Essence herfst-/wintercollectie | UPDATE

9 Comments

Hoi allemaal!

Ik kreeg laatst een persbericht met de nieuwste producten van Essence voor de herfst-/wintercollectie. Natuurlijk moet ik nog niet denken aan de herfst…de kou en de regen. Dit heerlijke weer mag nog een tijdje aanhouden!

Toch zag ik in de collectie een aantal producten die ik even met jullie wilde delen.
Misschien weten jullie het niet maar Essence is een merk wat niet op dieren test. Ook worden de producten niet in China verkocht.

Als een merk claimt dat het niet op dieren test, kan het wel zo zijn dat het merk de producten laat testen op dieren omdat het in China wordt verkocht. In China worden de geïmporteerde cosmeticaproducten altijd getest op dieren. Dit is verplicht anders mogen de producten niet worden verkocht. Alhoewel het merk misschien zelf niet op dieren test, werkt het op deze manier wel mee aan het testen op dieren. Dierproefvrij is dus per definitie niet altijd dierproefvrij….

Ik mocht nu pas de nieuwe producten met jullie delen dus ik laat er een aantal zien waarvan ik denk, ja die zijn handig en zou ik zelf zeker willen proberen! Kijk je mee?

03 roses meet mahagony

03 roses meet mahagony

 

04 coffee 'n' cream

04 coffee ‘n’ cream

 

Contour the eyes! Dit oogschaduwduo bevat twee perfect op elkaar afgestemde kleuren om je ogen contour te geven. Verkrijgbaar in 4 kleurencombinaties.

Deze twee doosjes spreken mij het meest aan qua kleur. Hiermee kun je (denk ik :-)) mooi de arcadeboog aanzetten. Een makkelijk klein doosje om een everyday ooglook mee te maken. De doosjes gaan €2,59 kosten.

10 selfie finish

10 selfie finish

Hier was geen persinformatie over maar ik ben juist heel benieuwd naar dit product! Op zich spreekt het voor zich, pore refining powder. Ik heb best zichtbare poriën dus zou deze poeder helpen? Ik ga dit product zeker testen als het in de winkels ligt.

10 ready, set, glow!

10 ready, set, glow!

Strobing star. Deze drie highlight poeders met lichtreflecterende pigmenten kunnen afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden aangebracht op de jukbeenderen, de neusbrug of boven en onder de lippen en accentueert deze met een lichte parelmoer finish of een gouden glans.

Oeh een nieuw palette met highlighters! Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Alhoewel ik met deze warmte zuinig ben met de highlighters. Anders ga ik nog meer glimmen. Maar in de herfst en zeker in de winter gebruik ik het heel veel. Mijn kleurtje verdwijnt en dan kan ik wel wat extra glans en contour gebruiken. Dit is sowieso een leuke budgetoptie. Hij gaat €3,99 kosten. Ik ben benieuwd of het poeder fijn gemalen is zodat de highlighters mooi in de huid blenden.

essence make me brow duo eyebrow powder 02 mix it brunette!

essence make me brow duo eyebrow powder 02 mix it brunette!

Brow-maker. Mix en match de twee bruine tinten om de gewenste kleur te krijgen. De zachte poedertextuur vult de wenkbrauwen in en definieert ze perfect. Verkrijgbaar in twee kleuren.

 

020 brown

020 brown

020 brown

020 brown

Fill-in! De verfijnde poederpigementen in deze wenkbrauwpen vult je wenkbrauwen in en definieert ze. Eenvoudig aan te brengen dankzij de zachte sponsapplicator. Verkrijgbaar in twee kleurnuances – één voor blondines en één voor brunettes.

Wenkbrauwproducten! Voorheen kocht ik mijn wenkbrauwproducten in Azië maar dat is tegenwoordig niet meer nodig. Er zijn veel meer kleuren beschikbaar waardoor er voor mij ook een kleurtje bij zit. Ik ben vooral benieuwd naar deze kleuren. Hopelijk zijn ze met een grijzige ondertoon. Dit geeft bij mij het mooiste resultaat (meest natuurlijk!). Het pennetje lijkt mij handig om wenkbrauwen snel in te vullen. Het doosje gaat €2,89 kosten en het pennetje €2,59.

30 satin bronze

30 satin bronze

10 satin coral

10 satin Coral

 

Blush addicted! De nieuwe zijdezachte poederblush geeft je wangen direct een frisse look met de tinten rosewood, coral of bronzer – alle drie met een licht parelmoer-effect.

Hmm ok met parelmoer-effect! De blushes gaan €2,59 kosten. Ook weer heel betaalbaar!

dramatic volume unlimited

dramatic volume unlimited

 

dramatic volume unlimited

dramatic volume unlimited

De diepzwarte textuur en de iconische vorm van het vezelborsteltje garandeert dramatische volume en een geweldig valse wimper-effect.

Het borsteltje ziet er goed uit! Het heeft een smal uiteinde. Persoonlijk vind ik dat heel handig omdat je dan makkelijk bij de kleinste wimpertjes kunt. De mascara gaat €2,89 kosten.

 

Zo, dit waren een aantal producten van Essence die ik aan jullie wilden laten zien! Wil je overstappen op een dierproefvrij merk maar het wel betaalbaar houden? Dan is Essence misschien iets voor jou…

De essence herfst-/wintercollectie is vanaf augustus 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

 

Wat vind jij van de nieuwe herfst-/wintercollectie van Essence? Zit er iets voor jou bij?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

9 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Dit ziet er veelbelovend uit. En wat een fijne prijzen voor zo’n mooi merk

 • Jolijn

  Beantwoorden

  Ik ben erg benieuwd naar de blushes! Die zien er veel belovend uit! x

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Het ziet er allemaal heel mooi uit. De mascara’s en wenkbrauwproducten zou ik graag willen proberen.

 • Rachel Kromdijk

  Beantwoorden

  oeh leuke items ziet er goed uit

 • hilde

  Beantwoorden

  Die roze blush lijkt mij erg mooi!

 • marleen@burgertrutjes

  Beantwoorden

  Ongelofelijk dat ze het maken voor die prijs he?
  Ik wist helemaal niet dat Essence dierproefvrij was. Top!

 • Mariska

  Beantwoorden

  Interessant allemaal! Kan ik weer heel lang voor de rekken staan en staren wanneer het in de winkels ligt :P

 • Marijke

  Beantwoorden

  Leuke dingen denk ik. Ga zeker even kijken als ze in de winkel liggen. Gelukkig duurt het nog even want het is nu nog lekker zomer ;)

 • Amanda

  Beantwoorden

  Leuk leuk! Ik ben heel benieuwd naar de mascara!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.