HAPPY things #33

17 Comments

Hoi allemaal!
Het is weer tijd voor mijn wekelijkse HAPPY things! Hebben jullie een leuke week gehad? Ondanks het wisselende weer toch nog lekker buiten geweest?
Ik vertel jullie vandaag weer waar ik de afgelopen week blij van werd! Lees je mee?

Happy things

Lockerkast voor mijn make-up e.d.
Als je mij volgt dan weet je inmiddels wel dat ik ben verhuisd. De afgelopen tijd ben ik vooral bezig geweest met het goed opbergen van alle spulletjes. Nu heb ik door mijn blog al veel producten gekregen waarover ik nog een review wil schrijven. En door mijn kleine make-up verslaving (understatement ;-)) had ik veel spulletjes allemaal opgeslagen in van die plastic dozen. Maar ik wilde eigenlijk een leuke en mooie kast waarin ik alles netjes in kan bewaren. Dat kastje heb gevonden!
Het is een lockerkast geworden met vier vakken. Het is geen echte vintage maar wel geinspireerd op een oude locker uit Italië.
Ik bestelde de kast bij Rootsmann.nl. Als je ook van dit soort kasten houdt dan is deze site echt een aanrader!

Happy things

Kijk hoe leuk!! En mijn spulletjes heb ik in bakjes gedaan van de Action. Zo houd ik het redelijk geordend, haha!

Als je ook je spullen op de “Marie Kondo manier” wilt opbergen, dan zijn de bakjes van Action trouwens echt een aanrader. Ze zijn er in verschillende maten. Heel handig!

Happy things

Strijken
Ok, dit is een vreemde HAPPY thing :-)! Ik heb normaal een hekel aan strijken. Ik ben de koningin van het uitstellen wat de was strijken betreft. Maar de afgelopen negen maanden hadden we alle was uitbesteed aan familie. Op de camping de was doen, dat was geen optie.

Happy things

Op een of andere manier haal ik nu veel voldoening uit het strijken van de was. Klinkt gek hè?! Nou ja, misschien over drie maanden ben ik het weer helemaal zat en vervloek ik die was….We zullen zien…

Happy things

Verse koffie
Ik heb elke ochtend een klein geluksmomentje. Ik neem namelijk mijn eigen cappuccino mee onderweg naar werk. Zo lekker! Ik gebruik daarvoor een RVS fles van Klean Kanteen. Ik kocht in het verleden best vaak iets op het station. Op een gegeven moment werd het een soort van verslaving om elke ochtend een koffie te halen. Dat was natuurlijk heel erg zonde van alle bekers die ik daarna in de prullenbak gooide. Dat moest anders! Ik neem daarom nu elke ochtend mijn eigen drankje mee. Heerlijk!

Happy things

Wat vinden jullie trouwens van dit bankje? Ik zit erover na te denken om deze in de hal te zetten. Hij is zo leuk! Niet echt functioneel maar wel leuk binnenkomen…

Zo, dus waren mijn HAPPY things van de afgelopen week! Ik wens je vandaag een hele fijne dag!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

Be happy, be healthy,
Eva

17 Comments
 • Claudia

  Beantwoorden

  Wat weer een leuke happy things! I’m in love met dat kastje en dat bankje, wat een snoepje!!

 • Jonna@Burgertrutjes

  Beantwoorden

  Oh die lockerkast is tof! Ik heb mijn oog laten vallen op een lockerkast van Ikea. Wil hem zo graag hebben!

  • Eva

   Ah die witte zeker? XX

 • Kim

  Beantwoorden

  Wat een geweldig mooi kastje! Echt heel gaaf.
  Strijken is ook -ineens- een hobby hier. Ga het bijna eng vinden haha.

  • Eva

   Thanks! Ben er heel blij mee :-)

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat een fijne happy things weer :) Ik vind de locker erg leuk gestyled. En het bankje vind ik zelf ook erg mooi, maar ik snap ook je overweging denk ik.
  Wij hebben dit weekend goede vrienden verhuisd, het was erg gezellig en ze waren er mee geholpen. Daar wordt ik blij van :)

  • Eva

   Wat fijn Lesley!

 • Lisa

  Beantwoorden

  Super leuke foto’s! Dat bankje en die kast <3<3!

  • Eva

   Thanks!

 • hilde

  Beantwoorden

  Strijken zal echt nooit bij mijn happy dingen komen! Hahaha. Ik heb ook nog een berg liggen! ( zei je niet dat je in de buurt woonde? ;-) )

  • Eva

   Hihi!!

 • sammie

  Beantwoorden

  Bankje in de hal lijkt me erg leuk, hij ziet er heel tof uit en ik vind het altijd leuk als mensen hun hal ook een beetje ‘aankleden’ :) Toffe kast voor je make-up!

  • Eva

   Thanks! XX

 • Galina

  Beantwoorden

  Ik vind dat kastje echt geweldig. Het past niet in mijn interieur, maar vind het alsnog echt leuk om naar te kijken in ieder geval. Dat bankje vind ik ook super! Ik moet deze week weer strijken en ik deel je huidige plezier ervoor niet ;)

 • Sandra

  Beantwoorden

  Die lockerkast is leuk! Erg handig zijn die mandjes van de Action ja, ik heb precies dezelfde. Ooooh en dat bankje is zó tof! Super leuk om deze in de hal te zetten. Ik zeg doen!

  • Eva

   Ze zijn handig he!

 • Mariska

  Beantwoorden

  Schattig bankje! Ik heb het ook hoor, maar dan vooral met schoonmaken, dat ik daar voldoening uit haal en zo blij ben wanneer alles netjes is :) je make-up kastje is heel gaaf!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.