Biocare Online event bij Eggpress!

11 Comments

Een paar weekjes geleden was ik uitgenodigd voor het event van Biocare Online. Ik had jullie nog beloofd er een klein fotoverslagje van te laten zien dus dat ga ik vandaag doen!

Biocare Online is een webshop waar biologische huidverzorging en duurzame producten voor het hele gezin worden verkocht. Zo verkopen ze onder andere de producten van Green People en Lunchbots waar ik weleens een review over heb geschreven (shampoo Green People en Lunchbots duo). De webshop is opgezet door Suzanne en haar man Erik.

Dit is wat Suzanne over de start van haar webshop zegt:

In ’98 ben ik geslaagd voor mijn diploma schoonheidsspecialiste, dus interesse in de huid is er altijd al geweest. Door de jaren heen ben ik steeds bewuster en gezonder gaan leven. Toen in 2009 onze zoon te kampen kreeg met heftige huidproblemen zoals ontstoken eczeem en flinke voedselallergieën, heb ik ontslag genomen bij het agentschap van een gerenommeerd merk waar ik toen werkte om voor de volle 100% te kunnen zorgen voor onze zoon. Natuurlijke cosmetica, een volledig biologisch, zuivelvrij dieet en supplementen bleken uiteindelijk de oplossing. Mijn ervaring als huidtherapeute bleek ineens van belang in de zoektocht om zijn huidproblemen en voedselallergieën op te lossen. Ik ging de opleiding volgen voor Dr.Hauchka Therapeute en volgde diverse workshops, trainingen en cursussen voor o.a. voedingssupplementen & voedingsleer.
De overtuiging van natuurlijke cosmetica & biologische huidverzorging is destijds gevormd en mijn filosofie met betrekking eerlijk, puur & biologisch eten kreeg prominent een plek in ons leven. De online winkel, Biocare Online, was voor mij, en mijn partner Erik, een logische volgende stap!

Het event is bedoeld om elkaar beter te leren kennen zowel Suzanne als de bloggers onderling. Super leuk natuurlijk! Ik zit nog niet zo lang in het “bloggerswereldje” dus dit was weer een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

Nu de foto’s van het event!

Biocare Online

Eggpress

EggPress is opgericht door drie vrouwen die de liefde delen voor gezonde voeding en fitness. Elke zondag wordt er een lunchroom in Amsterdam omgetoverd tot EggPress.

EggPress

Heerlijke gerechten op de kaart! Eggpress is niet heel groot maar dat vind ik juist leuk! Het geeft een intiem sfeertje!

Eggpress

We kregen allerlei lekkere hapjes tijdens het event. Bereid je voor op de vele foodfoto’s :-)

Eggpress

Eggpress

Dit hapje was heel lekker. Een soort scrambled egg maar dan van tofu. Yum!

Biocare Online

Hier legt Suzanne (tweede van links) nog even uit waarom ze ooit is begonnen met de webshop en wat haar drive is. Mooi om te zien dat ze van haar passie haar werk heeft gemaakt!

Eggpress

Eggpress

We werden echt enorm verwend tijdens het event!

Eggpress

En met deze lieve bloggers heb ik gezellig gekletst. De andere bloggers heb ik helaas niet op de foto :-(.

Eggpress

EggpressAls je deze pindakaas tegenkomt…meenemen! Hij is zo lekker!!

Zo, dit waren de foto’s van het event. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn verslagje ervan te zien.

Ik wil Suzanne hartelijk bedanken voor de uitnodiging! Het was een erg gezellige middag en heel inspirerend om met mensen te kunnen kletsen met dezelfde passie!

En oh ja, neem zeker even een kijkje in de webshop van Biocare Online! Mooi om te zien dat Suzanne op deze manier de wereld een stukje groener probeert te maken!

 

Be happy, be healthy,
Eva

11 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Oh wat ziet het eten er lekker uit :)

 • Djuli

  Beantwoorden

  Wat een leuk event! Tofu scramble is zo lekker!

 • Astrid

  Beantwoorden

  Ooh wat een leuk event! Krijg trek van de lekkere foto’s :)

 • Kim

  Beantwoorden

  Ah wat ben je lekker bezig Eva! Ziet er leuk uit :) Die pindakaas is echt wat voor mijn vriend, we kopen alleen nog maar natuurlijke pindakaas haha, vindt hij veel lekkerder.

  • Eva

   Lief, dank je wel :-)! Heb je weleens pindakaas met rozijntjes geprobeerd? Die is echt heeeeel lekker!

 • Cilla

  Beantwoorden

  Wat een superleuk artikel lieverd :) En toffe foto’s!
  Liefs x

  • Eva

   Ach dank je wel Cilla!! XX

 • Claudia

  Beantwoorden

  Wat leuk Eva!! Het was inderdaad een hele gezellige middag en wat zijn we lekker verwend zowel door Suzanne als door Tessa van Eggpress. Echt voor herhaling vatbaar. Trouwens wat een vreselijke foto van mij….hihihi. X

  • Eva

   Oeps sorry Claudia ;-)

 • Desi

  Beantwoorden

  Het was echt een super leuke middag :) En ik krijg weer honger als ik naar al die lekkere hapjes kijk.

  • Eva

   Nou he, ik ook! :-)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.