Granola ontbijt met mymuesli!

6 Comments
granola ontbijt met mymuesli

Het is tijd weer tijd voor een recept op mijn blog! Wat dacht je van een healthy granola ontbijt? Ik kreeg laatst een koker gevuld met de golden granola van mymuesli. Het bleek een limited edition te zijn vanwege het tienjarig jubileum.

Granola mymuesli

Ik had al wel eerder van dit concept gehoord. Op de site van mymuesli kun je namelijk je eigen muesli samenstellen. Er zijn meer dan 80 (!!) ingrediënten waar je uit kunt kiezen. En het goede nieuws….het is allemaal biologisch! Kijk, daar word ik nou ontzettend blij van.

Mymuesli bevat uitsluitend biologische ingrediënten. Volgens EU bio-richtlijnen vermijden wij het gebruik van gentechnologie en kunstmatige stoffen, zoals kleur-, smaak- en conserveringsstoffen.

granola mymuesli

Ik kreeg deze limited edition golden granola thuis gestuurd. Een mix van zoet en zout. De haver is in honing gebakken. Het bevat gedroogde frambozen, bosbessen én er zitten grappige balletjes in. Kleine crispies met chocolade, karamel en zeezout. Je begrijpt, mijn verwachtingen waren hoog gespannen.

Granol ontbijt met mymuesli

Ik bedacht er meteen een leuke receptje bij. Super easy om te maken maar zó lekker! Kom, laten we het recept eens bekijken.

Wat heb je nodig?

 • handje granola of muesli
 • fruit naar keuze (zoals banaan, frambozen, bosbessen)
 • Griekse yoghurt
 • honing

Hoe maak je het?

De kunst van een lekker ontbijt vind ik vaak toch hoe je de ingrediënten opdient. Kijk, een boterham met pindakaas smaakt prima maar ziet er vaak een beetje saai uit als je hem simpelweg dubbel vouwt. Dit ontbijt is makkelijk om te maken. Je mikt alles in een kom en gaan.

Maar, ik beloof je dat wanneer je even de tijd neemt om het in een fijne kom te serveren jouw healthy ontbijt veel beter smaakt!

granola ontbijt mymuesli

Uitleg en tips

Hier heb ik de granola van mymuesli gebruikt. Echt een aanrader trouwens! Ik ben van plan om nog veel meer smaken te gaan testen. Zo zag ik er een met matcha! Maar goed, je kunt ook je eigen vertrouwde muesli toevoegen.

Verder voegde ik een banaan toe maar je kunt ook ander vers fruit gebruiken of fruit uit de diepvries als je dat voorhanden hebt.

Granola ontbijt met mymuesli

Ik hoop dat je geïnspireerd bent om jouw eigen granola ontbijt te maken. Check even de site van mymuesli. Ik weet bijna zeker dat je er net zo enthousiast van word als ik!

 

Hoe ontbijt jij het liefst? En ken jij mymuesli al?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld.

6 Comments
 • bychristiana

  Beantwoorden

  Super leuk om te lezen. Sinds ik dus een bus van MyMuesli binnen kreeg, zijn wij zwaar fan. We hebben ondertussen al allerlei verschillende varianten uitgeprobeerd!

  • Eva

   Ah leuk om te horen! Lekker hè!!

 • Lonneke

  Beantwoorden

  Ziet er heerlijk uit zeg! Ik kende het concept Mymuesli nog niet.

  • Eva

   Thanks! XX

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Mmm mooie foto’s en het ziet er ZO goed uit :)

  • Eva

   Dank je wel!! XX

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.