Green machine smoothie van Juice Junkies

2 Comments
juice junkies

Een tijdje geleden werd ik door Juice Junkies benaderd. Of ik zin had om hun smoothies uit te proberen? Ja natuurlijk! Ik vind smoothies in alle varianten heel erg lekker. De meeste smoothies in de winkel zijn klaargemaakt met melk of yoghurt. Helaas kan ik daar niet teveel van drinken vanwege de zuivel. Ook vind ik de verhouding tussen groente en fruit niet altijd goed. Er zijn dagen dat ik liever wat meer groente wil.

Maar goed nieuws! Want met Juice Junkies kun je op een makkelijke manier zelf je smoothie samenstellen!

juice junkies

De smoothies van Juice Junkies bestaan uit zakjes met 5 soorten biologische groenten en fruit. Het is allemaal voorgesneden en op de juiste manier verpakt. De zakjes bewaar je in de vriezer. Wanneer jij zin hebt in een smoothie, pak je gewoon zo’n zakje uit de vriezer. Je voegt 200 ml vocht toe. Dat kan water, sinaasappelsap of kokoswater zijn. Even blenden en klaar! That’s it! Een verse smoothie zonder toegevoegd suiker.

juice junkies

Wie zijn Juice Junkies?

Juice Junkies is in 2016 opgericht door Kevin, Kelly en Nina. Allemaal dol op smoothies. Ze besloten om elke dag zo’n lekkere verse smoothie te gaan maken. Maar zij vonden het ook wel gedoe en tijdrovend. Dat kon natuurlijk veel makkelijker door voorgesneden groenten en fruit in te vriezen. En zo is Juice Junkies ontstaan!

Juice Junkies

Juice Junkies

Deze smoothie heet The Green Machine en bevat broccoli, spinazie, selderij, banaan en ananas. Alles in de juiste verhouding zodat de smoothie niet te zoet smaakt. Ik voegde er zelf kokoswater aan toe. Een heerlijke combinatie!

Er zijn verschillende pakketten te bestellen via de site Juicejunkies.nl. Ik heb zelf het proefpakket ontvangen waarin 9 verschillende smaken zat. Een handig pakket om eens uit te proberen. De smoothiepakketjes worden aan de deur geleverd met een koelwagen. Ze bezorgen maandag tot en met zaterdag en zelfs in de avond. Kijk eens op de site van Juicejunkies.nl voor meer informatie!

 

Drink jij weleens smoothies? En wat is jouw favoriet?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De smoothies zijn door Juice Junkies ter beschikking gesteld voor dit artikel.

2 Comments
  • Iris

    Beantwoorden

    Wel niet zo goed dat al de vruchten/groenten dan zolang bevroren moeten worden ?

  • Manon

    Beantwoorden

    Wat handig zeg, ik drink in de zomer elke ochtend een smoothie, maar toen mijn blender kapot is gegaan hield ik er mee op, nu hou ik het even bij warme havermout maar in het voorjaar komt er zeker een nieuwe blender en dan ga ik dit ook onthouden! :)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.