Gegrilde groenten uit de oven | Gastblog

4 Comments
gegrilde groenten

Gisteren was het weer zover. Mijn gastblog voor Saskia van Twinkelbella.nl stond weer online. Voor degene die het nog niet wist. Elke maand maak ik een recept voor haar site. Het zijn vaak makkelijke recepten. Niet altijd volgens de principes van natuurvoeding maar lekker is het sowieso :-)!

gegrilde groenten

 

Dit keer maakte ik gegrilde groenten uit de oven. Een foolproof recept al zeg ik het zelf. Ik mix graag de groenten. Het is maar net wat er in mijn groentela ligt. Soms gooi ik wat restjes bij elkaar en toch smaakt het altijd goed.

Klik hier voor de doorverwijzing naar de site van Saskia voor het recept!

Meer van mijn recepten zien? Klik hier.

 

Maak jij weleens groenten klaar in de oven?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

4 Comments
 • Hennie

  Beantwoorden

  Leuk dat je voor Saskia schrijft. Je hebt me al een aantal keren weten te verrassen met fijne en niet al te moeilijke recepten. Daar heeft deze verre van keukenprinses echt wat aan!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Ziet er heerlijk uit zeg! Dit moeten wij ook vaker maken

 • hillybillybeauty

  Beantwoorden

  Dat ziet er lekker en gezond uit! En als het dan ook niet moeilijk is ben ik altijd in om zoiets te proberen. hmmmmm

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Mmm ziet er echt goed uit, iets om te onthouden <3

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.