Geef jezelf een boost met een kuurbox | WINACTIE!

19 Comments

Nog niet zo heel lang geleden heb ik weleens geprobeerd om een detoxkuur te doen met sapjes. Dat was toen niet helemaal geslaagd. Na een dag voelde ik mij zo slecht! Terwijl ik de sapjes wel heel lekker vond.

kuurbox

Nu waagde ik mij opnieuw aan cold pressed juices en shots. Maar dit keer als een gezonde aanvulling. En dat ging echt prima! Ik kreeg een tiendaagse kuur van  natur. met 20 cold pressed juiches en powershots. Elk flesje van 250 ml bevat maar liefst een halve kilo groente en fruit. Zo kom je heel gemakkelijk aan de 350 tot 500 gram groente per dag die vanuit de natuurvoeding wordt aangeraden.

Elk sapje wordt koudgeperst waardoor alle vitamines, mineralen en enzymen optimaal bewaard blijven. De flesjes hebben trouwens grappige namen zoals fountain of youth en the glow.

Namens natur. mag ik aan twee (!) van mijn liefste volgers een vijfdaagse kuurbox weggeven! Zo kun je zelf ervaren hoe de sapjes smaken en jezelf een gezonde boost geven.

kuuxbox

+++Kuurbox natur.+++

Wat kun je winnen?

Een vijfdaagse kuurbox met een waarde van €39,-. In de box zitten tien cold pressed juiches en 5 powershots. Ik mag twee mensen blij maken met zo’n box!

Hoe maak je kans op een kuurbox van natur.?

Volg deze stappen:

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op Facebook (Blauw duimpje ;-))
 • Laat hieronder een leuke reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen!

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken en delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans op een kuurbox van Natur

Wil je meedoen via mijn Instagram, dan kan dat ook. De winactie staat ook daar open.

Je kunt meedoen tot en met zondag 22 april 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen. Jouw e-mailadres gebruik ik uiteraard alleen om contact op te nemen.

kuurbox

Ken jij natur. al? En doe je mee met de winactie?

 

Be happy be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel worden door natur. ter beschikking gesteld.

19 Comments
 • bychristiana

  Beantwoorden

  Oh yessssss please;-) Met onze bruiloft in het vooruitzicht wil ik natuurlijk graag radiant skin. Eens kijken of deze sapjes mij die kunnen schenken;-)

 • Tamara S

  Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee, want ik kan de extra vitamientjes goed gebruiken.
  Ik heb geliked en gedeeld op FB en getagd op Insta. ?

 • Janine

  Beantwoorden

  Ohhh dat komt goed uit! Wij zijn onze hele voeding aan het aanpassen, om af te vallen en fitter te zijn, alleen reageer ik op zoveel ( zuivel, avocado, koolsoorten ) smoothies gaan goed maar deze sapjes lijken mij een uitkomst!!

 • Esther

  Beantwoorden

  Wat een fijne winactie! Met een (nou ja, die van mezelf ?) bruiloft in het vooruitzicht kan ik wel een extra boost gebruiken om na alle ‘stress’ (ah weer een stap verder: wijntje?!) nog even door te knallen!

 • Maaike

  Beantwoorden

  Ik zou mezelf op deze manier willen resetten om daarna weer minder te eten. En het is meteen een gezondheidsboost.

 • Marian B

  Beantwoorden

  Ik kan wel een boost gebruiken! Ben ook erg nieuwsgierig wat het voor me doet. Loot daarom graag mee.

 • Sharon de Ridder

  Beantwoorden

  Nu ik zorg voor mijn zieke vriendin, kan ik zelf natuurlijk wel zo’n fijne boost gebruiken!

 • Renske van Kortenhof

  Beantwoorden

  Dit lijkt mij een goed begin van de lente!

 • Belinda van der Wal

  Beantwoorden

  Graag doe ik mee met de winactie.
  Ik lees met veel plezier jouw blogs en recepten en heb al veel tips en recepten gebruikt. ?

 • Janna

  Beantwoorden

  Oh jaaa wat een leuke winactie! Goed om op die manier de zomer te beginnen :D

 • Marian Zw

  Beantwoorden

  Ik zou heel graag willen winnen. Wil nog steeds wat afvallen maar ben ook echt toe aan een flinke shot extra vitamine, echt even wat extra zorg besteden aan mezelf en aan mn gezondheid.

 • Laura | I scream beauty

  Beantwoorden

  Ohh heel graag!! Waarom? Over 6 weken ben ik uitgerekend en mijn verlof is gister begonnen. Nog even wat laatste vitamines erin lijkt me heel fijn!!

 • Lieke van Veen

  Beantwoorden

  Normaal gesproken ben ik niet zo van de sapjes, maar ik wil dit heel erg graag proberen als extra aanvulling op mijn normale eten omdat de griep erg heerst. Hopelijk ben ik dan wat minder vatbaar!
  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)

 • Marina Korink

  Beantwoorden

  Ik wil dit ook wel eens proberen ?. Ik heb hier veel over gehoord en.gelezen maar omdat ik eigenlijk niet zo op detox kuren ben wil ik het nu wel eens doen. Misschien voel ik mij dan prettiger in mijn vel. Vooral nu het mooie weer er is☀️☀️☀️

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Alles voor een gezond lijf!! En dat lijf voor mij, daar is nog wel wat ruimte voor verbetering. Deze sapjes lijken me ook nog eens heel lekker. En ze zijn makkelijk mee te nemen voor onderweg. Ik ding heel graag mee.

 • Grete Karina

  Beantwoorden

  Ik kan wel een boost gebruiken, ik ben de hele winter aan het kwakkelen geweest!
  Door mijn werk als verpleegkundige draai ik onregelmatige diensten en schiet het er wel eens bij in om voldoende fruit en groente binnen te krijgen.

 • Ilona Hermans

  Beantwoorden

  Ja, graag! Ik kan wel een goede boost gebruiken. Vroeg opstaan, lange dagen en te weinig groente en fruit (we lusten niet hetzelfde) is hoe het er momenteel voor staat, heel benieuwd hiernaar.

 • Melissa

  Beantwoorden

  Wat zou ik dit graag willen winnen, ik weet van mijzelf dat ik te weinig fruit/groente binnen krijgt door het werk. Met dit krijg ik wel voldoende binnen want hoe makkelijk is het om het flesje open te draaien en er van te genieten

 • Nynke van der Veen

  Beantwoorden

  Ik wil heel graag de kuurbox winnen. Ik ga 1 juni trouwen en ik wil dan heel erg graag van mijn ezceemplekken in mijn hals af zijn. Een gezonde detoxkuur doet hopelijk wonderen…

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.