Fijne sneakers voor de lente!

1 Comment
sneakers

Afgelopen zondag vertelde ik dat ik bezig was mijn garderobe aan te vullen met key pieces. Niet meer zo’n grote verzameling maar alleen stukken die ik echt goed kan combineren!

Een van de trends voor de lente en de zomer is de sneaker. Super leuk om te combineren met een spijkerbroek, t-shirt en colbert. Maar sneakers komen in verschillende kleuren en maten. De “Spice Girl” zool komt (helaas) ook weer terug in beeld. Zo’n dikke spekzool onder een sneaker. Die trend sla ik snel over ;-). Ik ben meer de vrouw voor een redelijk neutrale sneaker die overal bij past. Qua kleur vind ik het wel weer leuk om uit te pakken!

sneakers

Deze sneakers van WODEN vind ik fantastisch!  De sneakers van WODEN worden met aandacht gemaakt en dat zie je.

Leuk om te weten is dat deze sneaker gemaakt is van 10% gerecycled rubber. Ook gebruikt WODEN voornamelijk natuurlijke materialen zoals kurk en (vis)leer. Kurk wordt in het kader van duurzaamheid gebruikt. De schors van de kurkeik wordt gebruikt om kurk te produceren. De kurkeik kan zo’n 200 jaar bestaan en wordt dus niet zomaar omgehakt. Het visleer dat wordt gebruikt bij een aparte collectie (North Sea Sneakers) is een afvalproduct van de visindustrie. Op een milieuvriendelijke wijze wordt dit afvalproduct verwerkt tot leer.

Wat WODEN echt kenmerkt is de kwaliteit en het Scandinavisch design. Ik ben verliefd geworden op deze sneaker. Tijdens mijn reis in Hong Kong heb ik ze volop gedragen. Ze lopen echt heerlijk. Ik heb maat 39 en ze passen precies. Nergens knelt het en ik hoefde ze ook niet uit te lopen.

Kijk voor meer informatie even op de site van WODEN. Ze hebben een geweldige collectie! Mijn paar sneakers staat er ook bij onder de naam Ydun/Gunmetal. Houd je van meer uitgesproken kleuren? Er is ook een knaloranje paar! Dat paar vind ik ook geweldig!

 

Heb jij al fijne sneakers voor de lente op het oog? En ken jij WODEN al? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

De sneakers in dit artikel zijn door WODEN ter beschikking gesteld. 

1 Comments
  • Manon

    Beantwoorden

    Jeetje die zijn leuuk! Ken het merk helemaal nog niet maar ga gelijk een kijkje nemen!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.