HAPPY things #39

11 Comments

Deze week stond in het teken van eten lijkt wel…Haha! Ook niet geheel onbelangrijk. Terwijl ik dit schrijf ben ik met mijn hoofd al een beetje bezig met Berlijn. Ik heb al wat leuke winkels en restaurants gespot op een aantal blogs! Het is bijna zover… Voor nu mijn HAPPY things van de afgelopen week!

 

Grieks eten met gezin

Ok, dit is helemaal geen natuurvoeding natuurlijk maar een keer per jaar hebben Dennis en ik zo’n zin in Grieks eten. Bij ons in het dorp zit een Grieks restaurant compleet met foute inrichting. En afgelopen zondag was het zover. We liepen er langs en besloten spontaan met z’n viertjes uit eten te gaan. Normaal kies ik voor een gerecht met vis maar dit keer besloot ik voor Bifteki te gaan. Gekruid gehakt met feta. Ik kan eigenlijk helemaal niet goed tegen zuivel maar ik had er zo’n zin in. Ik neem die pukkels maar even voor lief. Ik heb gelijk voor een week vlees gegeten, zo vol zat ik. Zo fijn om dit soort dingetjes ook met de meiden te kunnen doen. Helemaal nu zij wat ouder worden! Genieten!

 

IJsje eten

Een van de laatste keren van het jaar waarschijnlijk :-(. Er zit namelijk ook een goede ijssalon bij ons in de buurt. We zijn er in de zomer geregeld geweest en afgelopen week had ik er zo’n zin in. En ik neem dan ook slagroom. Mijn huid gaat er niet blij van worden…mijn buikje was wel blij!

 

Lunchen met Sophie

Maandagavond had ik een date met Sophie van Naoki.nl. We kozen voor makkelijk en aten bij Eazie. Lekker veel gewokte groente! Het was een hele gezellige avond. We kennen elkaar eigenlijk door het bloggen en ik vind het zo leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen. Ik kijk trouwens regelmatig op haar blog om na te gaan welke merken dierproefvrij zijn. Aanrader dus!

happy things 39

Olivia’s eerste schooldag!

Woensdag was het dan zover. Olivia’s eerste wendag op school. De avond ervoor had ze er al super veel zin in. Ze ging echt blij naar bed. ‘s Ochtends kon ze eigenlijk niet wachten en zat letterlijk te juichen toen we gingen. Emma zit een paar lokalen verderop dus grote zus wilde ook mee naar binnen. Al snel ging Olivia de speelhoek in en konden wij rustig weg. Bij het ophalen had ze een grote glimlach op haar gezicht! En wat heeft deze mama gedaan? Artikelen schrijven! :-)

Ik wens jullie een hele fijne zondag!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

Be happy, be healthy,

Eva

11 Comments
 • Nesrin

  Beantwoorden

  Oh wat ontzettend fijn dat Olivia met veel plezier naar school is gegaan. Dit ging hier dus heel anders ;-)
  Kleuters zijn zo leuk.

 • Lesley

  Beantwoorden

  Als ik dit lees denk ik, wij moeten ook deze week nog een ijsje halen. Liefde voor Italiaans schepijs :)

 • sammie

  Beantwoorden

  Oh Grieks eten is zooo lekker! Wij doen het ongeveer 1 keer per jaar met de hele familie, altijd gezellig en ik ga altijd rollend naar huis ;)

 • Bente

  Beantwoorden

  Fijn dat die eerste schooldag zo op rolletjes ging! En dat klinkt niet verkeerd, al dat lekkere eten!

  Mijn happy moment van de afgelopen week was toen onze keuken er eenmaal stond én helemaal werkte!

 • Jonna@Burgertrutjes

  Beantwoorden

  De Griekse keuken is een van mijn lievelingskeukens! En dat ijsje ziet er heerlijk iut

 • Dineke

  Beantwoorden

  Hahaha, ik krijg nu wel echt trek! Wat leuk dat ze haar eerste schooldag had! Dat is vast wel even wennen ;)

 • Judith

  Beantwoorden

  Hahah die foute inrichting. Heb je trouwens enig idee wanneer je die mad hippie vitamin c gaat reviewen? Ik wil die bestellen maar ben benieuwd naar je ervaring en ik zou ook jouw link gebruiken, dus mocht het toevallig al in de planning zitten dan wacht ik nog even (:

  • Eva

   Hoi Judith! Hij zit zeker nog in de planning. Alleen ligt er zoveel nog te reviewen dat ik niet exact kan aangeven wanneer ik het artikel ga maken. Bovendien heb ik weer van een product pukkeltjes gekregen dus ik zal mijn huid even moeten laten rusten :-(

 • Nancy

  Beantwoorden

  Heerlijk eten allemaal!

 • Mariska

  Beantwoorden

  Spannend zo’n eerste schooldag! Wel heel leuk :D ik heb ook van een van de laatste ijsjes van het jaar genoten :(

 • Nienke

  Beantwoorden

  Ohja, wie word er nu niet blij van eten!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.