HAPPY things #44

3 Comments

Vorige week heb ik een weekje overgeslagen. HAPPY things stond wel op de planning maar ik had nog zoveel andere dingen te doen qua artikelen dat ik besloot om twee weken samen te voegen. Een extra lange HAPPY things om het goed te maken met jullie ;-)!

Kom, laten we gauw beginnen. Ik deel weer mijn blije momenten met jullie!

 

Gastartikelen!

Ik schreef laatst weer diverse gastartikelen voor andere websites. Zo schreef ik een review voor Biocare online. Een webwinkel met allemaal fijne natuurlijke verzorgingsproducten. Ik mocht de bodyolie van Dr. Hauschka testen.

Dr Hauschka bodyolie

Een hele fijne olie die ik nu dagelijks gebruik. Zeker met die koude wind! ‘s Avonds gebruik ik de olie bij Emma. Ik masseer vaak haar rug voor het slapengaan en dan is deze olie perfect! Hier kun je het volledige artikel even nalezen.

p1040138

Verder schreef ik een artikel voor Saskia van Twinkelbella.nl. Zij heeft mij gevraagd om maandelijks een leuk recept voor haar site te maken. Dit zal niet altijd volgens de natuurvoedingsprincipes zijn. Ik maakte dit keer een quiche met kip en lekker veel groenten. Vind je het leuk om het recept te bekijken, klik dan hier!

 

Gula Java Matcha

Ik maakte laatst een recept om zelf een Matcha Latte te maken. Zo leuk om alle reacties hierop te lezen! Het recept is al echt vaak bekeken. Overigens wilde ik in dat artikel niet teveel ingaan over het product Gula Java Matcha. Anders werd het artikel met het recept namelijk zo lang.

gula java matcha

Maar deze Gula Java Matcha is dus verrijkt met plantaardige vitamine D. De vitamine is afkomstig uit de Agaricus paddestoel. Heel handig voor de donkere maanden die er nu aan aankomen. Ik heb in de winter altijd een tekort aan vitamine D. Dus ik ben heel benieuwd of dit mij ook de winter door gaat helpen. Misschien interessant om te weten, is dat deze paddestoel ook wordt gebruikt door oncologen in Japan en Brazilië in hun behandelingsprotocollen. Bijzonder hè!

 

Staafmixer

Ik heb een nieuwe staafmixer! Ik vertelde een tijdje geleden dat ik op zoek was naar een nieuwe staafmixer omdat die oude van mij nog een plastic gevalletje was. Ik kocht er een van Braun.

20161102_152435

20161102_161040

Inmiddels heb ik hem al een aantal keer gebruikt en ik ben er super blij mee. Hij werkt perfect voor een lekkere verse zelfgemaakte soep. Volgende week zal ik ook nog een recept plaatsen van een pompoensoep!

 

Event Smith & Cult

Het is altijd weer een verrassing als ik een uitnodiging krijg voor een persvent. Het voelt heel luxe als je als eerste kennis mag maken met nieuwe producten. Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd voor de lancering van een nieuw make-upmerk in Nederland. De oprichters van Hard Candy (kent iemand dit merk nog??) hebben in Amerika een nieuw merk opgezet.

Ik ken Hard Candy nog van vroeger. Ze hadden nagellakpotjes met een plastic ring en de gekste kleuren. Een beetje de Essie van de jaren ’90 zeg maar.

Met Smith & Cult zijn Jeanne Chavez en Dineh Mohajer begonnen met nagellak. En inmiddels is de collectie uitgebreid met oogmake-up en lipproducten.

Jeanne Chavez Smith&Cult

Nu willen ze de collectie op de Europese markt neerzetten en donderdag was dus de lancering in Amsterdam. Jeanne Chavez kwam persoonlijk naar Nederland om het merk te introduceren.

Smith&Cult

De producten zijn echt zo mooi. Het ziet er heel luxe uit en de producten hebben een prachtige kwaliteit! Helaas zijn de foto’s niet geweldig qua kleur. We zaten binnen en het was bewolkt dus het komt nu niet echt over.

Ik kreeg een aantal producten mee om thuis te proberen dus een review volgt uiteraard nog.

 

Nieuwe producten en ander nieuws!

De laatste tijd krijg ik veel persberichten in mijn mailbox. Ik probeer de komende tijd wat extra artikelen te plaatsen zodat jullie ook op de hoogte zijn. Sommige dingetjes zijn namelijk leuk voor de feestdagen!

Beautyblender Pro On The Go

pro-on-the-go

pro-on-the-go-products

Kennen jullie de Beautyblender al? Eerlijk gezegd heb ik een sample van Beautyblender al een tijdje in huis. Maar op een of andere manier pak ik hem er iedere keer niet bij. Ik ga dat vanmiddag toch maar eens doen. Even testen of de hype ook echt klopt. Je kunt met dit sponsje je foundation heel mooi en natuurlijk aanbrengen. Voor de kerst is er een mooi pakket uitgebracht met de producten van Beautyblender.

Receptenboekje met 12 gezonde recepten!

Een paar weken geleden maakte ik met chufa’s en de Chufamix een plantaardige melk. Dit was heel makkelijk om te doen en lekker! ChufaNederland heeft een klein receptenboekje uitgebracht. Dit boekje is gratis te downloaden! Er staan bijvoorbeeld recepten in om gezonde kruidnoten te maken.

 

En nog wat random foto’s van de afgelopen twee weken.

20161031_194220

Lekker in bad!

20161031_194443

Met dit product van Lush. Dit was heel lekker! Hij gaf een heerlijke olie in bad met een fijne geur. Aanrader! Ik weet alleen niet hoe deze heet.

20161110_145039

20161110_145044

Kijk die rij bij de nieuwe NYX winkel in Amsterdam!! Volgens mij was hij net open. Ik wilde even naar binnen maar toen ik die rij zag ben ik snel doorgelopen. Komt een volgende keer wel :-). NYX make-up is trouwens dierproefvrij!

Dit was het weer lieverds! Vandaag vieren we Dennis zijn verjaardag. Wordt een drukke dag maar wel gezellig!

Ik wens jullie een hele fijne zondag!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

3 Comments
 • Claudia

  Beantwoorden

  Ik word altijd zo vrolijk van je happy things. Ik vond het ook erg fijn om je weer even gezien te hebben op het event! Wat heerlijk zo’n bad, even een stukje me-time!

 • Djuli

  Beantwoorden

  Wat een heerlijke foto’s! In bad met Lush is altijd goed. Wij gaan volgende week naar Berlijn en ik word al helemaal happy van het plannen van zo’n tripje :)

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat een fijne happy things weer! En wat een mooi bad, wij hebben ook zo’n bad :) heerlijk. Het Lush block ziet er goed uit

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.