HAPPY things #14

20 Comments

Ik heb vandaag een extra lange HAPPY things voor jullie omdat ik een weekje heb overgeslagen. Op een of andere manier had ik vorige week weinig momentjes verzameld…
Het is overigens de 14e editie alweer. De tijd vliegt! Gelukkig, want dat betekent dat we elke week een stapje dichter bij ons nieuwe huis zijn! :-)

Bios met het gezin
Emma had een studiedag van school en ik was een dag vrij. We wilde er een leuke dag van maken met het gezin en daarom zijn we naar de film geweest! Olivia heeft de afgelopen week de waterpokken gekregen dus zij kon ook wel wat afleiding gebruiken. Het was zo gezellig om dit met z’n vieren te kunnen doen. We zijn naar Alvin and the Chipsmunks (Roadstrip) geweest. Kennen jullie die tekenfilm nog van vroeger? Die beestjes met van die hoge stemmetjes. Alhoewel het een kinderfilm is, heb ik stiekem heel erg gelachen om deze film!

Happy things

Tijdschriften Lekker Weten van Ekoplaza en Happinez
Ik kom regelmatig bij de Ekoplaza om mijn biologische producten te kopen. Vier keer per jaar komt er een blad uit wat je gratis mee mag nemen. Een heel fijn blad met leuke recepten! Natuurlijk staan er ook advertenties in van de producten die zij verkopen. Dat moet ook wel want anders kan de Ekoplaza niet eens zo’n blad gratis weggeven (denk ik). Door dit blad blijf ik op de hoogte van de biologische producten die er te koop zijn en er staan leuke recepten in die mij vaak inspireren! Ben je geïnteresseerd in natuurvoeding en zoek je inspiratie dan weet ik zeker dat je dit blad ook leuk zal vinden!

Happy things

Happy things

Verder heb ik deze maand ook weer de nieuwe Happinez gekocht. Degene die HAPPY things volgen, weten dat ik dit blad altijd koop. Er staan vaak leuke recepten in en hele interessante artikelen over spiritualiteit. Maar ook gewoon artikelen die tips geven hoe je rust kan creëren in een druk bestaan. Deze maand gaat het onder andere over de tijd nemen voor dingen en rituelen voor lekker slapen!

Dagboek
Wie van jullie schreef vroeger in een dagboek? Ikke wel! Ik heb boeken volgeschreven :-). Misschien is dat ook wel een van de redenen waarom ik een blog ben begonnen?
Het bloggen voelt stiekem als een dagboek. Ik heb laatst dit leuke boekje gevonden. Het is de bedoeling dat je elke dag een kort antwoord geeft op de vragen die in het boek staan. En dat drie jaar lang! Hoe leuk is dit om bij te houden! Ik doe het nu een kleine week en ik vind het heel grappig. Het ligt gewoon naast mijn bed met een pen. En elke avond schrijf ik een of twee zinnen op. Het kost geen moeite maar ik vind het zo’n grappig idee om het straks terug te kunnen lezen!  Je hebt ze ook in de variant “One line a day”, zonder vragen. Wie kent deze boekjes ook?

Happy things

happy things

Ik kocht dit boekje bij de Bruna op het station. Maar bol.com verkoopt dit soort boekjes ook.

Nieuwe thee Clipper
Ik heb weer een nieuwe theesmaak ontdekt van Clipper. Ik ben echt dol op kruidenthee en drink sowieso heel veel heet water en/of kruidenthee op een dag. Ik vind het daarom prettig om af te wisselen. Deze thee kwam ik tegen bij Albert Heijn.

Happy things

Filmpje op YouTube
Als laatste wil ik nog een filmpje met jullie delen dat ik tegen kwam op You Tube.

 

Een hele fijne dag vandaag!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

Be happy, be healthy,
Eva

 

20 Comments
 • Kim

  Beantwoorden

  Ik heb zo een boekje van mijn vriendinnen gekregen voor mijn verjaardag. In het begin was ik erg fanatiek, maar nu heb ik er al maanden niet ingekeken. Zo zonde! Het zou zou leuk zijn als jij het wel volhoudt haha :)
  Yum die Clipper thee lijkt me erg lekker! Wij drinken eigenlijk alleen losse thee. Aangezien we de hele dag door thee drinken, zijn we dan net wat goedkoper uit!

  • Eva

   Hihi tot nu toe gaat het goed wat schrijven betreft! Ik ben ook benieuwd of ik het jaren vol ga houden ;-). Ik gebruik inderdaad ook losse thee. Het klopt helemaal dat het eigenlijk goedkoper is. En ook nog eens beter voor het milieu zonder al die kleine verpakkingen!

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Ik vind het altijd leuk bij EkoPlaza, zoveel verschillende producten ik loop er altijd minimaal een half uur rond.

  Ah jullie hebben Alvin and the chipmunks gezien. Mijn kinderen willen er ook heen.

  Clipper thee heb ik nog nooit gehad, ik drink regelmatig Yogi tea.

  • Eva

   Ik herken het struinen, Nesrin! :-)

 • Sarah

  Beantwoorden

  Zo’n Q&A boekje lijkt mij ook ontzettend leuk! Ik ben alleen bang dat ik dat echt niet ga volhouden haha. En leuk, een bios middagje met het hele gezin! Ik vond the chipmunks altijd geweldig :)

  • Eva

   Dank je wel voor jouw reactie Sarah! Leuk!

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Om heerlijk te kunnen lachen om een film is een fijn gevoel. Soms lach ik ook te weinig dus ik geniet extra als ik om iets kan lachen. Ik kom zelf nooit bij Ekoplaza, handig met zo’n gratis tijdschrift. En wat een vrolijk dagboek heb jij. Ik gebruik mijn blog als een soort van dagboek tegenwoordig.

  • Eva

   Herkenbaar Jeapiebel!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat een fijne happinez momenten weer, heerlijk. Mijn happinez deze week, met zn 3en in Zweden, op bezoek bij vrienden. Wandelen, uitrusten, bijpraten en lekker eten. En morgen naar Kopenhagen, om daar nog een aantal dagen te genieten. Fijne week!

  • Eva

   Heerlijk Lesley! Ik hoop dat je het fijn hebt gehad!

 • Dina

  Beantwoorden

  Wat gezellig zeg, met z’n allen naar de bioscoop. :D

  • Eva

   Het was heerlijk!

 • Marieke

  Beantwoorden

  Lijkt me heerlijke thee, ik ben deze nog niet tegen gekomen. De Happinez lees ik ook altijd graag, ik heb al jaren een abonnement :-) Ik wens je een fijne week!

  • Eva

   Dank je wel Marieke!

 • Galina

  Beantwoorden

  Ik vind dat soort boekjes zo leuk, maar ik heb er vaak gewoon de discipline niet voor. Als ik wel eens oude dagboeken uit mijn ‘herinneringenbak’ vis, dan zie ik ook echt dat ik het een week of twee volhield en that’s it. Het verbaast me dat ik al ruim anderhalf jaar blog :P Als je dit soort boekjes leuk vind, dan kan ik je ook de ‘Mama, vertel eens’ boekjes aanraden. Leuk voor jou en je meiden, voor jou vanwege alle herinneringen en voor je dochters zodat ze meer over je te weten komen :)

  • Eva

   Leuke tip!! Ik ga er eens naar kijken want het klinkt hartstikke leuk!

 • Ysanne

  Beantwoorden

  Leuk overzicht is dit! De Clipper thee lijkt me heerlijk (maar ik houd dan ook bijna van elke thee haha). Leuk boekje heb je gekocht, dat soort dingen vind ik heel tof. Ga eens kijken op Bol :)

  • Eva

   Dank je Ysanne!

 • Sandra

  Beantwoorden

  Die smaak van Clipper heb ik nog nooit gezien! Is hij lekker? De Happinez is echt een tof tijdschrift! Vind die ook altijd leuk om te lezen. Net als de Flow overigens. :) Fijne dingetjes heb je opgeschreven!

  • Eva

   Oh ja Flow inderdaad. Ja, die lees ik af en toe. Ook een fijn tijdschrift!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.