HAPPY things #36

17 Comments

Twee events
Afgelopen dinsdagavond had ik een event bij A.W. Bruna, een uitgeverij in Amsterdam. De avond stond in het teken van nieuwe boeken die binnenkort uitkomen. Ik blijf het bijzonder vinden dat ik voor mijn blog word uitgenodigd voor dit soort events! Eigenlijk zijn het iedere keer kleine feestjes waar je voor uitgenodigd wordt. Een hele bekende Amerikaanse auteur (schrijft o.a. voor Marvel Comics en scripts voor Jerry Bruckheimer) Gregg Hurwitz kwam langs om zijn nieuwe boek te laten zien, Orphan X.

happy things 36

happy things 36

Verder kregen we inspirerende speeches van Marloes Coenen (bekende MMA-vechtster) en Joëlla en Nathalie van how2spendit.nl. Er komen ontzettend leuke boeken uit in het najaar. Natuurlijk maak ik dan reviews!

happy things 36

Donderdagavond was ik weer in Amsterdam. Ik werd uitgenodigd om kennis te maken met Beauty Kitchen. Een merk wat sinds kort verkrijgbaar is bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen). Ook weer een hele gezellige avond! Ik kwam ook nog wat andere bloggers tegen die ik inmiddels wat vaker heb gezien. Ik laat in een apart verslagje nog wel de producten zien!

 

Kennismakingsavond Olivia
Woensdagavond had ik een kennismakingsavond van Olivia’s klas. Begin oktober gaat ze voor het eerst naar de basisschool. En dat doet best een beetje pijn aan mijn moederhart. Olivia is er al wel aan toe om naar school te gaan. Ze vraagt er best vaak naar. We kregen een korte introductie over hoe het er aan toe gaat in de klas. Ik ben heel erg benieuwd hoe zij het gaat vinden op school!

 

Hardlopen
Yes, lieve mensen! Het is gelukt hoor! Ik heb de 5 kilometer gehaald. Afgelopen zondagavond ging ik er maar voor. Toen moest ik helaas bij 4 kilometer even stoppen. Ik vond het toch wel zwaar. Na een korte wandeling toch maar verder gelopen totdat ik mijn huis bereikte. Het was precies 5 kilometer. Maandagavond ben ik nog een keer gegaan en toen haalde ik de 5 kilometer wel en in een best schappelijke tijd. Ik ben dus trots! Voorlopig blijf ik even bij 5 kilometer en ga ik proberen om dit in een half uur te lopen.

 

Rugzakjes van Affenzahn
Deze vrolijke eco kinderrugzakjes zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. De rugzakjes hebben leuke details, zoals beweegbare poten en als je aan de tong trekt, verschijnt een naamplaatje. Ze zijn er in drie maten en heel veel verschillende soorten dieren.

Rugzakjes Affenzahn

De rugzakjes van Affenzahn dragen het eco keurmerk Bluesign. Het productieproces verloopt milieuvriendelijk met efficiënt gebruik van grondstoffen, gecombineerd met economische en ecologische voordelen voor iedereen die betrokken is bij het productieproces. Eerlijk en ecologisch dus. De rugzakjes zijn te koop bij Greenjump.nl. Olivia mag binnenkort zo’n rugzakje gaan uitproberen dus ik ben heel benieuwd wat zij van het rugzakje vindt!

 

Invisibobble
Ik vind het belangrijk dat er veel onderzoek wordt verricht om kanker te voorkomen. In onze familie hebben we het van dichtbij meegemaakt dus extra aandacht hiervoor vind ik belangrijk!
Invisibobble® ondersteunt met haar nieuwe limited edition, Pink Heroes, internationaal onderzoek naar methoden om borstkanker te voorkomen en om nieuwe behandelingen voor alle typen van de ziekte te ontwikkelen.

Invisibobble

 

The charm of awareness:

Oktober is Breast Cancer Awareness maand en invisibobble® heeft daarvoor een bijzondere versie van het beroemde haarelastiek te ontworpen: een metallic roze invisibobble® die gesierd wordt door een roségouden charm. Vanaf september is het tijd dat iedereen borstkankerbestrijding steunt met de nieuwe invisibobble® Pink Heroes – of in een paardenstaart of om de pols!

Verder heb ik afgelopen week natuurlijk genoten van de zon. Ik at een lekkere croissant met koffie in de tuin. Heerlijk!

HAPPY Things 36

Op dit moment zit ik in Stockholm. Gewoon gezellig met 7 vriendinnen. Ik vertel jullie er natuurlijk volgende week meer over. Met foto’s!

Fijn dat je weer mijn HAPPY things kwam lezen! Ik wens jou een hele fijne dag!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

17 Comments
 • Claudia

  Beantwoorden

  Wat leuk dat je weer uitgenodigd werd voor het boek event! En wat goed van je hardlopen. Ga zo door!! Hoe vindt Olivia het op school?

  • Eva

   Binnenkort heeft ze wen-dagen. Dus we zijn erg benieuwd!

 • Evy

  Beantwoorden

  Haha, ik had die rugzakken niet zien aankomen. Erg leuk!

  • Eva

   :-)

 • Jonna@Burgertrutjes

  Beantwoorden

  Stockholm staat ook nog op mijn travel wishlist!! Have fun

  • Eva

   Thanks!!

 • Astrid

  Beantwoorden

  Leuke en vrolijke dingen! Wat een leuke events heb je bijgewoond en nu zomaar even in Stockholm. Heerlijk hoor!

  • Eva

   Ja, het was een heel leuk en druk weekje :-)

 • Kim

  Beantwoorden

  Oh wat leuk. Heel veel plezier daar!!

  • Eva

   Thanks :-)!

 • sammie

  Beantwoorden

  Stockholm? Wat gaaf! Daar wil ik ooit ook nog eens naar toe :)
  Mooie momentjes weer, die rugzakjes vind ik briljant, super leuk en vrolijk.

 • Lesley

  Beantwoorden

  Die rugzakjes zien er heel leuk uit zeg. Ik ben benieuwd hoe hij je dochter bevalt en welke ze kiest. Veel plezier in Stockholm!

  • Eva

   Dank je wel, Lesley!

 • hilde

  Beantwoorden

  Die rugzakjes zijn echt leuk! En wat slim bedacht!! Ik vond het zo leuk je te ontmoeten afgelopen donderdag. Gezellig dat we in de trein even konden kletsen.

  • Eva

   Ik ook!! XX

 • Djuli

  Beantwoorden

  Wat leuk dat jij zo veel events bezoekt! En die rugzakjes! Zo cute!

  • Eva

   Hopelijk kom ik jou ook eens tegen bij een event! X!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.