Dr. Hauschka Blush Trio | Review

17 Comments

Dr. Hauschka is zo’n merk dat ik eigenlijk al jaren ken maar op een of andere manier heb ik nog nooit iets van dit merk meegenomen terwijl ik het toch regelmatig zie liggen bij EkoPlaza. Geen idee waarom eigenlijk… Totdat ik de najaarscollectie 2016 voorbij zag komen in een persbericht. Wow, wat een prachtige kleuren. Ik werd meteen heel nieuwsgierig!

Nog even over Dr. Hauschka. De producten zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en polyethyleenglycol (PEG). De producten zijn grotendeels afkomstig van biologisch-dynamische teelt of gecontroleerde biologische landbouw. Natuurlijk zijn de producten ook dierproefvrij!

Lavendelpaars voert de boventoon in deze collectie. Een aantal favoriete producten van de afgelopen jaren worden weer in de spotlights gezet. Het waren destijds de bestsellers en Dr. Hauschka brengt ze nu opnieuw uit. Ik laat je meteen de foto’s zien van de bestsellers.

Dr. Hauschka decorate Cosmetic; Dr. Hauschka Dekorative Kosmetik

Deze geliefde sterren, in de originele verpakkingen, zijn de Illuminating Powder (2012), het Matte & Shimmer Blush Trio (2014), het Eyeshadow Palet 02 (2011), de Lip Gloss cherry gloss (2011) en Kajal Eyeliner Duo 06 (2009). Dr. Hauschka heeft deze bestsellers geselecteerd om ze van het verleden naar het heden te brengen in een nieuwe, prachtige najaarslook.

Dr. Hauschka decorate Cosmetic; Dr. Hauschka Dekorative KosmetikPrachtig palette!

Dr. Hauschka decorate Cosmetic; Dr. Hauschka Dekorative Kosmetik

Ik ben heel benieuwd naar dit poeder! Het losse poeder met zijn frisse rozengeur geeft een zijdezachte glans aan je hele gezicht. Ook zonder foundation geeft hij een bijzonder mooi effect. Deze poeder, die je huid verzorgt, helpt je er uitgerust en ontspannen uit te zien.

Dr. Hauschka decorate Cosmetic; Dr. Hauschka Dekorative Kosmetik

En wat fijn dat ik dus een product mocht uitproberen! Ik kreeg de Matte&Shimmer Blush Trio thuis gestuurd.

Dr. Hauschka Blush Trio

Leuk doosje!

Dr. Hauschka Blush Trio

En zo ziet het doosje van de blush er uit. Mooi!

Dr. Hauschka Blush Trio

Drie kleuren in een pan.

Met het Matte & Shimmer Blush Trio benadruk je niet alleen je natuurlijke gelaatstrekken, maar deze blush bevat ook verzorgende botanische extracten van wondklaver, toverhazelaar, salie en zwarte thee. De natuurlijke etherische olie van de damastroos zorgt bovendien voor een heerlijk subtiele geur. Klinkt goed!

Dr Hauschka Blush Trio

Zo op het eerste gezicht zie ik geen shimmer maar lijkt het op een matte blush. Op naar de swatches!

Dr Hauschka Blush Trio

Het komt niet heel lekker over op de foto maar de kleur links heeft wel degelijk een shimmer.

Nu natuurlijk de test op mijn huid. Overigens was ik ook een foundation aan het testen. De kleur matcht niet helemaal met mijn huid dus ik kom wat lichter over…

Dr. Hauschka Blush Trio

Hier draag ik alleen foundation en blush. Voor de foto heb ik de blush wat sterker aangebracht. Het viel mij op dat de blush heel makkelijk op te bouwen is. Hij brengt heel makkelijk aan en is met een goede kwast heel mooi aan te brengen zonder strepen of een poederig effect!

Dr. Hauschka Blush Trio

Met oogmake-up. De blush geeft mijn huid echt een mooie gloed. Ik dip de kwast gewoon in alle drie de kleuren en als laatste brengt ik de lichte kleur met shimmer nog extra aan op het bovenste gedeelte van mijn jukbeen. De shimmer is subtiel en vind ik daardoor heel mooi!

Dr. Hauschka Blush Trio

In dit huis ben ik nog een beetje aan het experimenteren met het licht. Ik heb daarom nog twee foto’s gemaakt.

Dr. Hauschka Blush Trio

Dit is in de keuken en zoals je ziet, is het licht hier minder hard waardoor de blush ook minder hard overkomt. Het geeft mijn gezicht veel meer definitie.

Ik ben echt heel erg positief verrast door deze mooie blush! Ik draag hem bijna dagelijks. De geur is fijn en hij brengt makkelijk aan. Zelfs als je niet handig bent met make-up kun je met deze blush niet de plank mis slaan. Een aanrader dus!

De producten van de najaarscollectie zijn nu te koop bij diverse verkooppunten. De blush kost €24,95. 

Wat vind jij van de najaarscollectie van Dr. Hauschka? En wat vind jij van de blush?

 

Be happy, be healthy,
Eva

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf ter beschikking is gesteld.

17 Comments
 • Claudia

  Beantwoorden

  Wat gaaf dat je de blush opgestuurd kreeg! Ik heb nog nooit iets van Dr Hauschka gekocht maar het merk spreekt me wel aan. Ik vind de kleuren van de blush erg mooi!

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Ik heb hem ook en ik vind hem erg mooi (ook qua ingrediënten natuurlijk ;) ) Hij staat je erg mooi!

 • Kim

  Beantwoorden

  Ah, die is ook zo mooi! Ik gebruik zelf bijna alleen nog maar Dr. Hauschka producten en merk duidelijk het verschil.

 • Marle

  Beantwoorden

  Prachtig! Het geeft echt een heel mooi resultaat, staat je goed!

  http://www.girlalmighty.nl

 • Nancy van den Bosch

  Beantwoorden

  Het staat je super mooi. Ik gebruik de make-up van Dr. Hauschka nu een paar jaar en ben echt tevreden. Het ademt goed en voelt licht aan op mijn huid.

 • Lesley

  Beantwoorden

  Het ziet er mooi uit! Subtiel en echt bijdragend :)

 • Lesley

  Beantwoorden

  Super mooi! Je hebt ook erg mooie foto’s gemaakt. Ik heb ook nog nooit make-up van dit product geprobeerd.

 • Mariska

  Beantwoorden

  Wat een leuke blush! Heeft echt een mooi effect :D niet poederig inderdaad, gewoon mooi en netjes :)

  • Eva

   Eens! :-)

 • Astrid

  Beantwoorden

  Mooi resultaat! Ik hou van subtiele blushes. Het ziet er heel natuurlijk en fris uit vind ik.

  • Eva

   Ja ik vind dit inderdaad ook heel mooi subtiel. Ik hou ervan!

 • hilde

  Beantwoorden

  Mooie blush! Ik heb nog nooit wat van Dr. Hauschka gebruikt, ook omdat het mij eigenlijk nooit zo opviel in winkels. De kleur staat je echt goed.

 • Bente

  Beantwoorden

  Ik vind deze blush er in ieder geval heel mooi uit zien!

  Dr. Hauschka heb ik zelf nog nooit wat van gekocht. Maar vroeger logeerde ik in de zomervakantie altijd een weekje bij mijn opa en oma. Mijn oma gebruikte daar altijd de verzorgingsproducten van en ik in die week dan ook. Dat vond ik altijd maar machtig interessant!

 • Hailey

  Beantwoorden

  Heel mooi! Love Dr. Hauschka!

  • Eva

   Ik nu ook :-)!

 • Susan

  Beantwoorden

  Prachtige blush

  • Eva

   :-) Thanks!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.