HAPPY things #100 | Beauty Kitchen event

2 Comments

Hi Loves!

HAPPY things #100 alweer. Bizar toch? Ik heb gewoon 100 artikelen geschreven waarin ik vertel over alle dingen waar ik blij van word. Ik vind het ook nog steeds een leuk artikel om te schrijven. Vaak zijn het gewoon de spontane momenten waarover ik schrijf. Soms komt hij ook iets later online (oeps!). Dat komt omdat dit artikel niet vooruit te plannen is. Zo, laten we maar meteen beginnen!

Het WEER!!

Oh hemel. Het weer afgelopen week. Fantastisch! Ik leef helemaal op! Heerlijk toch de zon en de warmte. Alhoewel het een gewone werkweek was, heb ik toch echt genoten van het lekkere weer. Ik geniet er ook zo van als ik naar buiten kijk.

happy things #100

Kapper

Afgelopen donderdag ben ik naar de kapper geweest. Ik ben er zó blij mee! Ik wilde weer wat lichtere plukken aan de voorkant. We hebben gekozen voor ‘painting’ zodat je de uitgroei zo min mogelijk ziet. Ik ben weer zomerklaar ;-).

Beauty Kitchen Event

Kennen jullie het Schotse merk Beauty Kitchen al? Ik ben zo’n fan van dit merk. Ik heb al een aantal producten mogen testen en ze stellen mij nooit teleur! Jo-Anne Chidley is ook een geweldige vrouw die vol passie praat over haar eigen lijn. Ze zet zich ook echt in om de wereld beter en mooier te maken. Dinsdag mocht ik met haar in de keuken een aantal leuke DIY recepten uit proberen. Wat een geweldige ochtend! Ik heb een heerlijk gezichtsmasker gemaakt die ik meteen ‘s avonds uitprobeerde.

Het leuke is dat jij aan de slag kunt gaan om je eigen beautyproducten te creëren. De Ultimate Invent Your Own Beauty Product kit bevat een receptenboekje en alles wat je nodig hebt om je eigen producten te maken. Inclusief potjes en labels! Hier kun je de volledige inhoud van de kit bekijken. De producten van Beauty Kitchen zijn exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

 

Lieve Jo en Marja, bedankt voor deze sessie! Ik voel mij dankbaar dat ik er weer bij mocht zijn!

Komende week wordt het weer iets minder, kouder en wat regen. Denk dan nog eens aan deze week terug…. Tot volgende week.

 

Hoe was jouw week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

2 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Wat mooi je haar! Ik zag inderdaad ook bij andere bloggers dit event voorbijkomen. Altijd leuk als er iets georganiseerd word waar je zelf iets kan ‘doen’.

  • Inge | Monsieur Mango

    Beantwoorden

    Aahh wat super leuk zeg! Ik hoor heel veel goede dingen over Beauty Kitchen, maar ik zelf nog geen kennis gemaakt met dit merk. :-)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.