HAPPY things #2

9 Comments

Vandaag is het weer tijd voor HAPPY things! Hebben jullie een leuke week gehad? Ik wel! Artikelen schrijven en foto’s maken voor mijn blog, een lesje yoga en natuurlijk ook “gewoon” werken. De werkweek is voorbij gevlogen…

Zo, mijn drie HAPPY things van deze week:

 1. Mijn dochter Emma zit in de middenbouw (Montessori-onderwijs) en begint zo langzamerhand echt te lezen! Zo leuk om haar de woordjes te horen lezen op haar manier. Te schattig! Kun je je dat nog herinneren van vroeger, maan, roos, vis?…
 2. Kennen jullie Yogi tea? Je weet wel, die biologische thee? In Amerika hebben ze nog veel meer smaken! Ik heb er twee meegenomen uit New York en ze zijn zo lekker! Ik ben Chinees en het zit, denk ik in de genen om echt te genieten van een kopje thee. Een dag geen thee gedronken, is voor mij een dag niet geleefd, haha!! Ik lees net op de Nederlandse site van Yogi tea dat zij hun pakjes thee niet meer in een cellofaan omverpakking gaan doen. Hier word ik nou blij van, nog minder afval en dus beter voor het milieu.
 3. Joepie, ik ben iets meer dan een maand geleden begonnen met deze blog. En ik vind het echt zo leuk om te doen! Het is af en toe een uitdaging om de artikelen op tijd af te krijgen. Vasthouden aan mijn eigen schema :-). Ik wil jou bedanken voor het lezen en (hopelijk) volgen van mijn blog!! Zo langzamerhand begin ik steeds meer bezoeken te krijgen en dat is heel fijn om te zien. Dank je wel!

Happythings4

Happythings5

 

Ik hoop dat jullie mij ook wekelijks op de hoogte houden van jullie HAPPY things! Waar word jij blij van? Laat het mij weten in de comments hieronder!

P.s. Volg je mij al via Bloglovin’?

 

Be happy, be healthy,
Eva

9 Comments
 • Kim

  Beantwoorden

  Wat een super leuk lijstje! Ik werd deze week heel vrolijk van mijn camera. Klinkt gek maar ik heb sinds kort een andere en ik begin deze nu echt blind te kunnen gebruiken. Zo fijn!

  • Eva

   Oh wat goed! Heel herkenbaar. Ik moet mijn camera ook nog leren gebruiken. Het gaat steeds beter…Liefs!

 • annajirina

  Beantwoorden

  Leuk om te lezen! Ik drink ook iedere dag thee, ik ben er gek op :-).

  • Eva

   Dank je wel Anna Jirina!

 • Saskia

  Beantwoorden

  yogi tea ken ik ook en drink het regelmatig, heerlijk! En wat leuk van je dochtertje, dat lijkt me echt een geweldige periode!!

 • Vlijtig Liesje

  Beantwoorden

  Wat heb je een beeldschoon theekopje zeg! Ik ben dol op dat soort bloemerige kopjes.

  • Eva

   Hij is leuk hè! Bij de kringloopwinkel gescoord!

 • Esmee

  Beantwoorden

  Wat leuk en lief om te horen dat je dochtertje begint te lezen!
  XOXO esmee

  • Eva

   :-)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.