Handige herbruikbare zakjes van Lunchskins (+WINACTIE!!)

43 Comments
lunchskins

Gebruik jij nog steeds plastic zakjes voor jouw boterhammen of fruit? Dat is namelijk echt niet nodig! Ik probeer het plastic gebruik steeds meer terug te dringen en dat lukt vrij goed. Zo gebruiken wij altijd een broodtrommeltje en een fles voor de lunch. Ook heb ik standaard een extra tas mee voor onverwachte boodschappen.

Een van de redenen om het plastic gebruik terug te dringen is de plastic ‘soep’ in de oceaan. Maar ook vanwege de stoffen in plastic (zoals BPA) die vrij kunnen komen. In de links kun je meer informatie hierover vinden. Heel interessant om te lezen!

lunchskins

Vandaar dat ik deze handige herbruikbare zakjes van Lunchskins wil laten zien. Deze zakjes kun je gebruiken voor een boterham of als snackzakje. Makkelijk toch?

lunchskins

En je kunt ze heel gemakkelijk met de hand wassen. Ze kunnen zelfs in de vaatwasser. Ideaal!

Ze zijn er in verschillende formaten met leuke designs. De zakjes sluiten door middel van klittenband. De gebruikte verf (en het zakje zelf natuurlijk) is 100% vrij van lood, BPA’s en phthalaten. Ik gebruik de zakjes regelmatig voor een boterham of een gesneden appel voor onderweg. Ik vind ze ontzettend makkelijk in gebruik!

De herbruikbare zakjes van Lunchskins zijn verkrijgbaar via lunchskins.eu. Een set van twee zakjes kost €12,95.

lunchskins

WINACTIE LUNCHSKINS!

En dan nu het extra leuke nieuws! Ik mag één iemand heel blij maken met een setje Lunchskins! Het setje bestaat uit een groot en een klein zakje.

Hoe doe je mee? 

Laat hieronder een leuk berichtje achter. That’s it! Uit alle leuke reacties kies ik een winnaar uit.
Oh en ik zou het natuurlijk super vinden als je mijn Facebookpagina een “like” geeft ;-).

De winactie loopt tot en met aanstaande woensdag 29 november 2017. De winnaar krijgt een bericht via de mail. Laat dus een geldig e-mailadres achter!

 

Doe je mee met de WINACTIE? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

 

De producten in dit artikel zijn ter beschikking gesteld door een bedrijf. 

43 Comments
 • Mara

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee voor mijn puberzoon, handig voor mee naar de middelbare

 • Sandra

  Beantwoorden

  Laatst was ik op vakantie in Griekenland en heb daar met eigen ogen de grote hoeveelheden plastic gezien die er op de kleine strandjes was aangespoeld. Ik moet bekennen dat ik altijd plastic broodzakjes gebruik en heel vaak denk dat dat ik daar mijn leven in moet beteren. Ik gebruik nml. wel altijd braaf mijn hervulbare waterfles. En wat fijn dat ze in de vaatwasser kunnen.

 • Annemie

  Beantwoorden

  Ik had er eentje, werd ook regelmatig gebruikt, tot de echtgenoot op latere leeftijd (53jaar) terug naar de schoolbanken moest. Nu ben ik dus mijn lunchskin kwijtgeraakt.
  Ah ja, wat dat was toch wel iets heel erg praktisch, zo bleek ?.
  Met andere woorden, ik zou graag een extra exemplaar winnen, gewoon terug voor mezelf.

 • Lonneke Stempher

  Beantwoorden

  Gewoon omdat het zo moet. En ik ze nog niet heb.

 • Leonie

  Beantwoorden

  Wat zou het een goed idee zijn als ieder kind dat naar school gaat zo’n zakje zou krijgen! Goed voorbeeld doet volgen! ??

 • Sabrina

  Beantwoorden

  Wat een cuties! Ik hoop dat ze op een goed acts terecht komen, liefst bij mij ?

 • Melanie Huyghe

  Beantwoorden

  Mijn collega Annemie pleit keihard voor de brooddoos en bliksemt alle collega’s met aluminiumfolie dood met haar ogen :-)
  Met deze herbruikbare zakjes kan ik haar de ogen uitsteken. Qua origineel ecologisch handelen gaat dit voorbij elke brooddoos!!!
  Teachers for the planet, yeah!!!

 • Bibian

  Beantwoorden

  Ohhhh wat cute ?
  Ik weet heel veel vriendinnetjes en zussen die ik hier blij mee zou kunnen maken.
  Of toch gewoon mezelf ?

 • Marian B

  Beantwoorden

  Leuke prints! Lijkt me erg handig voor mijzelf of mijn schoolgaande zoontje. Dit is een mooie gelegenheid om het eens uit te testen.

 • Claudia Diependaal

  Beantwoorden

  Maar die zijn leuk. Toffe prints ook. Hier doe ik dan ook graag aan mee. De aarde enzo een beetje langer in stand houden ? en het zijn ook nog eens leuke designs.

 • Jet

  Beantwoorden

  Ik kende het niet, mijn zus vraagt dit van Sinterklaas! ( ik heb haar lootje getrokken ?)… Lijkt me zelf ook super om
  te gebruiken, past precies in mijn life style!!?

 • Sara | MevrouwMiauw.nl

  Beantwoorden

  Ik maak heel graag kans op deze lunchzakjes. Uit principe koop ik al geen plastic boterhammenzakjes meer maar dat heeft wel tot gevolg dat er soms een soort veldslag ontstaat in mijn broodtrommel. Daarom lijken deze zakjes me echt ideaal! Fingers crossed dus.

 • Fiona

  Beantwoorden

  Kan alleen maar denken, yes, yes, yes! Dit is precies waar ik al zolang naar op zoek ben! Weg met plastic zakjes en weg met bakjes! Zonde van het plastic en de bakjes geven natuurlijk niet mee in mijn al zo volle tas. Graag stap ik dan ook over op deze herbruikbare zakjes :D Inpakken en wegwezen :D

 • Wanda

  Beantwoorden

  Super concept! Zien er ook erg leuk uit! Ik heb verschillende broodtrommels maar verkies toch vaak een boterhamzakje omdat dat veel handzamer is!

 • Sigrid Kuizenga

  Beantwoorden

  Naast de Yumbox willen we deze ook graag gaan gebruiken :-)

 • Esther

  Beantwoorden

  Goed concept zeg! Mooi alternatief voor de rollen aluminiumfolie die er nu bij ons thuis doorheen gaan! :)

 • Esther

  Beantwoorden

  Nou, dit lijkt me nou eens leuk om te proberen! Mn lunch is meestal wel in een bakkie, maar heb vaak problemen met de ‘extra’s’ ergens in kwijt te kunnen

 • Pien

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Mijn oude is helaas versleten na jaren met veel plezier te hebben gebruikt.

 • Linda Raaijmakers

  Beantwoorden

  Dit zou echt geweldig zijn voor onze tweeling Lucas & Eva die vanaf 5 december naar school mogen :D

 • Ilva

  Beantwoorden

  Super leuke winactie! En mooie vormgeving van de zakjes. Ik maak graf kans op deze mooie boterhamopbergers!!

 • Heidie van der Steeg

  Beantwoorden

  Zo’n zakjes probeer ik graag eens uit. Voor werk en op school gebruiken we al boterhamtrommels maar als we een dagje uit gaan, heb ik nog geregeld plastic zakjes. Die kan ik mooi vervangen door deze.

 • Linda

  Beantwoorden

  O wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn man Joris, die elke dag boterhammetjes in aluminiumfolie mee naar zijn werk neemt. Ik heb hem al eerder gewezen op dit soort zakjes, maar tot nu toe is er nog geen actie! Hij is een grote fietsfanaat, dus deze zakjes zijn hem op het lijf geschreven. Bedankt voor deze leuke actie!

 • Esther Jansen

  Beantwoorden

  Leuk! Heb ze al eens eerder gezien in mijn zoektocht naar herbruikbare lunch producten. Toen gekozen voor bento lunch- en snackboxen voor mijn dochters. Maar mis toch zakjes, vooral als mijn oudste(die op de middelbare zit)gym heeft en op haar fiets de lunch op moet eten, dan is een lunchtrommel niet handig, en gaat er een zakje mee. Dit zou een leuke, duurzame en ook hippe oplossing zijn!

 • Wendy Van Den Bosch

  Beantwoorden

  Oh super leuk. Wij drinken sinds vorig jaar enkel kraantjeswater en de kinderen krijgen hun drinkbus mee naar school. Als we naar de winkel gaan brengen we onze herbruikbare zakken mee. Zo proberen we onze persoonlijke afvalberg te beperken. En we merken ook wel dat we wekelijks onze vuilzak niet meer gevuld krijgen.
  Alle kleine beetjes kunnen een groot verschil maken!

 • Claudia

  Beantwoorden

  Leuke looks, scheelt in de kosten EN groot pluspunt is ook dat ze in de afwasmachine kunnen! Zijn ze ‘s-morgens weer lekker schoon en klaar voor gebruik voor de kids. Topiie!

 • Loes Engbers

  Beantwoorden

  Wauw wat een handige zakjes. Ik ken de Bpa vrije lunchboxen wel, maar deze zakjes zijn echt handig. Vaak als ik crackers meeneem of een plak brood, zit mijn lunchbox maar voor een kwart vol. Dit zal veel ruimte schelen, ideaal!

 • Mom4lif

  Beantwoorden

  Dát lijkt me superhandig!
  Broodtrommels zijn altijd zo groot, ongeacht de hoeveelheid die erin zit. Ideaal zo’n zakje wat je uit kunt wassen. Mooi voor het milieu, mooi voor in je tas :)

 • Wendy bongers

  Beantwoorden

  Deze kende ik nog niet lijken me ideaal
  Maar droogt t broodcdan ook niet uit?
  Ik ben benieuwd hopelijk win ik en kan ik menigeen overtuigen

 • Ingrid

  Beantwoorden

  Oh wat een leuke bags ! Helemaal mijn stijl in zwart-wit! Super tof ?

 • Joyce

  Beantwoorden

  Oh ik wil meedoen. Mag ik meedoen aangezien ik van België ben? ?

 • Nienke Robbrecht

  Beantwoorden

  Super tof! Dat ene zakje heeft ook het ideale formaat voor mijn crackers! Ik neem liever zakjes mee want een brooddoos maakt mijn tas al snel zo propvol. Ik doe dus graag mee. Fietsmotiefje is ook superleuk. En zo’n zakjes leveren altijd vragen en nieuwsgierigheid van collega’s op ;)

 • Adine @ LekkerLevenMetminder.nl

  Beantwoorden

  Wat handig! Ik doe graag mee met deze winactie :-)

 • Henrieke

  Beantwoorden

  Leuke zakjes maar je winactie sla ik over. Wij hergebruiken altijd de zakken van het brood, scheelt ook weer in het afval. :-) Wel fijn om te weten dat deze zakjes bestaan!

 • Mendy

  Beantwoorden

  En ook ik ben hier schuldig aan! Ik doe het de laatste tijd al minder door zip lock baggs te herbruiken maar toch blijft het geen goeie manier! Deze zou ik graag willen, die patroontjes zijn ook zo leuk!

 • Eva

  Beantwoorden

  Ik neem elke dag boterhammen mee naar het werk, dus deze lunchskins zouden goed van pas komen! Ik ben ook helemaal fan van het fietsjes-design.

 • soraya

  Beantwoorden

  Die zouden enorm goed van pas komen voor mijzelf! Mijn dochter neemt altijd een broodtrommel en beker mee die ook niet van plastic zijn, speciaal aangeschaft om bewust te zijn dat plastic niet goed is, en je voor je kind het beste wil… maar ikzelf grijp snel naar een plastic zakje, waarop mijn dochter “terecht” zegt “mam,dat is geen goed voorbeeld! Dus deze broodzakjes een uitkomst!!?

 • Mieke Duindam

  Beantwoorden

  Leuke zakjes! En inderdaad een mooie manier om het plastic terug te dringen. Voor onze zoon die vandaag mag proefdraaien op de grote school (kleuterklas) zijn deze lunchzakjes ideaal als hij volgende week écht 4 wordt en dan dagelijks zijn lunch mee moet nemen.

 • Barbara

  Beantwoorden

  Handig! (Lijkt me)
  Ik heb meerdere broodblikken in de kast liggen en toch stop ik mn brood vaak snel ff in een plastic (of papieren) zakje, dat steekt net wat handzamer in mn tas en vooral na een ‘after lunch wandeling’ hoef je niet zo’n leeg broodblik mee te zeulen, maar zakje oprollen en in de jaszak.
  Ben wel enorme pindakaas-fan, dus hoop dat ze idd goed schoon te krijgen zijn ?

 • Janna

  Beantwoorden

  Wat een goed initiatief! Ik neem m’n broodjes vaak al mee in een luncbox, maar soms gaat dat zo schuiven + daarna zit je met zo’n grote, lege doos. Zo’n zakje zou dus perfect zijn! En wat een toffe designs :)

 • Erna van Spronsen

  Beantwoorden

  Leuke actie, ik heb ze al een poos op mijn lijstje staan om een keer te proberen! zou leuk zijn als het op deze manier kan! groetjes Erna

 • Laura

  Beantwoorden

  Daar ben ik heel benieuwd naar. Ik heb 3 kinderen waarvan 2 schoolgaande die dagelijks gebruik maken van een plastic zakje voor de lunch. Ik heb deze herbruikbare wel eens overwogen maar vond het toch wat aan de prijs om zomaar even te proberen. ( met dus de angst dat het 3 keer niks zou zijn. ) Lijkt me dus hartstikke interessant om te kijken of het werkt en achteraf goef schoon te maken is. ?

 • Janneke

  Beantwoorden

  Leuke actie! Lijkt me heel leuk om te winnen! Ben al een tijdje bezig om plastic te weren dus deze zakjes zou ik heel goed kunnen gebruiken!

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Guilty! Ik heb wel enkele lunchboxes, maar geen handige formaten. Deze lunchzakken lijken me heel handig. En ze zien er leuk(er) uit.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.