Drie topproducten van BECCA

0 Comment
drie topproducten van BECCA

Vandaag heb ik weer een ouderwetse beautyreview voor jullie! Ik ga het namelijk hebben over drie topproducten van BECCA! Begin 2016 schreef ik voor het eerst over BECCA. Ik was nog maar een paar maandjes bezig met bloggen en vond het erg spannend om ook foto’s van mezelf te plaatsen. Inmiddels is die spanning wel gezakt. En gelukkig zijn mijn foto’s ook een stuk beter geworden ;-).

drie topproducten van BECCA

De producten die ik in de vorige review liet zien, kocht ik in New York. Maar inmiddels is BECCA gewoon in de Nederland te koop. Joepie!! Bij Douglas, zowel in de winkels als online via de webshop. Laatst ben ik nog even Douglas binnengelopen om de stelling te bewonderen. Ik weet het niet zeker maar het lijkt erop dat de volledige collectie ook in Nederland te koop is.

drie topproducten van BECCA

Ik kreeg drie producten van Douglas toegezonden om te proberen. Een highlighter, een undereye brightening corrector en een primer. Ik ga ze allemaal even kort toelichten.

BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter

Volgens mij zijn de highlighters de sterproducten van dit merk. Ik ken dit merk eigenlijk door de highlighters. Op een gegeven moment zag je namelijk alle YouTubers een highlighter van BECCA gebruiken. Deze highlighter in de kleur C POP (champagne pop) is niet voor pussy’s. Wil je opvallen en knallen? Dan is dit jouw ding!

Op hele koude en donkere dagen pak ik meestal deze highlighter erbij. Een beetje licht in de duisternis denk ik ;-)! De formule is trouwens heel licht en “blend” mooi met de huid. Voor het mooiste effect breng ik deze highlighter aan met een fan brush.

Prijs: €38,76

drie topproducten van BECCA

BECCA Under Eye Brightening Corrector Concealer

Dit, lieve mensen, is een wonderproduct voor blauwe kringen onder je ogen. Een normale concealer gebruik ik redelijk vaak. Niet elke dag. Ik gun mezelf de tijd er niet voor. Maar op dagen dat ik wel concealer gebruik is deze corrector echt een mooie aanvulling geworden. Het vervaagt fijne lijntjes en blauwe kringen. Ook geeft het daadwerkelijk een verhelderend effect!

Na mijn oogcrème breng ik met een kwastje wat product aan onder de ogen. Daarna dep ik het product voorzichtig in met mijn vingers. Door de warmte van mijn vingers vervaagt het product mooi op de huid. Daarna breng ik óf een dun laagje concealer aan óf ik breng direct mijn foundation aan. Poeder het wel even af om ervoor te zorgen dat de corrector de hele dag op zijn plek blijft. Dit product maakt echt een wereld van verschil als je een zware nacht hebt gehad. Je ziet er gewoon frisser en minder moe uit!

Ik heb de kleur “light to medium” gekregen. Er is ook een versie voor de donkere huid.

Prijs: €25,50

drie topproducten van BECCA

BECCA First Light Priming Filter

Het laatste product is een primer. Iets wat ik wel in huis heb maar vaak achterwege laat. Puur laksheid hoor. Ik weet uit ervaring dat foundation echt mooier blijft zitten met een primer. Maar toch zit het niet echt in mijn routine.

Met dit product van BECCA ga ik daar verandering in brengen. Deze primer zorgt er niet alleen voor dat mijn make-up beter blijft zitten maar het zorgt ook voor een mini “Instagram” filtertje. Als je het opbrengt, is het niet heel zichtbaar vind ik. Ja, mijn huid heeft iets meer glans en en voelt meer gehydrateerd. Maar ik zag in het begin niet zoveel verschil. Totdat ik de foto’s van mezelf terug zag. Oneffenheden zijn meer vervaagd dan alleen bij een laagje foundation. En ik oog gewoon frisser!

Zo op het eerste gezicht ziet het er gek uit, die paarse kleur. Maar paars zorgt juist voor die frisheid in het gezicht.

Prijs: €34,68

drie topproducten van BECCA

Zoals ik al vermoedde, het zijn daadwerkelijk drie topproducten van BECCA! Inmiddels staan ze alledrie op mijn beautytafel. De highlighter pak ik op dit moment het vaakst. Daarna de primer op dagen dat mijn huid iets extra’s nodig heeft. En de corrector meestal op zaterdag na een drukke week ;-).

Trouwens, BECCA is dierproefvrij en wordt niet in China verkocht. Je kunt dus met een gerust hart aan de slag gaan! Kijk zeker eens op de site van Douglas.nl voor meer informatie.

 

Ken jij de producten van BECCA al? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld. 

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.