HAPPY things #32

26 Comments

Happy things #32 alweer! Hoe was jouw week? Heb je het leuk gehad? Heb je blije momenten beleefd?

Voor mij was dit mijn eerste werkweek na de vakantie. Ik moest wel even wennen aan het ‘haasten in de ochtend’. Gelukkig zijn de meisjes nog vrij dus dat scheelde wel! Verder was het eigenlijk een rustig weekje… We gaan snel door naar mijn blije momenten van de afgelopen week!

 

Hardlopen…

Jawel, deze luie tak is weer begonnen met sporten. Ik denk dat ik de afgelopen zes weken en misschien wel langer helemaal niets aan sport heb gedaan. Mijn wekelijkse yogales sloeg ik steeds over vanwege de drukte van de verhuizing. Maar deze week vond ik het toch echt wel weer tijd om te gaan bewegen! Ik miste het eigenlijk ook heel erg…

Ik wilde mij maandag aanmelden maar het bleek dat de les niet doorging, balen! Ondertussen werd ik steeds onrustiger en besloot toen maar het hardlopen te gaan oppakken. Ik denk dat ik al meer dan een jaar niet had gelopen dus ik was benieuwd of het uberhaupt nog zou lukken of dat ik na 100 meter zou stoppen.

Maar het is gelukt! Ik heb zo waar twee keer gelopen. Twee rondjes van drie kilometer. Niet heel veel maar ik bouw het rustig op. Ik heb bedacht dat ik voor mijn 40e de marathon een keer wil lopen. Dus ik heb voorlopig nog jaren om te oefenen ;-).

Nou toch best trots dat ik twee keer heb gelopen!

 

On Top van Anna Nooshin

Kennen jullie Anna Nooshin? Heel gek maar ik heb haar pas een aantal maanden geleden “ontdekt”. Had een keer een vlog gezien van haar op you tube en toen dacht ik, oh zij is leuk!! Blijkt natuurlijk dat ze al hartstikke bekend is en inmiddels ook twee boeken had geschreven. Ik liep dus behoorlijk achter :-). Inmiddels heb ik On Top gelezen! En wat was dat interessant.

Happy Things #32

Ik heb hem in drie dagen uitgelezen. Ze vertelt onder andere over haar jeugd in asielzoekerscentra en hoe ze uiteindelijk haar site NSMBL heeft opgezet. Echt super inspirerend. Heel knap hoe ze haar weg naar de top heeft gevonden. Het tweede boek heb ik inmiddels ook aangeschaft omdat ik gewoon heel benieuwd ben naar wat ze nog meer te vertellen heeft.

Haar kledingstijl vind ik trouwens ook te gek. Je raadt het al, ik ben stiekem heel erg fan van haar geworden!

 

Tuin

Jaaa het is gelukt om een keuze te maken voor de tuin. Nu is het nog een grote zandbak. Heel leuk voor de kids. Iets minder leuk voor ons. Maar over twee weken wordt de tuin gedaan. Zoveel zin in want dan kan ik eindelijk relaxed in de tuin zitten met een wijntje en een boekje. HEERLIJK!! Ik hoop op heel veel mooie zomerdagen de komende tijd! Ik zal het eindresultaat natuurlijk laten zien hier.

 

Uitnodiging voor twee events

Afgelopen week kreeg ik twee uitnodigingen voor events in september. Echt heel leuk! Ik vind events bezoeken een van de leukste dingen om te doen voor mijn blog. Je ontmoet ontzettend veel nieuwe mensen op zo’n dag. Ik vind het best spannend en het is iets wat een beetje uit mijn comfort zone ligt. Maar daardoor des te leuker om te doen. Ik ga jullie er meer over vertellen als het zover is!

SLA Den Haag

Eten bij SLA

Gisteren was ik met een lief vriendinnetje in Den Haag! Lekker samen lunchen en bijkletsen. Heerlijk! Het was de tweede keer bij SLA voor mij. Alles is gezond en de combinaties zijn echt heerlijk. Ik denk zo maar dat dit weleens een van mijn favorieten gaat worden.

Ik nam de salmon sushi bowl met een Matcha latte van amandelmelk en mijn vriendin Hillmee nam de Protein Bowl met kokoswater. Ik heb natuurlijk een hapje van haar salade genomen en ook die was lekker! Verder zijn we nog wat winkels ingelopen. Ja, het was een geslaagde middag!

SLA Den Haag

SLA Den Haag

Dat was het weer lieverds. Geniet van het zonnetje als hij zich weer laat zien!

Wat zijn jouw Happy Things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

26 Comments
 • Lisa

  Beantwoorden

  Super leuk hé als je uitgenodigd word voor events. Ik vind dat altijd zo speciaal, haha zo van.. Ik?

  • Eva

   Ja, dat heb ik ook nog steeds! :-)

 • Rachel Kromdijk

  Beantwoorden

  Oeh food! ziet er smakelijk uit zeg en wat tof dat je twee uitnodigingen heb gehad, helaas krijg ik nog niet zoveel uitnodigen.. liefs

  • Eva

   Dat komt vanzelf, Rachel! XX

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Wat goed dat ben begonnen met bewegen! Goed bezig. Die salades zien er heel goed uit.

  • Eva

   Thanks, Nesrin! Ik voel mij er ook heel lekker bij! XX

 • Vlijtig Liesje

  Beantwoorden

  Kijk, dat is nou precies wat ik zo leuk vind aan hardlopen: je kunt het zo maar ineens gaan doen. Geen lessen die niet doorgaan, hardlopen kan altijd!

  • Eva

   Helemaal mee eens!

 • Nancy

  Beantwoorden

  Mmmmm, wat ziet dat eten er heerlijk uit! Goed boek hè!
  http://www.nancysfashionstyle.com

  • Eva

   Ja heel fijn boek! Nu op naar deel 2!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat een fijne happy things weer! Hahaha, ik moest erg lachen om je ‘luie tak’, hier nog zo iemand vol excuses. Mijn happy moments onze zolder waar we aan het klussen zijn die steeds verder vordert :)

  • Eva

   Fijn zeg! Hopelijk wordt het mooi!

 • Claudia

  Beantwoorden

  Wat leuk Eva dat je twee events in het vooruitzicht hebt! Ik dus de 10de en de 8ste voor een restaurant review! Ook erg leuk natuurlijk! Jammer dat de 10de niet kunt. Die salades zien er zalig uit en wat ontzettend goed van jou dat we weer begonnen bent met sporten!

  • Eva

   Ja ik vind dat ook jammer, Claudia! Hopelijk een volgende keer dan. Liefs!

 • Jonna@Burgertrutjes

  Beantwoorden

  Fijn dat jullie eindelijk een keuze voor de tuin hebben gemaakt, benieuwd hoe het gaat worden. Events zijn alijd leuk, veel plezier alvast!

  • Eva

   Thanks!!

 • Carlijn

  Beantwoorden

  Beter laat dan nooit toch, wat betreft Anna ;-) Ik ben waarschijnlijk de enige blogger die haar boek nog niet gelezen heeft. Ben onderhand wel nieuwsgierig geworden. Vind haar wel een heel leuke dame. Schijnt dat ze meedoet met Expeditie Robinson, kijk daar wel naar uit.

  • Eva

   Ja, ik ga ook kijken! :-)

 • Marieke

  Beantwoorden

  Leuk! Fijn vooruitzicht, een tuin die heerlijk op orde is:-) Wij zijn hier dit weekend ook druk aan het klussen geweest. Ik heb overigens ook een event in september, dus ik kom je dan vast tegen :-)

  • Eva

   Leuk, misschien tot in september dan!

 • Kim

  Beantwoorden

  Wat super leuk dat je 2 events hebt in September. Ik heb nog niks op de planning staan op een etentje na bij een restaurant. Ben heel benieuwd waar je naar toe mag!

  • Eva

   Ik vertel er meer over (met foto’s enzo) zodra ik ben geweest!

 • Mariska

  Beantwoorden

  Zo leuk van die events! Ik heb er ook eentje in September, m’n eerste, ben benieuwd :D

  Dat eten ziet er lekker uit! En zul je altijd zien he. Wil je weer beginnen, gaat die les niet door xD Goed dat je toch bent gaan hardlopen :D

  • Eva

   Thanks! :-)

 • Dineke

  Beantwoorden

  Jaaa, ook helemaal fan van Anna Nooshin! Hoe zij helemaal naar de top gekomen is, is zo inspirerend!

 • Sandra

  Beantwoorden

  Die salades vind ik er echt onwijs lekker uitzien! Wil ook echt nog een keer bij SLA gaan eten. Super tof dat je voor twee events bent uitgenodigd! Dat dit tussen jouw happy things lijstje staat snap ik volledog haha! Heel tof zeg. :)
  Fijne zondag!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.