De edele kunst van NOT GIVING A F*CK | WINACTIE!

40 Comments
De edele kunst van NOT GIVING A F*CK

Zo lieverds, we zijn halverwege januari! Hoe zit het met jouw goede doelen? Ben je al goed bezig? Of is het toch lastig volhouden? Wellicht helpt dit boek De edele kunst van NOT GIVING A F*CK jou om je doelen nu echt te gaan bereiken. Dit klinkt een beetje raar. Maar soms helpt een beetje realiteit juist om ervoor te gaan!

De edele kunst van NOT GIVING A F*CK

Dit boek is voor zelfhulphaters. In plaats van alleen maar positief te zijn helpt dit boek jou om te gaan met alle tekortkomingen en tegenslagen in het leven. Je hoeft niet meer weg te rennen voor je angsten, fouten en onzekerheden. Accepteer dit gewoon! Vind de moed en het zelfvertrouwen om aan de slag te gaan. De schrijver van het boek, Mark Manson, geeft je tools om te kiezen waar je om geeft en ook waar je dus absoluut niet om geeft.

Ik had jullie in de maand januari een aantal winacties beloofd. Belofte maakt schuld en daarom geef ik vandaag het boek De edele kunst van NOT GIVING A F*CK weg!

De edele kunst van NOT GIVING A F*CK

++++WINACTIE De edele kunst van NOT GIVING A F*CK++++

Wat kun je winnen? 

Ik geef het boek De edele kunst van NOT GIVING A F*CK  ter waarde van €19,99 weg!

Hoe maak je kans op dit boek?

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op Facebook (Blauw duimpje ;-))
 • Laat hieronder een leuke reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen!

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken en delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans op het boek!

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 26 januari 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen.

That’s it!

 

Doe jij mee met de WINACTIE?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

 

Dit boek is door de uitgeverij ter beschikking gesteld. 

40 Comments
 • Ellen

  Beantwoorden

  Ik heb veel over dit boek gehoord. Het lijkt mij dan ook superfijn om dit boek te lezen (nu ik sinds kort gestopt ben met mijn studie, en voor mijn gevoel in een zwart gat beland).
  Ik zie het als een soort handleiding, elke dag een stuk lezen, tussen het schrijven van mijn sollicitatie brieven door. Wie weet wat de toekomst brengt, mede door dit boek!

 • Saskia Lankhorst (@thebakingbucketlist)

  Beantwoorden

  Op de valreep.. maar omdat ik de edele kunst van not givinf a f*ck helaas nog totaal niet onder de knie heb.. lijkt mij dit nou een boek waar ik écht iets aan heb! Hahaha ik blijf het zo moeilijk vinden om de mening van een ander niet belangrijker of groter te maken dan die van mijzelf..

 • Maaike Manheim

  Beantwoorden

  Ik heb werkelijk geen FLAUW idee wat ik van dit boek mag verwachten. Maar ik kwam het van de week ergens tegen en sindsdien blijft die titel maar door mijn hoofd spoken. Winnen zou geweldig zijn want dan kom ik er eindelijk achter wát er in dit boek staat wat mij blijkbaar zo intrigeert haha.

 • SABINE YPENGA

  Beantwoorden

  Het lijkt mij een heel inspirerend boek. Ik doe graag mee!

 • Lieke van Veen

  Beantwoorden

  Super handig ik maak graag kans! Het zit allemaal niet mee en hopelijk kan dit boek mij helpen om te gaan met mijn tegenslagen en kan het mij weer nieuwe moed geven om mijn doelen te bereiken.

 • lottie

  Beantwoorden

  JAAAAA LEUK!!! IK DOE MEE!!!

 • Mieke Wijnants

  Beantwoorden

  Dit is een tegenovergesteld boek.
  Normaal lees je alleen maar hoe je het allemaal moet doen. Positief moet blijven ook als alles tegenzit.
  Nu kan ik eens lezen hoe ik met alle tekortkomingen en tegenslagen in mijn leven beter leer omgaan.
  Aansprekend boek dat ik graag wil lezen.

  Gedeeld op mijn FB Mieke Wijnants Recenseert.

 • Nancy

  Beantwoorden

  ja joehoe niet verder zoeken?
  Wat had ik gister graag, maar i donut give a fuck gezegd tegen mijn manager die mij vertelde dat mijn contract niet wordt verlengd omdat ik een teveel emotie persoon ben en niet goed genoeg in het team pas☹️ Weg zelfvertrouwen, maar hallo veel tijd om te lezen?

 • janneke

  Beantwoorden

  dit lijkt mij een fantastisch boek

 • Ingrid

  Beantwoorden

  Ik deel je actie graag verder op mijn boekenblog Boeklovers

 • Angela vd Waal

  Beantwoorden

  Ik las pas geleden een recensie over dit boek en sindsdien staat hij op mijn verlanglijstje. Nu ik dit jaar een nieuw begon mag maken, zou dit boek heel goed van pas komen!

 • Annelies Hurne

  Beantwoorden

  Na het lezen van de beschrijving van het boek werd ik wel nieuwsgierig. Ik doe dus mee.

 • marij brand

  Beantwoorden

  Klinkt als een goed boek…. ik doe graag mee

 • Anneliese de Waal

  Beantwoorden

  Ik ben heel nieuwsgierig naar het boek, zou het heel graag willen lezen !! :)

  Groetjes van,
  Anneliese de Waalk

 • Danielle

  Beantwoorden

  Ik ben erg benieuwd naar het boek en of ik punten kan toepassen in mijn eigen leven!

 • Marlies

  Beantwoorden

  Deze staat nog op mijn must read lijst. Als ik win zou het me echt enorm helpen!

 • amber

  Beantwoorden

  Prima boek om te leren hoe je schijt aan alles kan hebben, en die kan ik heel goed gebruiken.

  Ik doe meeee!

 • Anita te Gussinklo

  Beantwoorden

  Lijkt me wel een eye opener dit boek.
  Ik heb de actie gedeeld op Facebook.

 • An Hendriks

  Beantwoorden

  Hallo
  Dit boek zou mij heel erg goed kunnen helpen met mijn domme frustraties
  Doe daarom graag mee.
  Heb je berichtje gedeeld en bladzijde geliked maar wil verder graag anoniem reageren vanwege nieuwsgierige fam leden die dol op Google zijn ;)
  Groetjes

 • Peggy Elizen

  Beantwoorden

  De titel zegt genoeg, die wil ik graag lezen.

 • Tessa

  Beantwoorden

  Normaal ben ik meer van het ‘zero f*cks given’, maar als het gaat om het winnen van dit boek dan geef ik zeker f*cks! Lijkt me geweldig

 • Nancy van Heck

  Beantwoorden

  Ik doe heel erg graag mee het lijkt mij een erg heerlijk spannende boek waar ik erg van kan gaan houden.

 • Sophia Grootjans

  Beantwoorden

  Ik zou zeker willen weten hoe ik de mening van andere naast me neer te kunnen leggen. Just don’t give a f*ck!

 • Esther Jansen

  Beantwoorden

  Dit is voor mij een erg leerzaam boek! Ik ben namelijk een full time piekeraar, twijfelaar, doemdenker en zenuwpees. En daar wil ik gráág vanaf. Ik hoop van dit boek een duwtje in de goede richting te krijgen, want ik maak mijn leven erg zwaar. De titel van het boek is wel erg grappig :) En Not Giving A F*ck moet in 2018 ook MIJN lijfspreuk worden. Met dit pientere boek op naar een zorgelozer 2018

 • kimberly scheers

  Beantwoorden

  Klinkt als mijn lijfspreuk!!!

 • Nancy

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee met deze geweldige winactie

 • Wouter

  Beantwoorden

  Leuke winactie. Lijkt me superhandig en goed om weer eens spiegel voorgehouden te krijgen en wellicht er achter te komen dat kwetsbaarheid niet zo erg is.

 • Nelly

  Beantwoorden

  Accepteren wie je bent! Ik doe mee.

 • Yalou / We are the Earth.nl

  Beantwoorden

  Wat leuk dat je dit boek weggeeft! Ik had hem al zien liggen in de winkel en toen sprak hij me erg aan. Ik kan dit boek op dit moment erg goed gebruiken denk ik, aangezien ik m’n best doe geen fuck te geven om wat er allemaal in mijn leven gebeurd momenteel, maar het lukt helaas nog niet van harte. Je zou me erg blij maken met het boek! (:
  Fijn weekend x

 • Melanie

  Beantwoorden

  Weeral zo’n leuke winactie!! Ik doe mee omdat dit boek denk ik voor mij dé ontbrekende bijbel is op mijn boekenplank… Eens foert kunnen zeggen zonder mij er slechtbij te voelen? Yes please!! Zeg me hoe aub! Denk wel dat dit boek er mij alles over kan bijbrengen :)

 • Mariska

  Beantwoorden

  Nice! Ik ben al een rijd heel benieuwd naar dat boek. Leuke winactie weer!

 • Wendy

  Beantwoorden

  Dit boek staat al een tijdje op mijn lees-verlanglijst. Gewoon omdat ik – nu ik 30 ben- eindelijk eens wil leren hoe ik me minder aan moet trekken van wat anderen van mij denken.

 • Bernice

  Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee met deze winactie! Het lijkt me een interessant boek omdat ik me vaak druk maak om allerlei dingen waar ik eigenlijk niks aan kan veranderen, terwijl ik me juist wat meer zou moeten inzetten voor dingen waar ik wel invloed op heb! Ik hoop dat ik win, maar zoniet dan zou ik eigenlijk gewoon moeten denken; I don’t give a f*ck! ?

 • Marjolein

  Beantwoorden

  Afgelopen jaar kwam ik thuis te zitten met een burn-out en het meest gehoorde advies uit mijn omgeving was: “je moet er gewoon wat meer schijt aan hebben”
  Dat zou ik wel willen, dus dit boek moet ik gewoon lezen….

 • Willie

  Beantwoorden

  Heb goede recencies over het boek gelezen die me erg nieuwsgierig hebben gemaakt. Wil het boek zelf dan ook maar al te graag lezen! Ook een boek om anderen uit mijn omgeving te laten lezen.

 • Xaviera Jamie

  Beantwoorden

  Dit is een perfect boek voor mij en dat wil ik graag gaan lezen!

 • AnnaB

  Beantwoorden

  ik ben heel erg benieuwd naar dit boek,ik vind de titel sowieso al geniaal

 • Jenn

  Beantwoorden

  Leuke actie weer! Ik sla hem over want ik heb hem al, succes iedereen die wel meedoet!

 • Esmeralda Filippini

  Beantwoorden

  Oh..dat boek heb ik nodig. Ik ben alleen maar bezig met iedereen tevreden te houden en proberen het goed te doen en dan teleurgesteld in mezelf zijn wanneer ik weer eens falikant faal. Wat lijkt me het heerlijk om de kunst van het geen ene moer geven te kunnen beheersen!

 • Marieke

  Beantwoorden

  Wat toevallig! Ik had pas een stukje gelezen over dit boek, en dacht dit heb ik echt nodig?
  Lijkt mij echt geweldig…en na mij ken ik nog wel een paar mensen aan wie ik het kan doorgeven..

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.