Glow with L.O.V. make-up!

0 Comment
glow

Wat een heerlijke zomer hebben we toch in Nederland! Om je bruine teint extra te accentueren laat ik vandaag drie geweldige producten van L.O.V. zien. Dit merk is gewoon bij Etos verkrijgbaar. Het heeft een behoorlijk luxe uitstraling maar de producten zijn heel betaalbaar. En dierproefvrij! Kijk je mee?

glow with l.o.v.

Dit zijn twee gepigmenteerde (baked) blushes met marble effect. Het doet mij een beetje denken aan de blushes van Hourglass. Maar dan voor een betaalbare prijs! De blushes kosten €9,99. Ik vind beide kleuren prachtig. Ze blenden ontzettend mooi op de huid.

Het is bijna onmogelijk om een streperig effect te creëren, hoeveel je ook opbrengt. Het poeder is zo fijn gemalen. De blushes breng ik trouwens aan met een kwast van L.O.V. Ik had in eerste instantie niet verwacht dat ik dit zo’n fijne kwast zou vinden. Hij is namelijk ontzettend zacht en past perfect bij de blushes.

Om je bruine kleurtje extra aan te zetten en je huid een glowy effect te geven, kun je deze bronzing drops gebruiken. De bronzing drops zijn op verschillende manieren te gebruiken. Ik gebruik de drops als bronzer maar ik voeg soms ook een druppel toe aan mijn foundation. Ik meng dan voor het aanbrengen een druppeltje bronzer voor een extra glow!

Geniet nog van de zomer. Glow met L.O.V. zou ik zeggen!

Be happy, be healthy,
Eva

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.