Happy things #43

5 Comments

Hebben jullie een goede week achter de rug? Ik deel vandaag weer mijn HAPPY things met jullie! Gewoon omdat het leuk is om positiviteit te delen. Lees je mee?

 

Recept als gastblogger!

Wie mij volgt, weet dat ik nu veel meer bezig ben met recepten. Inmiddels heb ik voor Marijke van Easydailyfood.com ook een recept gemaakt dat afgelopen week online is gekomen.

p1030749

Klik hier als je hem wilt bekijken! Daarnaast zal ik maandelijks voor Saskia van Twinkelbella.nl een recept maken. Dit zal niet altijd helemaal volgens de regels van natuurvoeding zijn. Ik geloof heel erg in de 80/20 regel dus ook in mijn recepten ga ik die regel aanhouden :-)! Maar goed, ik vind het zo leuk om er mee bezig te zijn. Ik krijg er echt energie van. En super leuk dat anderen mijn foto’s en recepten goed genoeg vinden om te plaatsen!

Overigens heb ik het menu van mijn site iets veranderd. Je vindt nu onder Food een onderverdeling van de recepten. Elk recept heeft nu een eigen categorie zoals ontbijt of soepen. Net wat makkelijker zoeken! Er komen daar natuurlijk nog veel meer recepten bij.

 

Halloween

Ja, ook hier moeten wij eraan geloven. Die trend van Halloween vieren is voor mijn gevoel pas de laatste jaren echt opgekomen. Misschien omdat ik kinderen heb en het daarom pas zie? Ik zie in ieder geval ook in de winkels veel meer artikelen die met Halloween te maken hebben. Gisteren heb ik samen met Emma en Olivia in de wijk gelopen met lampjes en een tasje. Heel gezellig!

 

Jane Iredale

Qua make-up collecties vind ik dit altijd een van de leukste seizoenen. Want rond deze tijd brengen bijna alle merken wel iets speciaals uit. Producten in een miniverpakking of speciale kerstcollecties. Jane Iredale is zo’n merk wat ik tot nu alleen van naam ken. Het is volgens mij ook nog niet zo heel bekend in Nederland. Jane Iredale staat onder meer bekend om de minerale make-up. Laatst kreeg ik een persbericht met daarin nieuws over drie lipglossjes die speciaal voor de feestdagen worden uitgebracht.

champagne-on-ice-kit_hr

Kijk, dit ziet er toch mooi uit?

 pureglossmini_soldier_lipsoncrystal_hr

Deze framboos/rode kleur vind ik er geweldig uitzien. Lekker fel! Overigens zijn de producten cruelty free. Op hun site staat veel informatie waaruit de producten bestaan en welke testen de producten hebben ondergaan. Vanaf 15 november verkrijgbaar bij diverse verkooppunten. Check even de site voor meer informatie.

Nou dit waren weer mijn HAPPY things van de afgelopen week! Morgen komt deel 2 van de shoplog online. Geniet van je dag vandaag!

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

Be happy, be healthy,
Eva
5 Comments
 • Kim

  Beantwoorden

  De foto van de wortelspread is weer prachtig hoor! Fijne happy things :)

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat leuk dat je ook voor andere blogs recepten gaat schrijven. Het broodje op de foto ziet er lekker uit!
  Ik ben deze week een inspirerende onderwijsdag/nascholing gevolgd :) heel fijn

 • Jonna@Burgertrutjes

  Beantwoorden

  Klinkt als een leuke week! Mijn hoogtepunt was dat ik weer gezellig met Marleen had afgesproken

 • Dineke

  Beantwoorden

  Oeeh, wat leuk geschreven! Voor mij was het toch wel de stageweek (de hele week lesgeven), een super fijne week!

 • Claudia

  Beantwoorden

  Ik was bij een persevent van Jane Iredale en heb daar ook een artikel overgeschreven. Het is idd een heel mooi make up merk op basis van mineralen. Die glossjes zijn inderdaad prachtig! Wat leuk dat jij nu ook gastblogger bent en je recepten met ons deelt.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.