HAPPY things #42

17 Comments

Ah, de week is werkelijk voorbij gevlogen! Eigenlijk had ik mijn HAPPY things gisteren gepland maar er kwam iets tussen waardoor ik het weer een dag uitschoof. Wat vinden jullie eigenlijk fijn? Op zondag of op maandag? Op maandag is de afgelopen week natuurlijk echt voorbij…

Goed! Mijn HAPPY things van de afgelopen week!

Recepten op mijn blog

Afgelopen week had ik eindelijk weer eens een recept geplaatst. Jeetje dat was echt lang geleden. Ik denk zo’n zes maanden geleden? Op de camping had ik weinig inspiratie maar inmiddels ben ik lekker bezig voor mijn blog maar ook voor andere sites. Zo heerlijk om lekker in de keuken bezig te zijn. Klik hier als je mijn havermoutpap eens wilt maken!

Havermoutpap

Borrelen en verjaardag

Vrijdag- en zaterdagavond was ik op pad. De eerste avond was ik gezellig aan het borrelen met een vriendin. We hebben weer eens lekker bijgekletst met borrelhapjes en een drankje. En de tweede avond had ik een verjaardag van een andere vriendin. Ook dat was heel gezellig. Lekker druk weekend maar fijn om bij te kunnen kletsen!

20161023_110256_resized

Herststukje?!

In plaats van een kerststukje hebben wij een herfststukje op tafel staan, haha! Ik zag bij de Action dit houten plankje en een zakje met allerlei winterse frutsels. Ik had bedacht dat Emma daar vast wel iets leuks van kon maken.

Dit is het resultaat! Staat zo gezellig :-). Talentje hoor die Emma van mij!

 

Hardlopen

Het hardlopen gaat ook lekker! Inmiddels kan ik 9 kilometer aan een stuk hardlopen. Ik zeg hard, maar dat valt wel mee. Ik ben nog niet zo snel. Maar ach, ik heb voorlopig nog een paar maanden om te trainen. We gaan gewoon vrolijk door.

20161019_201857_resized

Even nog een selfie tussendoor…

20161023_171315_resized

Ben zo blij met mijn nieuwe lippenstift van Charlotte Tilbury! Dierproefvrij trouwens!

Dit waren mijn HAPPY things van de afgelopen week. Aan het einde van deze week vieren we Halloween in de wijk. De meiden doen voor het eerst mee dus ik ben heel benieuwd hoe ze dat gaan vinden…

 

Hoe was jouw week? Wat waren jouw HAPPY things?

 

Be happy, be healthy,
Eva

17 Comments
 • Claudia

  Beantwoorden

  Hier in dit gezin zijn we ook dol op havermout pap. Ook zo leuk dat je zoveel kan variëren met havermout. Wat goed van jou dat het hardlopen zo goed gaat! Mooie kleur lippenstift staat je erg goed! I love dat kerststukje bij je op de tafel!

 • Astrid

  Beantwoorden

  Fijne happy momentjes, altijd genieten! Mijn happy thing van afgelopen week is dat de financiering van onze nieuwe woning officieel rond is!

  • Eva

   Ah wat fijn Astrid. Goed nieuws!

 • Kim

  Beantwoorden

  Wat leuk dat jullie Halloween vieren, hier heb ik er eigenlijk nog nooit wat van meegemaakt!

  • Eva

   Het is ook mijn eerste keer :-)

 • Galina

  Beantwoorden

  Ah dat herfststukje is leuk en knap dat ze dat heeft gemaakt, ben zelf echt een drama als het op dit soort dingen aan komt :P

  • Eva

   :-) Oefening baart kunst?

 • Marijke

  Beantwoorden

  Wat knap dat je 9 km kan hardlopen! Lijkt mij zo lekker om te doen. Ik heb ooit een poging gedaan maar het is helaas niks voor mij want het lukt mij gewoon niet. Echt super knap!

  • Eva

   Thanks!! XX

 • Lesley

  Beantwoorden

  Leuke week! Fijn om zo bij te kletsen met vriendinnen hè :) daar krijg ik nou energie van!
  Ik vind het zelf altijd erg leuk om op zondag je happy things te lezen, maar als een andere dag fijner is voor jou om de blog te schrijven en posten zou mijn advies zijn dit te veranderen naar jou voorkeur. Fijne week!

  • Eva

   Jij ook een hele fijne week, Lesley! XX

 • Rebecca

  Beantwoorden

  Wat een leuke, happy dingen!
  Die lipstick staat je prachtig & het herfststukje is ontzettend leuk.

  • Eva

   Wat lief, dank je wel!

 • sammie

  Beantwoorden

  Gezellig zo’n herfststukje op tafel! Geeft gelijk wat extra sfeer met een kaarsje :) Leuke selfie! Staat je goed die kleur

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Het hardlopen gaat goed! 9 kilometer aan een stuk hardlopen vind ik heel knap van jou.

  • Eva

   Thanks :-) XX

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Ik ben dol op havermoutpap, al ziet mijn variatie er anders uit dan die van jou, hardlopen doe ik de laatste tijd weinig, maar meer ander sporten. je bent goed bezig. Geniet van je Charlotte Tilbury! Dierproefvrije lippenstift!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.