Dr. Hauschka Purple Light + WINACTIE!

12 Comments

Dr. Hauschka is absoluut één van mijn favoriete ‘groene’ merken. Een paar maanden geleden werd gevraagd of ik zin had om een limited edition uit te proberen. Eh, ja daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Ik sprong stiekem een gat in de lucht!

Dr. Hauschka Purple Light heet de limited edition collectie en bevat vijf prachtige producten. De doosjes zien er net even anders uit dan de normale collectie. De Zweedse kunstenares Emma Linström heeft meegeholpen om de doosjes te ontwerpen.

Alle make-upproducten zijn bereid met heilzame plantenextracten, plantaardige wassen en oliën om de huid te beschermen en te hydrateren. Uiteraard bevatten zij geen synthetische parfums, conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG’s. Ook worden de producten niet op dieren getest.

Lees even door tot aan het einde want ik mag namens Dr. Hauschka iets heel leuks weggeven!

dr. hauschka purple light

Alle producten heb ik inmiddels uitgebreid getest. Wellicht heb je het voorbij zien komen? Ik gaf twee weken geleden een mini tutorial op Instagram. Zo leuk om te doen! Ik kreeg er heel veel leuke reacties op! Je kunt mij hier volgen. Ik plaats elke dag wel wat leuks via Instastories.

Eyeshadow Palet

Het Eyeshadow Palet bevat twee matte fluweelachtige en twee glinsterende kleuren. Dr. Hauschka staat erom bekend verzorgende ingrediënten in de producten te verwerken die daadwerkelijk iets doen voor de huid.  Dit palet bevat daarom zwarte thee en zijde. De vier kleuren staan prachtig bij donkerbruine ogen. Je kunt de kleuren subtiel laten of flink opbouwen. Het is maar net wat je mooi vindt! De kleuren zijn trouwens helemaal ‘on trend’. Paars is een van de trendkleuren op dit moment!

Prijs: €30,50

dr. hauschka purple light

dr. hauschka purple light

Teint Powder

Dit poeder zorgt voor een egale en frisse teint. Door de toevoeging van paarse pigmenten krijg je echt een frissere uitstraling. Overigens is dit heel subtiel hoor, de poeders zijn heel fijn gemalen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je rondloopt met een paars gezicht ;-). De poeders bevatten o.a. wondklaver en toverhazelaar.

Dit is absoluut, wat mij betreft, het sterproduct van de purple light collectie. Dit is zo’n veelzijdig product en geeft zo’n mooie glans aan je huid! Je kunt hem onder je foundation doen of juist erover heen. Je kunt de poeder ook zo gebruiken als basis. Dr. Hauschka heeft trouwens nog zo’n product dat ervoor zorgt dat je huid echteen egalere uitstraling krijgt, mijn review lees je hier.

prijs: €30,95

dr. hauschka purple light

dr. hauschka

Liquid Lip Colour

Zo op het eerste gezicht lijkt het net lipgloss maar dit is wel echt anders. De Liquid Lip Colour bevat heel veel pigment en voelen door de mangoboter en abrikozenpitolie ontzettend verzorgend aan.

Ik kreeg twee kleuren, een nudekleur en een bessenkleur.

Ik dacht eigenlijk dat die nudekleur mij niet zo zou zijn. Nudekleurtjes ogen bij mij vaak een beetje doods maar deze kleur geeft een mooi natuurlijk effect, een ‘my lips but better’ kleurtje! De rode bessenkleur vind ik ook prachtig. Als je heel moe bent, frist zo’n kleurtje meteen je gezicht op.

prijs: €17,95

Eye Definer

Een oogpotlood gebruik ik vrijwel iedere dag. Het geeft mijn ogen net wat meer definitie en ik oog ook minder moe. Met een lijntje creëer ik wat meer diepte en het geeft mijn ogen vaak een minilift. Dit potloodje bevat wondklaver, kweepeerwas en sheaboter. Mocht je het lijntje net te hard hebben gezet dan kun je het uiteinde gebruiken om de lijn te verzachten. De kleur (grijspaars) past perfect bij het palet!

prijs: 13,95

Nog even een foto van de tutorial die ik via Instagram plaatste. Ik houd van een natuurlijke look en dat kan met deze producten zeker. Ik ben absoluut een fan van Dr. Hauschka dus ik raad je zeker aan eens te kijken naar de make-upproducten van dit merk.

En dan nu de winactie!

+++Winactie Dr Hauschka Purple Light+++

Wat kun je winnen?

Het Purple Light Eyeshadow Palet ter waarde van €30,50.

Hoe maak je kans op het Eyeshadow Palet?

Volg deze stappen:

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken en delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans op het eyeshadow palet!

Wil je meedoen via mijn Instagram, dan kan dat ook. De winactie staat ook daar open.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 11 april 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen. Jouw e-mailadres gebruik ik uiteraard alleen om contact op te nemen.

That’s it!

 

Doe je mee met de WINACTIE?

 

Be happy, be healthy,

Eva

 

 

De producten in dit artikel zijn door Dr. Hauschka ter beschikking gesteld.

12 Comments
 • Inge | Monsieur Mango

  Beantwoorden

  Wat een mooie producten weer van Dr. Hauschka. Ik moet echt vaker naar dat merk gaan kijken. :-) Ik ben vooral benieuwd naar de Liquid Lip Colours (ik doe niet mee aan je winactie). :-)

 • Debbie

  Beantwoorden

  Wat een fijne review; je hebt mij zeker nieuwsgierig gemaakt naar de producten van Dr. Hauschka!
  Ik denk dat de paarse kleuren van het pallet heel goed passen bij mijn grijs-groene ogen. Ik doe dan ook graag mee om mee te dingen naar de prijs. ❤

 • Lisanne Bons

  Beantwoorden

  Wat een mooie kleur. Ik ga zelf vaak voor de nude kleuren maar nu we van het voorjaar hebben mogen genieten vind ik zo’n kleurtje ook wel erg leuk en mooi. Doe graag mee.

 • Carolien van Tol

  Beantwoorden

  Al een aantal is alles wat ik op mijn gezicht smeer van Hauschka! Mijn super gevoelige huid blijft er rustig onder ?. Deze paarse kleuren zullen goed bij mijn groene ogen staan ?

 • Sabrina

  Beantwoorden

  Mooi zeg. Ik vind paars altijd mooi, hoewel ik blauwe ogen heb. Ik waag een kansje!

 • Marian B

  Beantwoorden

  Lijken me mooie paarse kleuren waar ik wel wat mee kan, loot graag mee.

 • Kirsty

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Pak zelf altijd snel naar bruin, omdat ik bruine ogen heb, maar zou graag iets anders proberen!

 • Lieke van Veen

  Beantwoorden

  Ik gebruik meestal alleen nude kleurtjes qua oogschaduw, maar deze zachte paarse kleuren zijn denk ik ook super mooi.
  Ik maak graag kans. Ik volg je via Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

 • Ilva

  Beantwoorden

  Jaaa ik kan wel wat mooie make-up gebruiken voor nét dat beetje extra.

 • Mariska van Westen

  Beantwoorden

  Wat een mooie winactie! Ik ben groot fan van Dr.Hauschka, mijn favoriete product is de Colour Correcting Powder. De Liquid Lip Colour heb ik ook, in Nude. De enige Nude die mij staat. Ondanks dat ik blauwe ogen heb, zou ik toch heel graag het Eyeshadow Palet winnen.

 • Lyn

  Beantwoorden

  Erg mooi! Ik doe graag mee

 • Esmeralda Filippini

  Beantwoorden

  Wauw wat een mooie kleuren. Ikzelf gebruik weinig make up omdat ik een vrij gevoelige huid heb maar dit product lijkt me daar goed geschikt voor en laten het nu net mijn favoriete kleuren zijn aangezien ik half Indisch ben en juist die paarse kleuren juist mooi staan

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.