HAPPY things #18

14 Comments

Het is alweer zondag en natuurlijk tijd voor HAPPY things! Deze week is voor mij extra snel voorbij gegaan. De week begon met tweede paasdag waardoor ik het gevoel had steeds een dag achter te lopen. Hadden jullie dat ook?

Ik heb deze week wel het een en ander meegemaakt waar ik blij van werd! Lees je mee?

 

Presentatie!

Dinsdag en woensdag had ik een conferentie die met mijn werk te maken had. Ik vond het dit keer extra spannend want het was ook de bedoeling dat ik een deel van de presentatie op mij zou nemen. Gelukkig deed ik het niet alleen maar samen met drie andere collega’s. Beide keren hadden we een groep van ongeveer 50 mensen die zich hadden aangemeld. Natuurlijk was ik zenuwachtig! Presenteren voor 20 mensen had ik al weleens gedaan maar 50 mensen is toch wel een ander aantal. Ik had thuis wat geoefend. Dat doe ik altijd om de zenuwen onder controle te krijgen. En verder kijk ik tijdens de presentatie altijd naar de mensen met een vriendelijk gezicht. Dat helpt mij altijd wel en het ging ook gewoon goed. Ik was best een beetje trots!

 

HEERLIJK WEER!

Afgelopen vrijdag was het echt HEERLIJK WEER! Lekker veel zon en weinig wind. Ik kan zo blij worden van een heerlijk zonnetje. En dan te bedenken dat de lente nu pas begint :-). Het maakt het trouwens ook een stuk draaglijker op de camping. De maand april is nu begonnen en ik hoop heeeeeeeeeel erg dat we deze maand DE brief krijgen voor de definitieve oplevering van ons huis!

 

Persevent

Spannend! Aankomende week mag ik voor het eerst een persevent meemaken. Ik ga alles vastleggen met mijn camera dus er zal vast een artikel van verschijnen. Ik vind het gewoon bijzonder dat ik nu voor het eerst zoiets mag mee maken. Happy :-)

 

Nieuwe producten ALPHA-H

Ik kreeg laatst een persbericht over de producten van ALPHA-H. Het is een meervoudig award winning, cosmeceutical (salon)merk uit Australië. Ontwikkeld voor iedereen die– ongeacht leeftijd, huidtype, budget of levensstijl – de kwaliteit van zijn of haar huid wil verbeteren. De producten hebben door de combinatie van hoge doses glycolzuur, antioxidanten, peptiden, vitaminen en botanische extracten in combinatie met de (waar nodig) lage pH waarde van de producten een meer-dan-gemiddeld sterke werking. Bovendien worden de producten niet op dieren getest. Altijd goed om te weten natuurlijk! Er zijn twee producten die mij erg interessant lijken. Vooral nu de zonkracht steeds sterker wordt en ik ook liever mijn gezicht wat extra bescherming geef. De producten hebben een hoge beschermingsfactor.

Alpha H

Dit is de Protection Plus Daily SPF50+ | €46,95 (50 ml)

Award-winning (Best New Facial Sunscreen), beschermende dagcrème voor de normaal tot gecombineerde huid met granaatappel, pycnogenol, mangozaadboter en 5 UVA/UVB filters. Geeft een matte finish dus een ideale basis voor make-up en trekt snel en volledig in. Dit lijkt mij echt een handig product voor de warmere dagen die er nu aan gaan komen. In de zomer heb ik sneller last van een glimmende huid.

Alpha H

Dit is de Multi Perfecting Skin Tint SPF15 | €44,95 (30 ml)

Natuurlijke, met minerale pigmenten getinte dagcrème, zonbescherming SPF15+ en concealer in één. Voorzien van een handig spiegeltje in de deksel, dus ook ideaal als je je make-up gedurende de dag even wilt bijwerken “on-the-go”. Het ideale huwelijk tussen cosmeceutical huidverzorging en make-up concealer. En ook dit product lijkt mij handig voor de warmere dagen. Ik draag liever niet teveel make-up als het warm is en dit product lijkt mij ideaal om net de kleine oneffenheden weg te werken zonder hele lagen op je gezicht te moeten smeren. Er zijn twee kleuren beschikbaar. Dat is niet veel dus ik ben benieuwd of er een geschikte tint voor mij bij zit.

Overigens zie je dit soort producten, skin tint of lip tint steeds meer verschijnen. In plaats van dikke lage lagen make-up wordt nu veel meer de nadruk gelegd op het benadrukken van een gezonde natuurlijke teint. Ik vind dit wel een mooie ontwikkeling!

Ik houd jullie op de hoogte als ik de producten ga uitproberen!

Zo dit waren mijn HAPPY things van de afgelopen week. Geniet van de zondag allemaal!

 

Wat zijn jouw HAPPY things?

Be happy, be healthy,
Eva

 

14 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Presenteren is ook echt niet mijn ding haha. Knap hoor dat het goed ging daar mag je zeker trots op zijn. Het weer was heerlijk he! Ik heb afgelopen zondag lekker genoten in Zeeland met mijn schoonouders en de familie

  • Eva

   Ah dank je wel, Lesley! Wat heerlijk in Zeeland!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat leuk dat je voor een persevent bent uitgenodigd. Ik ben benieuwd naar je artikel daarover. Het was inderdaad heerlijk weer, zo fijn! Mijn happinez momentje was ook zeker de Kiko winactie :)

  • Eva

   Ja, zeker fijn weer! Hopelijk komt dat binnenkort weer want ik mis het zonnetje wel!

 • Mariska

  Beantwoorden

  Presenteren vind ik zo eng he, dat heb je erg knap gedaan! Ja heerlijk die zon, die mag van mij wel vaker komen en blijven :D ben heel benieuwd naar het event!

  • Eva

   Dank je wel Mariska :-)

 • Jolanda

  Beantwoorden

  Leuk dat persevent! Alvast heel veel plezier! Mijn happy moment van het weekend was toch wel het weer. Heerlijk op het terras en op de fiets met mijn man en dochter!

  • Eva

   Oh klinkt als een heerlijk happy moment!

 • Jennifer

  Beantwoorden

  Wat leuk dat je binnenkort naar een persevent mag gaan! Mij happy thing is toch het mooie weer van vandaag :-D

  • Eva

   Het was inderdaad heerlijk weer he!! Genieten!!

 • Djuli

  Beantwoorden

  Wat leuk dat je naar een persevent mag gaan! ik ben benieuwd naar je artikel daar over.

  • Eva

   Ik hou je zeker op de hoogte, Djuli!

 • Resaarcle

  Beantwoorden

  Mijn happy thing van deze week: hoe ik zowel mijn 2 kindjes van 3 jaar en 10 maanden als mijn grootmoeder van 96 heb kunnen plezieren met een gezamenlijk uitstapje naar de binnenspeeltuin.

  • Eva

   Ah wat leuk Resaarcle! Heerlijk om zo’n uitstapje te kunnen doen!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.