Sorry ;-)!

diy kit van beauty kitchen

Ik ontving een tijdje geleden deze geweldige DIY kit van Beauty Kitchen! De foto’s lagen ook al een tijdje klaar maar er stonden zoveel artikelen op de planning dat ik dit artikel steeds naar achteren verschoof.

Ook omdat ik de kit volledig testen en het liefst met Emma. Dat is er helaas niet van gekomen maar omdat de kit nu in de aanbieding is bij Holland & Barrett wilde ik toch deze kit alvast laten zien.

The Ultimate Invent Your Own Beauty Products Kit bevat een receptenboekje en alles wat je nodig hebt om je eigen beautycreaties tot leven te laten komen. Met deze kit maak je 100% natuurlijke en effectieve Beauty Kitchen crèmes, lotions, maskers, balsems en nog veel meer!

diy kit beauty kitchen

In het boekje word je stap voor stap begeleid om de lekkerste crèmes te maken. De kit is compleet en bevat gelukkig genoeg potjes en flesjes. En zelfs leuke stickers voor een echte DIY!

Zoals ik al zei, heb ik de kit nog niet kunnen testen. Dat wil ik binnenkort gaan doen en vastleggen met Instastories. Ik krijg altijd leuke reacties van mijn volgers via Instagram. Het begint al echt een community te worden. Super leuk!!

De DIY kit van Beauty Kitchen is te koop bij Holland&Barrett. De set kost eigenlijk €49,99 maar hij is nu lekker afgeprijsd naar €24,99.

 

Ken jij de producten van Beauty Kitchen al?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Het product in dit artikel is door een bedrijf ter beschikking gesteld.

1 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.