Mijn doelen in 2017

16 Comments

Wow, 2017! Dag 2 alweer. Gisteren vertelde ik al dat ik nog mijn doelen voor 2017 wilde beschrijven. Ik vertel jullie er vandaag meer over.

Een paar weken geleden schreef ik over het boek The Secret. Daarin werd beschreven hoe je je wensen kunt uitspreken en ook daadwerkelijk kunt bereiken. Het is wat vaag geschreven maar het komt erop neer dat je door middel van de wet van de aantrekkingskracht alles kunt bereiken wat je maar wilt.

En ik wil daar in 2017 mee aan de slag. Toen ik mijn blog begon heb ik geen concrete doelen voor 2016 beschreven. Ik dacht, ach ik zie wel waar het schip strandt. Ik had geen concrete doelen gemaakt.

Op een of andere manier denk ik dat dat een van de redenen is waarom ik nog niet ben waar ik zou willen zijn. Een maandje geleden had ik een klein blogdipje en daar schreef ik een artikel over maar inmiddels heb ik dit achter mij gelaten en ga ik ervan uit dat ik mijn doelen ga behalen in 2017!

Instagram

Mijn blog staat inmiddels niet meer in de kinderschoenen. Het afgelopen jaar schreef ik drie artikelen per week. De laatste twee maanden zelfs meer en dat gaat ook goed. Voor het komende jaar wil ik mij ook meer bezig houden met Instagram. Dat is nog steeds achtergebleven. Ik wil leuke en vooral goede foto’s plaatsen. Foto’s waar ik achter sta. Maar dat betekent dat ik wel van tevoren moet bedenken wat ik wil plaatsen. Ik wil daarom op de dagen dat ik niet actief ben op mijn blog wat plaatsen op mijn Instagram account. Wordt vervolgd!

Foto’s en camera

Die foto’s blijven een dingetje bij mij hoor. Ik ben al blij met de foto’s die ik nu maak maar ik wil er nog een stap verder mee. Op dit moment heb ik een systeemcamera. Hij werkt fijn maar toch zou ik het liefst een spiegelreflexcamera willen hebben. Dennis heeft een spiegelreflexcamera en verschillende lenzen. Zijn camera is voor mij te hoog gegrepen maar zijn lenzen kan ik wel gebruiken. Ik ga het komend half jaar sparen voor een spiegelreflexcamera van Canon. Ik zit te denken aan een 760 D. Een mooie middenmaat. Niet te groot en genoeg functies voor de foto’s die ik wil maken.

Workshop

Om met een spiegelreflexcamera te kunnen omgaan, zal ik wel een workshop moeten volgen. Het lijkt mij echt geweldig om nog mooiere foodfoto’s te kunnen maken maar dan moet ik natuurlijk wel weten hoe zo’n camera werkt en welke hulpmiddelen ik daarbij nodig heb. Ik moet mij nog verdiepen in waar ik zo’n workshop kan volgen.

Meer Food gerelateerde artikelen

Na de verhuizing halverwege dit jaar gaf ik al aan dat ik meer met voeding bezig wilde zijn. Maar op een of andere manier is dat voor mijn gevoel nog niet helemaal gelukt. Wel heb ik een aantal gastblogs geschreven en ben ik inmiddels een vaste blogger voor Twinkebella.nl. Maar voor mijn eigen blog wil ik nog hard aan de slag. Daarom leg ik dit als doel vast voor 2017. Jullie gaan meer van mij zien als natuurvoedingsadviseur en de recepten die daarbij horen!

 

Zo, dit waren mijn doelen voor het komende jaar. Ik dacht het even kort te beschrijven maar dan blijkt er toch meer in mijn hoofd te zitten dan ik in eerste instantie dacht. Ik ga jullie natuurlijk op de hoogte houden van mijn vorderingen. En die vorderingen zie je uiteraard terug op mijn blog!

 

Heb jij nog doelen voor 2017?

Be happy, be healthy,
Eva

 

16 Comments
 • Lorenza

  Beantwoorden

  Happy new year!

  Wat een mooie doelen heb je, heel veel succes!

  • Eva

   Dank je wel Lorenza!

 • YuSt

  Beantwoorden

  Succes met je doelen. Goed dat je ze stelt. Ik ken mijzelf te goed dat ik mij er niet aan kan houden ?
  En fotografie vind ik ook een puntje.
  Sinds 2017 heb ik een privé instagram, ik wilde niet te veel van mijn privé meer delen. Nu nog wennen!

  • Eva

   Succes met wennen! X

 • hilde

  Beantwoorden

  Oh en ik vergeet nog: de beste wensen voor 2017!

  • Eva

   Thanks :-)

 • hilde

  Beantwoorden

  foto’s for sure! Ik heb een mooie camera, maar gebruik 80% van de functies niet omdat ik het niet snap, haha. Mijn vader kan mij daar wel bij helpen, dus misschien maar eens wat lesjes bij hem gaan volgen.

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Mooie doelen Eva en zeker haalbaar.

  Ik vind The Secret een top boek en ik het ligt hier standaard op de eettafel ;-)

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Mooie doelen Eva en zeker haalbaar. Ik vind The Secret een top boek en ik het ligt hier standaard op de eettafel ;-)

 • Florentine

  Beantwoorden

  Wat een mooie doelen heb je opgesteld :-)

 • Kim

  Beantwoorden

  Gelukkig nieuwjaar! Dat lijken mij haalbare doelen :) Een vriendin van me heeft net een spiegelreflexcamera gekocht en begint volgende maand met een cursus. Ben ook wel benieuwd wat ze daarvan gaat vinden!

 • sammie

  Beantwoorden

  Leuk dat je meer food artikelen wilt gaan plaatsen, vind ik altijd leuk om te lezen :) Beetje inspiratie op doen :) Mooie doelen!

 • Rachel

  Beantwoorden

  Ik wil meer met persoonlijke onderwerpen gaan doen, meer motiverende recepten gaan delen en meer gaan sporten haha! een gezond en liefdevol 2017 X

 • Nancy

  Beantwoorden

  Nou leuk! Ik ben benieuwd! Gelukkig Nieuwjaar!

  • Eva

   Jij ook Nancy!

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Leuk artikel, heel goed dat je doelen stelt, dan kun je er lekker naar toe werken :)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.