HAPPY things #41

13 Comments

Ik bied alvast mijn excuses aan voor degene die altijd op zondag een HAPPY things van mij verwacht. De afgelopen dagen waren zo druk! Vrijdagavond had ik een event in Amsterdam. Zaterdag had ik met een aantal bloggers afgesproken om te brainstormen over leuke acties en zondag liep Dennis de halve marathon van Amsterdam dus toen was ik ook al op pad. Heel gezellig allemaal maar daardoor blijven dingen wel liggen zoals dit artikel met leuke foto’s! Ik hoop dat ik het vandaag kan goedmaken. Lees je mee?

happy things 41

Lekker ontbijtje!

Heel slecht, maar de afgelopen tijd schiet het ontbijt er af en toe bij in. Ik kom er soms dan pas om 10:00 achter dat ik nog niets heb gegeten. Wel bijvoorbeeld een stuk fruit en een kop koffie. Maar verder niets. Helemaal niet handig natuurlijk. Gisteren vond ik wel de tijd om rustig te ontbijten. Lekker simpel, een boterham met een halve avocado en een beetje peper en zout. Zo lekker! Daar kan ik echt van genieten!

happy things 41

Thee van Claudia

Dit pakketje lag al een tijdje in mijn kast. Claudia van Beautytag.nl stuurde mij een hele tijd terug allemaal lekkere thee van Téadoro om uit te proberen. Super lief natuurlijk! Ik heb er al een aantal uitgeprobeerd en ze zijn heel lekker. Ik houd van thee! Een dag geen thee is een dag niet geleefd ;-).

 

Mijn eerste filmpje op YouTube!

Ja, hoor mensen het is zover! Voor degene die hebben gemist. Mijn allereerste vlog staat inmiddels online. Het kostte wat uitzoekwerk maar uiteindelijk is het best goed gelukt voor een eerste keer. Dit was overigens de tweede dag in Berlijn. Op vrijdag reden we naar Berlijn en we kwamen vrij laat aan. De volgende dag besloot ik maar spontaan te gaan vloggen. En ik vond het stiekem heel erg leuk!

Je kunt hem hier bekijken:

Ik ga dit zeker vaker doen. Niet alleen het vloggen maar ook gewoon ondersteunende filmpjes voor mijn blog. Gewoon omdat ik dat leuk vind. Ik weet ook helemaal niet of “mijn generatie” erop zit te wachten maar ik ga de gok toch wagen. Het lijkt mij leuk om voor een review een extra filmpje te maken of misschien zelfs een kookvideo. Ik wil gewoon dingen doen die ik leuk vind en ik hoop dat mijn enthousiasme er vanaf straalt. Daar gaat het mij om. Gewoon dingen doen waar ik plezier uit haal!

De derde dag, de dag waarop Dennis de marathon liep heb ik ook nog een beetje gevlogd. Dat materiaal moet ik nog bewerken maar dat filmpje komt ook zeker ook nog op mijn YouTube kanaal.

Mocht je nog tips of opmerkingen hebben dan hoor ik dat ook graag!

happy things

Pakketje van Bio-noten.com

Bio-noten.com is een nieuwe webshop voor biologische noten, gedroogd fruit, superfoods, pitten en zaden. Ik zou zeggen, neem een kijkje want het assortiment is groot! Ze waren zo lief om mij een pakketje toe te zenden met allerlei lekkers. Komende week komt hier ook een recept van online. Dus houd mijn blog in de gaten :-).

HAPPY things

Boek Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld van Annouk Post

Ik vertelde in de inleiding al dat ik vrijdagavond een event had. Ik was bij de boeklancering van het boek van Anouk Post.

Het verhaal van Annouk Post leest als een bewustwordingsreis. Onderweg introduceert ze de mensen die haar inspireerden, haar grote voorbeelden uit de mode, design, kunst, voeding en wetenschap. Voorlopers die de nieuwe wereld vormgeven.

Het boek spoort aan om onze lifestyle, voeding, kleding en communicatie en in het daglicht van de nieuwe luxe te zetten, waar duurzaamheid hand in hand gaat met mooie en toekomstbestendige ontwerpen.

Annouk Post: “De nieuwe betekenisvolle luxe begint bij jezelf. Het gaat hierbij niet om buitenkant en status, maar om luxe waar je echt gelukkig van wordt. Door bewuste keuzes te maken vanuit je hart ben je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je omgeving.”

happy things

Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als het boek beschikbaar is. Het boek is vanaf 7 november bij bol.com en artezpress.artez.nl verkrijgbaar.

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week? Laat het mij weten in de comments! Ik ben benieuwd!

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

13 Comments
 • Merel Teunis

  Beantwoorden

  Leuk om te lezen dit Eva!! En inderdaad gewoon lekker doen hoor, vloggen en video’s maken. Zag er al hartstikke goed uit!

  Liefs, Merel
  http://www.healthywanderlust.nl

 • Claudia

  Beantwoorden

  Wat zie je er toch altijd stralend uit Eva! Dat vest staat je erg mooi. Ben blij dat de theetjes zo in de smaak vallen! Ik ben ook dol op avocado vooral met garnalen hihi.

 • Kim

  Beantwoorden

  Ooooh wat lekker die theetjes en noten! Vloggen is leuk hè:) Ik vraag m soms ook af of mensen er wel op zitten te wachten, maar het is gewoon leuk om te doen!

  • Eva

   Precies :-)

 • Florentine

  Beantwoorden

  Super leuk om te zien, en wat gaaf: een vlog!! Zeker vaker doen:-)
  Wat heerlijk inderdaad, brood met avocado, my fave <3
  Liefs!

  • Eva

   Ah thanks, lief!!

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Oeh avocado op brood klinkt goed. Ik eet het soms op een rijstwafel maar nog nooit op brood gegeten.

  Wat zie je leuk uit naast Annouk Post, een leuke trui en sjaal.

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Een boterham met avocado is zeker een van mijn favoriete lunch of ontbijt. Pakketje van Bio-noten dat ziet er zeker lekker gezond uit. een bewustwordingsreis van Annouk die lijkt mij ook heel leuk boek om te lezen. Ik geloof ook dat veel begint bij jezelf. Zo te lezen ben je zeker druk bezig, logisch dat happy thing komt pas vandaag tevoorschijn. :-) Maar hij komt. ;-)

  • Eva

   Haha inderdaad! :-)

 • Mariska

  Beantwoorden

  Zo lief, van die thee! Wel aan je ontbijtje denken he :D Dat noten pakketje ziet er ook goed uit :O

  • Eva

   Yes, vandaag wel ontbeten hoor ;-). XX

 • sammie

  Beantwoorden

  Avocado op brood of op een cracker vind ik zo lekker! Drie jaar geleden moest ik er niks van hebben maar tegenwoordig kan ik ze iedere dag wel eten :)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.