HAPPY things #22

14 Comments

Het is zondag en natuurlijk is het weer tijd voor HAPPY things!

Zijn jullie ook zo toe aan wat lekkerder weer? Het hoeft echt geen 25 graden te zijn (mag wel :-)) maar 5 graden warmer zodat ik mijn winterjas niet meer aan hoef.. ja dat zou heel lekker zijn. De weersvoorspellingen voor de komende week zien er in ieder geval goed uit.

(Haha, en alsof de weergoden mij hebben gehoord. Ik werd vandaag wakker met de zon. YES!!)

Voor nu blikken we even terug naar mijn HAPPY things van de afgelopen week!

 

Leuke bloggers ontmoeten!
Afgelopen zondag was ik uitgenodigd voor een bloggersevent van Biocareonline. Dit event vond plaats in Amsterdam bij Eggpress. Het was een heerlijke middag met lekkere hapjes en leuke mensen. Ik heb weer een hoop andere bloggers leren kennen. Echt heel leuk! Zo heb ik onder andere met Debbie van Beautydots, Cilla van Squatcilla en Claudia van Beautytag gesproken. Hele lieve dames en kijk vooral even naar hun blogs! Ik zal binnenkort nog een apart artikel met foto’s wijden aan het event.

 

Naar de film!
Woendag waren we lekker vrij vanwege Koningsdag. Heel jammer dat het weer hier in het westen zo tegenviel. Heel veel regen en wind. We wilden graag naar de vrijmarkt maar door het weer besloten we toch maar iets anders te gaan doen. Wij zijn lekker naar de film gegaan! Kung Fu Panda (deel 3)! Echt een hele leuke film. Ik heb de eerste delen niet gezien dus ik ging er blanco in. Maar hij was prima te volgen. Wat ik wel heel grappig vond, is dat er veel Aziatische dingetjes in terug komen. Leuk dat mijn┬ádochters┬ámet zo’n film ook wat mee krijgen van de Chinese cultuur.

 

Selfies met Oma
Mijn moeder past elke dinsdag op Olivia. Echt heel lief dat ze dit voor ons doet. Maar wat ik vooral ook grappig vind, is dat mijn moeder sinds een paar maanden weet hoe ze moet appen. Dus af en toe krijg ik wat foto’s doorgestuurd als ik aan het werk ben. Kijk, hoe lief ze samen op de foto staan! En ziet mijn moeder er niet jong uit? Ze wordt dit jaar 67 jaar maar ze heeft heel weinig rimpels. Hopelijk zit het in de genen ;-)

Mama

 

Lieve lezers, geniet van de dag!

 

Be happy, be healthy,
Eva

14 Comments
 • Linda

  Beantwoorden

  Oh wauw wat heeft jouw moeder een prachtige huid! En wat een lieve foto, zo leuk dat ze het appen heeft ontdekt! En geniet van het mooie weer, en hopelijk gaan er nog veel van zulke mooie dagen volgen!

 • Marijke

  Beantwoorden

  Zo fijn dit mooie weer. Word je meteen zo blij van heh! Wat leuk dat je naar een bloggers event ben geweest. Leuk om andere meiden te ontmoeten!

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Ah een selfie met oma, zo lief!

  Superleuk dat je andere bloggers hebt ontmoet en ik kijk uit naar de foto’s. Fijne dag vandaag!

 • Angelina

  Beantwoorden

  Leuke ‘Happy things’ en lief die foto van je moeder en Olivia! :)

 • Angelina

  Beantwoorden

  Leuke ‘Happy things’. Lief die foto van je moeder en Olivia! :)

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Ik ken alleen Claudia van Beautytag, ik zal andere blog ook gaan bezoeken. Kung Fu Panda die heeft mijn zoon ook gezien met zijn papa. Wat een leuke foto’s van je dochter met je moeder en leuk dat zij nu weet hoe zij app moet gebruiken. ;-) Rimpeloos in de genen zitten, ik denk het wel. ;-)

 • Kim

  Beantwoorden

  Ah zo leuk om te lezen! Super lief die foto ook met je moeder. Echt wat lijkt ze jong!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat was het heerlijk weer vandaag zeg! We zijn lekker buiten geweest en hebben ook nog wat geklust in huis. Koningsdag was het hier ook zonnig ten tijde van ons vrijmarkt bezoekje :)

 • Claudia

  Beantwoorden

  Wat leuk Eva, the happy things. Wat een dierbare foto van je mama en dochter! Ik vond het ook erg gezellie en echt fijn om je eindelijk ontmoet te hebben. Ik verheug me op onze volgende ontmoeting. X

  • Eva

   Ah lief!! Ik heb ook zin in onze volgende afspraak. Leuk!

 • Desi

  Beantwoorden

  Het was echt leuk om je te ontmoeten, Eva, ook al heb ik je maar even kort gesproken. Wie weet komen we elkaar nog vaker tegen!

  • Eva

   Hoi Desi! Ja was zeker gezellig! Lijkt mij hartstikke gezellig om een volgende keer verder te praten. Liefs!

 • Djuli

  Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar je foto’s van het bloggersevent :)

  • Eva

   Die komen er aan Djuli! XX

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.