Gezonde toppings voor jouw ontbijt!

1 Comment
gezonde toppings voor jouw ontbijt

Mijn ontbijt wisselt een beetje per seizoen. In de winter eet ik vaak warme havermoutpap. Koude dingen in de ochtend vind ik dan niet zo fijn. Terwijl ik in de warme zomermaanden graag ontbijt met (soja)yoghurt of kwark. Vaak voeg ik dan wat muesli toe en vers fruit. Maar sinds een paar weken voeg ik ook nog wat andere dingetjes toe. Het zijn gezonde toppings die je gemakkelijk kunt toevoegen en ik laat ze vandaag even aan jullie zien!

gezonde toppings

Het zijn twee producten van BIOTONA. In de eerste zak zit een mix van kiemen. BIOTONA Bio Super Sprouts Raw bevat een mix van gespruite biologische zaden van boekweit, broccoli, bruine gierst, haver, luzerne, pompoen, rode quinoa, witte en zwarte sesam en zonnebloem.

gezonde toppings biotona

De zaden worden na het spruiten nog 24 uur gedroogd bij maximaal 42ºC – dit in tegenstelling tot veel bewerkingen van zaden en granen waarbij gemakkelijk temperaturen van 100ºC worden bereikt. Dit zorgt ervoor dat de voedingsstoffen en enzymen optimaal worden behouden.

Een zak bevat 300 gram en kost 11,99.

gezonde toppings biotona

In de tweede zak zit een lekkere mix van gedroogde bessen. Van bessen wordt gezegd dat ze de hoogste anti-oxidanten bevatten en ons dus beschermen tegen vrije radicalen. BIOTONA Bio Super Berries bevat wilde blauwe bessen, cranberrys, schisandrabessen, gojibessen, incabes en witte moerbei.

Een zak bevat 250 gram en kost 15,99

gezonde toppings biotona

gezonde toppings voor jouw ontbijt

Naar mijn mening zijn superfoods niet noodzakelijk om toe te voegen aan je lifestyle. Het is geen must om gezond te blijven! Maar eerlijk gezegd vind ik het wel erg lekker! De afgelopen weken voegde ik een schepje kiemen en een schepje bessen toe en het maakt mijn ontbijt gewoon af. De bessen maken het wat zoeter en de kiemen geven een meer verzadigd gevoel. Er zit voor de rest ook niks geks in deze zakken. Geen toegevoegde (verborgen) geraffineerde zoetmiddelen en de inhoud is van biologische afkomst.

Vind jij jouw yoghurt- of kwartontbijt ook een beetje saai dan raad ik je aan wat gezonde toppings toe te voegen zoals deze twee van BIOTONA. Ik weet zeker dat het geheel wat lekkerder wordt en jou een meer verzadigd gevoel geeft!

 

De producten van BIOTONA zijn exclusief verkrijgbaar bij Holland&Barrett.

 

Welke gezonde toppings doe jij bij jouw yoghurt of kwark?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

1 Comments
  • Sija

    Beantwoorden

    Klinkt heerlijk! Ik ontbijt graag met yoghurt en granola en als we vers fruit in huis hebben doe ik dat er ook bij. Dit lijkt me erg lekker om er ook nog aan toe te voegen! Ik ga er eens naar kijken :) Liefs, Sija

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.