Gastblog op Healthywanderlust.nl!

1 Comment

Een paar weken geleden ontdekte ik Merels blog Healthy Wanderlust. Ik kwam erachter dat we behoorlijk wat raakvlakken hebben. Merel schrijft leuk, staat positief in het leven en houdt van lekker eten! Het leek mij leuk om een keertje samen te werken en Merel stond daar ook zeker voor open. We besloten voor een gastblog voor elkaar te schrijven.

Ik bedacht dit heerlijke recept voor haar. Vegetarische teriyakinoodles met lekker veel groenten!

Ga je snel het recept bekijken op Healthy Wanderlust? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Morgen komt er een artikel van Merel op mijn blog dus dan stel ik haar ook uitgebreid voor aan jou!

 

Wat vind jij van het recept?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

1 Comments
  • Claire

    Beantwoorden

    Wat toevallig dat jullie ook een receptenswap hebben gedaan. Ik ga het eens bewonderen op haar blog :)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.